Madkampen.dk » Ingredienser » Svinekød

Opskrifter på mad med Svinekød

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor svinekød indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Grøntsager med Frikadellelåg

    Den med ærter, gulerødder og blomkål. Kog grøntsagsblandingen i et par minutter. Tilsæt 1 bouillonterning til kogevandet. Lad dem dryppe af. Læg grøntsagsblandingen i bunden af et ildfast fad. Bland alle ingredienserne til f...


  2. Festlig Farsret

    Rør kød, æg, mel og krydderier med mælken til en fin fars. Hak løgene, skræl æblerne og skær dem i tern. I et smurt ildfast fad lægges et lag fars, et lag løg og hakket æble, derefter det sidste af farsen. Dæk farsbrød...


  3. Kød i Urter

    Til 2 børn Kødet skæres i terninger og brunes i en gryde. Persillerod og gulerødder renses, skæres i tern og kommes i gryden. Vand, tomatpuré og krydderier tilsættes. Retten koger 10 minutter. Makaronierne brækkes i s...


  4. Farspandekage med Smørdampede Grøntsager

    5-6 personer. Bland kød, mel, løg, krydderier og æg i en skål. Rør mælken i lidt efter lidt. Lad smørret blive gyldent i en stegepande. Bred farsen ud i panden og bag den som én stor pandekage 6-7 minutter på hver side v...


  5. Karolines Søndagsgryde

    4 personer. Skær kødet i små terninger. Brun kød og løg i gyldent smør i en gryde. Tilsæt krydderier og tomater med væde. Lad retten småkoge 45 minutter. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Bland dem i kødet, og...


  6. Julefrikadeller med Grønlangkål & Ristet Rugbrød

    svinekød

    4 personer. Kom kød, rasp, æg, finthakket enebær, salt, peber og bacon skåret i små tern i en skål. Rør farsen godt igennem og tilsæt væsken lidt ad gangen. Rør, til farsen har en passende konsistens. Lad fedtstoffet blive g...



  7. Enebærgryde med Bagt Kartoffelmos

    Skær svinekødet i tynde strimler. Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden. Knus enebær og rosmarin og tilsæt det til kødet. Kom piskefløde, ...


  8. Hjemmelavet Medisterpølse

    Desuden skal du bruge en kødhakker med pølsehorn og en foodprocessor. Skær kartofler og løg i store stykker og kør det gennem kødhakkeren sammen med kødet. Hvis du bruger et helt stykke kød, skal det køres igennem hakkeren 2 gan...