MadKampen » Artikler » Trylledej
Trylledej
150 g hvedemel
125 g salt
1½ dl vand
1 spsk olie
Ælt det hele sammen til en ensartet og smidig dej.
Lav figurer af dejen.
Bag figurerne ca. 2 timer i en 80°C forvarmet ovn til det er blevet lysebrunt. Dejen kan opbevares i op til et par uger i en plastikpose eller lufttæt beholder, indtil den skal bruges.
Flere artikler
-
Tips og gode råd om Chokolade
http://www.madkampen.dk/p/tips-om-chokolade
Her er et par ekstra gode tips om chokolade, hvordan man håndterer den populære råvare.... -
At Dampe
http://www.madkampen.dk/p/at-dampe
Dampning er en sund og skånsom tilberedningsmetode som lader råvarerne bevare både smag, farver og næringsstoffer. Dampkogningsmetoden ... -
Vægt & Mål
http://www.madkampen.dk/p/vaegt-og-maal
Kan du heller aldrig huske hvad en dl sukker vejer. I denne oversigt får du hurtigt et overblik over vægt og mål af råvarer...