MadKampen » Artikler » Trylledej

Print artikel om Trylledej Print denne side

Trylledej

Skrevet d. 11-21-2011
150 g hvedemel
125 g salt
1½ dl vand
1 spsk olie

Ælt det hele sammen til en ensartet og smidig dej.

Lav figurer af dejen.

Bag figurerne ca. 2 timer i en 80°C forvarmet ovn til det er blevet lysebrunt. Dejen kan opbevares i op til et par uger i en plastikpose eller lufttæt beholder, indtil den skal bruges.






Flere artikler

  1. Tips og gode råd om Chokolade

    http://www.madkampen.dk/p/tips-om-chokolade
    Her er et par ekstra gode tips om chokolade, hvordan man håndterer den populære råvare....

  2. At Dampe

    http://www.madkampen.dk/p/at-dampe
    Dampning er en sund og skånsom tilberedningsmetode som lader råvarerne bevare både smag, farver og næringsstoffer. Dampkogningsmetoden ...

  3. Vægt & Mål

    http://www.madkampen.dk/p/vaegt-og-maal
    Kan du heller aldrig huske hvad en dl sukker vejer. I denne oversigt får du hurtigt et overblik over vægt og mål af råvarer...