Madkampen.dk » Ingredienser » Svinemørbrad

Opskrifter på mad med Svinemørbrad

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor svinemørbrad indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Viking Gryde

    Til 10 portioner. Brun smørret i en gryde. Tilsæt karryen og lad den brune med til det ryger let. Tilsæt så paprika og løg. Når løgene er næsten møre, tilsættes melet. Det bages godt igennem. Tilsæt varm mælk og bag det...


  2. Rød Karry-Mørbrad

    Til 2 personer. Skær mørbraden i mindre stykker og svits dem i olien sammen med karrypastaen. Krydr med salt og peber, rør bouillonen i og tilsæt tomatpuréen. Lad retten simre under låg i 5 minutter. Tilsæt flødeost og ...


  3. Mørbrad med Bacon & Flødekartofler i Stegeso

    Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Skær forÃ¥rsløg i skiver og peberfrugt i tern. Bland det med kartoflerne. Skær osteskiverne i mindre stykker, og fordel dem godt i kartoflerne. Hæld bouillon og fløde pÃ¥. Krydr mÃ...


  4. Farseret Mørbrad

    Til 4-6 personer. Brun den krydrede mørbrad i olie. Rens svampene og blend dem til jævn fars, der røres med kalvekød, æg og krydderurter. Farsen kan tilsættes lidt rasp eller mel, hvis den er for våd. Rør olie og peberfr...


  5. Gravad Svinemørbrad

    Skær sener af mørbraden. Læg den i en frysepose, og put salt, sukker og dild i. Ryst det hele godt sammen. Pust lidt luft i posen og luk den godt. Læg posen i køleskabet og vend den 2 gange i døgnet. På 3. dagen er den færdig....


  6. Mørbrad i Mornaysauce

    Skær mørbraden i skiver, og brun dem på panden i smør og olie. Læg dem i et ildfast fad. Hak løget og svits det på panden. Hæld tomater, mornaysauce, hvidløg og basilikum i, og lad det koge op. Tilsæt cocktailpølserne ti...


  7. Mørbradbøffer med Bacon & Flødesovs

    Til 4 personer. Opvarm ovnen til 150°C Afpuds mørbraden og skær den i skiver af 2 cm´s tykkelse. Bank dem flade med hånden og drys dem med salt, peber og timian. Rens champignon og skær dem i kvarte. Steg baconternene på ...


  8. Mørbrad på Svensk

    Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i 3-4 cm tykke bøffer. Bank dem let med håndroden. Krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i lidt fedtstof på en pande. Læg dem i et ildfast fad. Rens champignonerne og skær...


  9. Vikingegryde

    Afpuds mørbraderne og skær dem i skiver. Brun mørbradbøfferne i en gryde, og læg dem i et ildfast fad. Svits løg, hvidløg og bacon i en gryde. Tilsæt champignoner og pølser samt krydderier, salt og peber. Tilsæt vandet og...


  10. Himmerlandsgryde

    Skær mørbraderne i bøffer og vend dem i mel blandet med salt og peber. Steg dem gyldne, så de får stegeskorpe. Læg bøfferne i et ildfast fad. Smelt sukkeret så det bliver brunt, som du kender det fra brune kartofler. Glasér h...


  11. Eldoradogryde

    Til 6 personer. Hver mørbrad skæres i 7-8 stykker, som bankes flade til bøffer og vendes i mel, salt og peber. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side. Kog panden af med vand, og si afkoget (skal bruges til sovs). Der laves...


  12. Pasta med Grønne Asparges & Radiser

    Rør flødeosten sammen med basilikumspestoen. Kog pastaen al dente efter anvisningen på pakken. Rens og skær asparges i ca. 3 cm stykker (med skrå ender) samt forårsløg i tynde ringe. Lad asparges og forårsløg koge med pas...


  13. Svinemørbrad med Sommergrøntsager i Fad

    Til 4 personer. Skræl de hvide asparges fra top mod bund, og knæk den nederste træede ende af. Skær asparges og forårsløg i små stykker, gulerødder i tern og kartofler i kvarte. Hæld grøntsagerne og kartoflerne i et smurt...


  14. Svinemørbrad med Bacon & Pikantost

    svinemørbrad

    Puds mørbraden af for de værste sener og fedt. Læg bacon/skinke i et rektangel side om side, så mørbraden kan rulles ind heri. Drys med salt og peber. Læg mørbraden på bacon/skinkestykket, og giv den et godt lag pikantost. For...



  15. Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille

    Start med at pudse mørbraden fri for det værste fedt. Derefter skæres enderne af, og til sidst deles den i 2 lige store dele. Skær begge stykker mørbrad ud til en plade. Start med at skære langsomt. Hold på mørbraden, og skær ca...


  16. Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter

    svinemørbrad

    Puds mørbraden af, og del den på den lange led - bank den eventuelt let ud. Krydr godt med salt og peber. Svits det finthakkede løg i smørret i en gryde til stykkerne er klare, men ikke brune. Tilsæt de finthakkede champignon, hvidl...



  17. Mørbrad a L´Orange

    4 personer. Sener og hinder skæres af mørbraderne. Brun smørret i en gryde, hvori mørbraderne brunes lidt. Krydres med salt og peber. Mørbraderne tages op af gryden, og piskefløden kommes i sammen med kulør. Smages til med a...


  18. Timianmørbrad med Mos

    2 portioner. Skær de skrællede kartofler i mindre stykker. Kog, til de er møre. Gnid mørbraden med timian, og krydr med salt og peber. Brun champignonerne i 1 tsk margarine, og krydr med salt. Brun mørbraden på alle sider...


  19. Estragonfilet med Pasta

    4 portioner. Kog pastaen. Hak løget fint, hak estragonen, og del svampene i kvarte. Skær mørbrad og bacon i skiver. Varm olien op i en stegepande. Steg løg, svampe og bacon et par minutter. Kom mørbraden ved, og lad den...


  20. Svinemørbrad med Krydderurter

    1 portion Krydr svinemørbraden med salt og peber, og brun den i olien. Læg den i et ovnfast fad, og steg den færdig i ovnen, 150°C i ca. 15 minutter. Tag den ud, og rul i finthakket dild og persille. Skær alle grøntsager ud i mi...


  21. Mørbradpie

    Hak fedtstoffet ud i melet. Tilsæt et halvt æg og ælt dejen hurtigt sammen. Lad dejen hvile koldt ca. 15 minutter. Skær mørbraden i tynde skiver, og brun dem godt i varmt fedtstof. Skru lidt ned for blusset. Tilsæt de hakkede lÃ...


  22. Farseret Svinemørbrad

    Befri mørbraden for sener og hinder. Flæk den halvt igennem. Rør det hakkede kød med hakket løg, peberfrugt og æggeblomme. Krydr med salt og peber. Bred farsen ud på mørbraden, luk den og bind omkring den. Brun den på alle si...


  23. Mørbrad i en God Sauce

    Skær kødet i tynde strimler. Bland mel, salt og peber i en plastikpose og ryst kødstrimlerne heri. Pil løgene og snit dem fint. Brun fedtstoffet i en tykbundet gryde og brun kødet heri. Skru ned for varmen og kom løgene i gryden. L...


  24. Torbens Mørbradgryde

    svinemørbrad

    Den afpudsede mørbrad skæres i 1 cm tykke skiver og brunes i olien ved god varme. Tag kødet op af gryden. Steg herefter bacontern og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle. De skivede champignon svitses i gryden et par min...



  25. Mørbrad Gorgonzola med Ristede Svampe

    Skær mørbraden i 6 lige store bøffer. Krydr med salt og peber. Pil og kog kartoflerne. Skær svampene i mindre stykker og steg dem møre på en pande ca. 5 minutter. Steg mørbradbøfferne 3-4 minutter på hver side ved jævn...