Opskrifter » Bagværk » Kager » Frangipane med Rabarber


Print opskriften på Frangipane med Rabarber Print opskrift

Del på Facebook

Frangipane med Rabarber opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave frangipane med rabarber:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Frangipane med Rabarber:

Skær rabarberne i små stykker på ca. 2 cm.

Kom rabarber, cand og sukker i en gryde, og lad det koge op ved svag varme i 5-10 minutter, til rabarberne er møre og sukkeret opløst.

Tag gryden af varmen og afkøl rabarberne. Si saften fra rabarberne, og dem de 2 ting hver for sig til senere.

Rør smør med sukkeret, mandelmel, marcipan i små stykker, hvedemel og æg.

Hak den hvide chokolade halvfint og vend chokoladen i dejen.

Fordel rabarberne fra saften og de rå rabarber (skåret i små stykker) i dejen og drys med grofthakkede mandler.

Smør en bageform og kom dejen deri. Bag kagen i ca. 30 minutter til den er gylden.

Rør forsigtigt creme fraichen med rabarbersaften. Servér.

Frangipane med Rabarber opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Frangipane med Rabarber Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Bananroulade (marengs) Havregrynskage med Nougat Overtræk Brownie med Karamel Nøddetrekanter Walesstang Rabarber Crumble med Mandler