Opskrifter » Desserter » Is » Chokolade - Hasselnøddeparfait


Print opskriften på Chokolade - Hasselnøddeparfait Print opskrift

Del på Facebook

Chokolade - Hasselnøddeparfait opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade - hasselnøddeparfait:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Chokolade - Hasselnøddeparfait:

Pisk det hele æg, æggeblommer og 50 g sukker lyst og cremet.

Opløs resten af sukkeret i vand i en gryde og lad sukkerlagen koge op. Hæld den varme sukkerlage i æggemassen under konstant piskning og pisk i ca. 4-5 minutter, til massen er kold og luftig.

Smelt chokoladen, pisk fløden (ikke alt for stiv), hak nødderne og rist dem på en tør pande. Vend flødeskum, smeltet chokolade og ristede nødder i æggemassen.

Fyld isen i en form og stil den i fryseren - den er frossen efter 2-3 timer.

Tilbehør: Flødeskum og hakkede, ristede nødder.

Chokolade - Hasselnøddeparfait opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chokolade - Hasselnøddeparfait Print opskrift

Andre spændende opskrifter i is kategorien

Nem Isdessert Hjemmelavet Skildpaddeis Champagnesorbet Bananispinde Vanilleis med Rabarberkompot Iskold Tyttebær Ostekage