Opskrifter » Supper » Kolde Supper » Kold Hvidløgs-Mandelsuppe


Print opskriften på Kold Hvidløgs-Mandelsuppe Print opskrift

Del på Facebook

Kold Hvidløgs-Mandelsuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kold hvidløgs-mandelsuppe:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kold Hvidløgs-Mandelsuppe:

Hæld mandlerne over med rigeligt kogende vand, lad dem stå i ca. 5 minutter og smut dem.

Rist brødet og lad det ligge i blød i koldt vand i et par minutter.

Rens hvidløgsfeddene.

Purér hvidløget, mandlerne og det udblødte brød i en foodprocessor.

Tilsæt olivenolie i en tynd stråle og derefter salt og sherryeddike.

Tilsæt koldt vand til konsistensen er som youghurt og smag evt. til med lidt mere salt og sherryeddike.

Gnid suppen gennem en sigte og servér den afkølet i suppetallerkener med halve grønne vindruer og brød.

Set i "Til Middag Hos Morten Skærved"

Kold Hvidløgs-Mandelsuppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kold Hvidløgs-Mandelsuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kolde supper kategorien

Gazpacho