Madkampen.dk » Ingredienser » Fuldkornshvedemel

Opskrifter på mad med Fuldkornshvedemel

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor fuldkornshvedemel indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt

    fuldkornshvedemel

    Rist solsikkekernerne på en tør pande, og hak dem groft. Rør gæren ud i æblejuicen. Kom surmælksprodukter, olie og honning ved og rør det til en jævn masse. Bland mel og salt og rør det i dejen sammen med solsikkekernerne. ...



  2. Tomattærte

    Til 4 personer. Bland fuldkornshvedemel, hvedemel og salt. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Saml hurtigt dejen med vand. Try dejen ud i en smurt tærteform (ca. 22cm i diameter). Tryk den godt op ad kanterne. For...


  3. Grove Pizzamuffins

    fuldkornshvedemel

    Bland æg, mælk, oregano, olie, skinke, pepperoni, rød peber og ost. I en skål ved siden af blandes mel, fuldkornsmel, salt og bagepulver. Hæld melblandingen i skålen med fyld, og rør til dejen er ensartet. Fordel dejen i 12 ...



  4. Guffe-Boller med Tranebær & Kerner

    Rist frø og kerner på en tør pande, til de begynder at springe. Hæld dem over på en tallerken, og lad dem køle af. Opløs gæren i vandet, og rør A38 i. Tilsæt olie, salt, tranebær og fuldkornsmel, og rør til dejen er glat. ...


  5. Madpandekager med Tomatsovs & Ost

    Giver ca. 8 stk. Pisk æg, salt og de to meltyper sammen. Tilsæt mælk lidt ad gangen og pisk dejen ensartet. Lad den hvile i køleskab i ca. 30 minutter. Rør evt. mælk eller lidt vand i, hvis dejen er for tyk. Varm panden godt op ...


  6. Æblepostej

    Til 4 personer. Gør æbler og grøntsager klar. Kog risene. Varm olien i en gryde, tilsæt karry, porrer og løg og steg dem klare. Hæld revet æble, salt, mel og hakkede nødder i gryden og rør det hele sammen. Tilsæt de kogte...


  7. Grove Burgerboller

    Rør gæren ud i vandet. Tilsæt mælk, salt, sukker og olie, og rør godt. Rør derefter melet i til dejen har en fin konsistens (ikke for klistret, ikke for tør). Lad dejen hæve overdækket i 30 minutter. Form dejen til boll...


  8. Hurtigt Brød

    Bland müsli, mel, tørgær og salt sammen i en skål. Rør mælk og vand i, til det bliver til en tyk grød. Hæld dejen over i en smurt brødform og stil den i en kold ovn. Tænd ovnen på 110°C og bag brødet i 45 minutter. Skru d...


  9. Grovboller med Pastinak

    Opløs gæren i mælken. Tilsæt salt, sukker, olie, hytteost, solsikkekerner (gem lidt til drys) og pastinak. Rør det hele godt sammen og tilsæt derefter begge slags mel og ælt dejen godt sammen. Lad dejen hæve i 45 minutter,...


  10. Havregrødsboller

    fuldkornshvedemel

    Vand, havregryn og salt koges i ca. 2 minutter, eller til blandingen er blevet til havregrød. Grøden afkøles. Mælken lunes, og gæren udrøres heri. Havregrød, olie, sukker, fuldkornshvedemel og hvedemel tilsættes. Hold lidt ...