Opskrifter » Bagværk » Muffins & Cupcakes » Chokoladecupcakes med Hasselnødder


Print opskriften på Chokoladecupcakes med Hasselnødder Print opskrift

Del på Facebook

Chokoladecupcakes med Hasselnødder opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladecupcakes med hasselnødder:



Opskrift indsendt af


Chokoladecupcakes med Hasselnødder opskrift

Sådan laver du Chokoladecupcakes med Hasselnødder:

Man kan sagtens erstatte Nutella med en anden hasselnødde-chokoladepålæg.

Forvarm ovnen til 170°C (ikke varmluft).

Kom mel, kakao, sukker, bagepulver, salt og smør i en røremaskine, og pisk ved lav hastighed, til alt er godt blandet og sandet i konsistensen.

Hæld langsomt mælken i melblandingen, og pisk godt, til alle ingredienser er godt blandet. Tilsæt ægget, og pisk godt. Skrab eventuelle ublandede ingredienser ned fra siderne af skålen.

Fyld papirforme 2/3 med dejen, sæt dem i en muffinform med 12 huller, og bag dem i ovnen ca. 20 minutter, eller til dejen giver efter, når man trykker på den. Lad kagerne køle lidt af i formen, før de sættes ud på en bagerist og køler helt af.

Lav en lille udhulning i midten af hver kage, når de er kolde, og fyld op med en klat Nutella.

Topping:
Rør flormelis og smør sammen i en røremaskine ved middel hastighed, til alt er godt blandet. Skru ned til lav hastighed. Hæld langsomt mælken i, skru op for piskeren, når den er godt indarbejdet. Fortsæt med at piske, til toppingen er let og luftig - mindst 5 minutter. Jo længere man pisker, desto luftigere og lettere bliver glasuren.

Rør Nutella i toppingen med håndkraft. Smør den på kagerne, når de er kolde, og afslut med lidt hakkede hasselnødder til pynt.

Print opskriften på Chokoladecupcakes med Hasselnødder Print opskrift

Andre spændende opskrifter i muffins & cupcakes kategorien

Flødebollemuffins Fedtfattige Banan-Æble Muffins Lenes Blåbærmuffins Lækre Kakaomuffins Chokolade Cupcakes med Lakrids Frosting Banan-Chokolademuffins med Ahornsirup