Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Koldhævede Baguettes


Print opskriften på Koldhævede Baguettes Print opskrift

Del på Facebook

Koldhævede Baguettes opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave koldhævede baguettes:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Koldhævede Baguettes:

Opløs gæren i vandet og tilsæt havsalt og mel.

Ælt dejen godt og længe indtil den er glat. Dæk skålen med et viskestykke og stil dejen køligt til næste dag - gerne i køleskab.

Hvis du har lyst, kan du skifte 200 g hvedemel ud med andre meltyper, kerner eller frø.

Næste dag: Slå dejen let ned på et meldrysset bord. Dejen deles i 6-7 stykker, udrulles i bagepladens længde og snittes på langs. Lad dem hæve i 30-60 minutter på bagepladen med bagepapir under et viskestykke.

Bages midt i en forvarmet ovn ved 220°C i 20-25 minutter.

Tip: Kan med fordel æltes i røremaskine 10-15 minutter. Dejtemperaturen skal være 20-22°C, inden de sættes i ovnen (måles med bagetermometer).

Koldhævede Baguettes opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Koldhævede Baguettes Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madbrød kategorien

Italiensk Foccacia Grønne Hvidløgsbaguettes Muffins med Skinke & Champignon Suppehorn Hjemmebagte Burgerboller Focaccia (opskrift fra Føtex)