Madkampen.dk » Ingredienser » Peber

Opskrifter på mad med Peber

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor peber indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Ovnstegt Kyllingegyros

    Bank kyllingen let med en kødhammer. Bland alle ingredienserne til marinaden, og læg kyllingen heri. Lad det marinere i 1-2 timer. Skær løget over i 2. Tag skrællen af, og stik et grillspyd i. Fordel nu kyllingestykkerne over...


  2. Spinat & Pæresuppe med Bacontern

    Til 4 personer. Opvarm en pande og steg baconternene sprøde. Læg dem på fedtsugende papir. Lad fedtet bive i panden. Skru varmen ned til medium og hæld løgene på panden. Steg dem til de er gennemsigtige (5-7 minutter). Tilsæ...


  3. Pølsegryde med Pasta

    Kog pastaen efter anvisning på pakken, dog skal den ikke koges helt ud. Der må gerne være lidt bid i den. Mål 2½ dl af kogevandet fra pastaen fra, og hæld pastaen i et dørslag. Steg baconternene sprøde i en stegegryde. Skær g...


  4. Sense - Hakket Oksekød & Blomkål i Fad

    Hak løg og hvidløg fint, og svits det på en varm pande med lidt olie. Tilsæt det hakkede oksekød. Tilsæt de hakkede tomater. Skyl dåsen med lidt vand, og hæld også det ved. Tilsæt så krydderier: spidskommen, oregano, timian...


  5. Sense - Hakket Oksekød & Blomkål i Fad

    Hak løg og hvidløg fint, og svits det på en varm pande med lidt olie. Tilsæt det hakkede oksekød. Tilsæt de hakkede tomater. Skyl dåsen med lidt vand, og hæld også det ved. Tilsæt så krydderier: spidskommen, oregano, timian...


  6. Sense - Pizza med Blomkålscreme

    Til 4 personer. Tænd ovnen på 205°C varmluft. Del blomkålen i buketter, og kom dem i en gryde, og hæld kogende vand over. Kog blomkålen i 5 minutter, til den er helt mør. Hæld vandet fra, og kom blomkålen i en blender. Ble...


  7. Grønne Pestofrikadeller

    Kom det hakkede kyllingekød i en røreskål, og rør det sammen med salt og peber. I en foodprocessor (eller med stavblender) køres spinat, pesto, pinjekerner og æg. Og dette blandes herefter med kyllingekødet. Tilsæt så havregr...


  8. Kalkunstroganoff

    Skær kalkunen i strimler og vend dem i hvedemel. Hak løget og skær champignonerne i kvarte. Damp champignonerne et par minutter i en tør gryde, tag dem op og stil dem til side. Smelt smørret på en pande, og svits løget, til ...


  9. Baconruller på Porre-Kartoffelbund

    Til 4 personer. Rør en frikadellefars sammen. Halvér baconskiverne på midten, og læg 2 halve skiver bacon side om side, så de danner en firkant. Tag ca. 1/8 af farsen og form det til et lille aflangt farsbrød. Læg farsen på...


  10. Rebild Salat

    Bland ingredienserne til dressingen. Vend de snittede grøntsager i. Salaten kan holde sig et par dage i køleskabet....


  11. Yorkshire Puddings

    Forvam ovnen til °C Smør til olie i alle 12 forme af en cupcake form. Silicone eller non-stick. Sæt formen i ovnen i 10-12 minutter, sÃ¥ olien bliver virkelig varm. Pisk æg, mel, mælk og lidt salt sammen til en ensartet masse. HÃ...


  12. Kylling med Peanutbutter

    Del kyllingen i 8 stykker. Kom lidt olie en stor gryde. Hak løg og peberfrugt fint og kom dem i den varme olie. Rør lidt og tilsæt derefter cayenne peber. Kom så kyllingestykkerne ned i gryden med kødsiden ned til den er brun. ...


  13. Nøddefarseret Kyllingefilet

    Bank kyllingefileterne tynde mellem 2 fryseposer. Fyld: Hak nødderne fint (evt. i blender). Ælt dem med gorgonzolaern - ¼ tages fra og gemmes til saucen. Læg de udbankede kyllingefileter på et fugtigt skærebræt. Tryk fyldet ud...


  14. Nøddefarseret Kyllingefilet

    Bank kyllingefileterne tynde mellem 2 fryseposer. Fyld: Hak nødderne fint (evt. i blender). Ælt dem med gorgonzolaern - ¼ tages fra og gemmes til saucen. Læg de udbankede kyllingefileter på et fugtigt skærebræt. Tryk fyldet ud...


  15. Kylling med Ferskner & Karry

    Find et ildfast fad. Skær fersknerne i både (4 pr. halve fersken), og beklæd bunden af fadet med disse, drys med salt og peber. Varm olie op i en pande, og brun kyllingebrysterne lidt i det, og læg dem så oven på fersknerne. Kr...


  16. Kyllingesalat med Pasta & Karrysauce

    Krydr kødet med salt og peber. Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er gennemstegt. Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker. Så koger du suppehornene "al dente" ...


  17. Lasagnette med Fuldkornspasta

    Hak løg og hvidløg. Hæld lidt olie i en gryde og steg løgene heri. Tilsæt det hakkede oksekød og svits til det er færdigt. Tilføj så krydderierne og tomatpuréen. Tilsæt hakkede tomater, vand og madlavningsfløde og kog s...


  18. Cremet Pastasalat med Karry & Bacon

    Til 3 personer. Bring en gryde med vand og salt i kog, og tilsæt pastaen. Kog den efter anvisningen på posen. Hak løg og peberfrugt fint. Steg baconternene og læg dem på et stykke køkkenrulle til afdrypning. Rør ingredien...


  19. Sprødt Rugbrød med Ærtepuré & Rejer

    Til 2 personer. Find en udstikker der passer til størrelsen på rugbrøder, og udstik 4 runde stykker brød. Steg dem i en smule olie, til de bliver sprøde, og drys med lidt salt og peber. Kog ærterne i 10 minutter, hæld vandet...


  20. Rabarberkylling i Karry

    Til 4-5 personer. Skær kyllingen i mundrette tern. Kom kokosolien på en varm pande, og svits karryen. Tilføj kyllingen og brun det, uden at gennemstege det. Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Kom dem i bunden a...


  21. Kyllingekarbonader/Kyllingekrebinetter

    Form farsen til karbonader af ønsket størrelse. Bland rasp med salt og peber i en dyb tallerken. Pisk æg sammen i en dyb tallerken. Dyp først karbonaderne i sammenpisket æg, derefter i rasp. Lad dem hvile lidt på en tallerke...


  22. Koteletter med Kartoffelmos og Champignon a la Creme

    Til 4 personer. Hak rødløg fint og svits det ved middel varme i en gryde. Rengør og hak champignon groft, og lad dem svitse med i 4-5 minutter. Kom hønsefond ved, og lad det koge næsten ind. Tilsæt så fløden, og lad det creme ...


  23. Kold Risret med Tun & Rejer

    Kog risene efter anvisningen på pakken, og lad dem blive kolde. Læg risene i bunden af et ildfast fad. Læg ærter (og evt. majs) over samt tunen. Lav en dressing af creme fraiche, mayonnaise, salt, peber, citronsaft og paprika. Hæ...


  24. Nem & Cremet Tomatsuppe

    Til 4 personer. Svits løg, hvidløg og basilikum i olien, til løgene er klare, men uden at de tager farve. Tilsæt dåsetomater, krydderier og sukker. Tilsæt bouillon og lad suppen simre ved svag varme under låg i ca. 15 minutt...


  25. One Pot Pasta med Kylling & Grøntsager

    Til 4 personer. Svits løg, bouillonterninger, perberfrugt og gulerødder i lidt olie. Tilsæt majs, citronsaft , salt, peber og citronpeber. Bland ukogte pastaskruer i. Hæld fløde og mælk over og rør godt rundt i fadet, så...