Opskrifter » Supper » Varme Supper » Mexicansk Suppe med Creme Fraiche
Mexicansk Suppe med Creme Fraiche opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mexicansk suppe med creme fraiche:
- 4 store gulerødder
- 4 bagekartofler
- 1 bundt forårsløg
- 1 dåse majs
- 2 dåser hakkede tomater
- 3 dåser (store) tomatpuré
- 6 bouillonterninger
- 2½ liter vand
- ½ liter creme fraiche
- Bacontern
- Chilipulver
- Flutes
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mexicansk Suppe med Creme Fraiche:
Skær gulerødder og kartofler i små tern og svits dem på panden med lidt chili.
Vandet og bouillonterningerne bringes i kog. Herefter kommes de hakkede tomater og tomatpureén i gryden.
Rens og skær forårsløgene i tynde ringe, og kom dem i gryden sammen med kartofler, gulerødder og majs.
Steg baconen sprød.
Lad suppen koge i 15 minutter ved svagt blus. Tag derefter gryden af varmen og rør creme fraiche i.
Serveres med flutes og et drys af bacontern.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.