Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Champignonpaté


Print opskriften på Champignonpaté Print opskrift

Del på Facebook

Champignonpaté opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave champignonpaté:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Champignonpaté:

Kog risene efter anvisning på posen (brug evt. en rest fra dagen før). Lad risene køle af.

Hak champignonerne og hasselnødderne groft, hak løgene fint, pres hvidløget og bland det hele sammen med timian.

Brun blandingen i gyldent smør i en pande. Hæld derefter blandingen i en skål.

Tilsæt de afkølede ris, æg, fløde, salt og peber og rør farsen godt sammen.

Fyld farsen i en smurt form, og bag den uden låg midt i ovnen i ca. 60 minutter ved 175°C (alm. ovn).

Champignonpaté opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Champignonpaté Print opskrift

Andre spændende opskrifter i vegetariske hovedretter kategorien

Porrepande med Gulerod Quorn-fileter og Zucchini på Spyd Spicy Vegetar Kebab