Opskrifter » Forretter » Kolde Forretter » Oksecarpaccio med Estragon-Dressing
Oksecarpaccio med Estragon-Dressing opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave oksecarpaccio med estragon-dressing:
- 400 g pålægstyndt oksefilet
- 1 pasteuriseret æggeblomme
- 2 tsk dijonsennep
- 3 tsk limesaft
- 3-4 spsk olivenolie
- 1 skalotteløg
- 1 bundt estragon
- 1 bundt rucolasalat
- 100 g parmesanost
- Salt
- Peber
- Et godt Italiensk brød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Oksecarpaccio med Estragon-Dressing:
4 personer.
Fordel de tyndtskårne skiver oksefilet på 4 tallerkner og krydr med salt og peber.
I en skål røres æggeblommen med dijonsennep, hvorefter limejuicen piskes i. Så røres olivenolien i lidt efter lidt, og der smages til med salt og peber.
Pil skalotteløget og skær det i helt fine tern. Hak estragonen fint og kom begge dele i dressingen og rør. Fordél nu dressingen over kødet på de 4 tallerkner.
Skyl rucolasalaten og riv den i fine bidder som fordeles rundt i kanten på tallerknerne. Til sidst pyntes med tynde skiver af frisk parmesanost.
Serveres med et godt brød til.
![Oksecarpaccio med Estragon-Dressing opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.