Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Pocherede Æg med Salatbund


Print opskriften på Pocherede Æg med Salatbund Print opskrift

Del på Facebook

Pocherede Æg med Salatbund opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pocherede Æg med salatbund:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Pocherede Æg med Salatbund:

Kom vand og eddike i en gryde og bring det til kogepunktet. Hold temperaturen på kogepunktet, væsken må ikke boble, kun lige bevæge overfladen.

Æggene udslåes i en kop et ad gangen og hældes meget forsigtigt i gryden. Hviden samles evt. om blommen med en hulske.

Æggene pocheres i ca. 3 minutter sådan at hviden stivner og blommen forbliver blød.

Blade fra icebergsalaten anrettes på et lille fad.

Hvidvinseddike og salatolie blandes og tilsættes krydderurter, salt & peber. Hældes over salaten.

De pocherede æg anrettes varme eller afkølede på bladene af icebergsalat, pyntet evt. med en kørvelkvist.

Pocherede Æg med Salatbund opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pocherede Æg med Salatbund Print opskrift

Andre spændende opskrifter i vegetariske hovedretter kategorien

Porrepande med Gulerod Spicy Vegetar Kebab Quorn-fileter og Zucchini på Spyd