Madkampen.dk » Ingredienser » Grøntsagsbouillon

Opskrifter på mad med Grøntsagsbouillon

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor grøntsagsbouillon indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Cremet Blomkålsris med Hvidløg

    Til 6 personer. Kog risene efter anvisningen på pakken. Bring bouillon og vand i kog i en gryde. Tilsæt blomkålen og lad det koge i 10 minutter. Hæld blomkålen i en blender. Blend blomkålen sammen med mælk og noget af bouill...


  2. Stærk Rød Karrysuppe med Kylling

    Skær kyllingen i strimler, og svits stykkerne i en anelse olie i en gryde. Tilsæt karrypastaen, og lad det trænge ind i kødet. Tilsæt hvidløg. Hæld grøntsagsbouillonen over sammen med kokosmælk og fløde. Lad det simre lidt. ...


  3. Amerikansk Suppe

    Til 4 personer. Svits karry i margarine (eller smør). Halvér løgene, og skær dem i skiver. Svits løgene sammen med presset hvidløg. Tilsæt tomat, fersken skåret i tern, ferskensaft, fløde og grøntsagsbouillon. Bring su...


  4. Hurtig Grøntsagssuppe med Krydret Kylling

    Til 1 person. Skær kyllingekødet i mindre stykker og rist dem gyldne i olien sammen med chili, paprika og salt. Tag kødet op, tilsæt grøntsager og bouillon og lad det koge under låg i 15 minutter. Blend suppen med flødeost, ...


  5. Bønner med Bacon & Løg

    Steg baconternene til de er næsten sprøde i en almindelig eller sautérpande. Tilsæt løg og steg videre i ca. 5 minutter. Tilsæt bouillon og krydderier og lad det koge op. Tilsæt så bønnerne og skru godt op for varmen, og lad ...


  6. Butter Chicken med Blomkålsris

    Skær kyllingekødet i tern. Rør ingredienserne til marinaden sammen, og lad kyllingeternene marinere heri natten over. Steg kyllingeternene på alle sider på en god varm pande til de er møre. Læg dem til side. Opvarm smør p...


  7. Pikant Gulerodssuppe

    2 personer. Svits løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt gulerødder og kartofler og svits dem med et par minutter under omrøring. Tilsæt bouillon og lad det hele småkoge, til kartoflerne er møre. Tilsæt osten og rør rundt, ...


  8. Cremet Pikant Grøntsagssuppe

    Rens grøntsagerne og snit dem fint. Riv gulerødderne. Svits porrer, løg og hvidløg til det bliver blankt i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt peberfrugt og gulerødder og lad det svitse med i 1-2 minutter - det må ikke tage farv...


  9. Kartoffel- & Blomkålskarry

    Kom løg, ingefær, karry og hvidløg i en gryde med lidt olie og sautér det i 5 minutter. Kom så tomater og kartofler (i tern) i, og steg det i 5 minutter. Kom væske i, til det lige er dækket og lad det simre i 12 minutter. Ko...


  10. Kyllingelasagne med Grøntsager

    Pil og hak løg og hvidløg. Skaæl og riv squash, gulerødder og pastinak. Rens champignonerne og hak dem groft. Svits løget i 1 tsk olivenolie, til det er gennemsigtigt. Tilsæt kødet, og lad det brune med. Tilsæt grøntsagerne, ...


  11. Cremet Squashsuppe

    Skyl squashen og skær den i grove tern. Svits squash og løg i olien i en gryde. Kom presset hvidløg i og hæld bouillonen ved. Læg låg på og lad det simre i 20 minutter. Kom det hele i en blender. Hæld derefter suppen til...


  12. Kyllinge- & Aspargesgryde (Vægtvogterne)

    4 portioner - 8 Pro-Points pr. portion Kog risene. Skær kyllingefileterne i strimler, som steges i olie, og krydres med salt og peber. Skær asparges, svampe, løg og peberfrugt ud i mundrette stykker. Steg dem på en slip-let pan...


  13. Alt i Én Gryde - Vegetarisk Pasta

    grøntsagsbouillon

    Til 8 personer. Skær peberfrugten i tern. Hæld alle ingredienserne (pånær bønner og ost) i en stor sautergryde. Rør rundt, læg låg på og bring det i kog. Når det koger, skrues der ned til middel temperatur, og retten simr...



  14. Gratineret Laks Med Rejer, Asparges & Parmesanost

    4 personer. Tænd ovnen på 175°C. Vask og kog kartoflerne. Pil dem, når de er kogte. Læg laksestykket i et lille smurt ildfast fad. Hæld grøntsagsbouillonen ved, og krydr laksen med salt. Dæk fadet med sølvpapir, og steg...


  15. Italienske Frikadeller

    Skær skorpen af toastbrødet, og læg det i blød i bouillonen. Rør det udblødte toastbrød sammen med kødet, og tilsæt æg og ost. Tilsæt herefter rosmarin, persille, hvidløg, salt og peber. Del farsen i 20-25 portioner, og tr...


  16. Italienske Frikadeller

    Skær skorpen af toastbrødet, og læg det i blød i bouillonen. Rør det udblødte toastbrød sammen med kødet, og tilsæt æg og ost. Tilsæt herefter rosmarin, persille, hvidløg, salt og peber. Del farsen i 20-25 portioner, og tr...


  17. Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer

    4 personer. Svits løg, gulerødder (skåret i tern) og hvidløg i 1 spsk olie i en gryde. Tilsæt kokosmælk og bouillon og kog op. Skru ned til lav temperatur og lad suppen koge 30 minutter under låg. Blend suppen til en fin og...


  18. Kartoffelsuppe med Kammuslinger

    2 personer. Smelt smørret i en gryde og steg porren klar heri. Tilsæt kartoffelstykker og hæld bouillon på. Bring i kog med timiankviste. Kog i ca. 20 minutter under låg, til kartoflerne er møre. Fjern timiankvistene og blen...


  19. Tomatsuppe med Fiskeboller

    4 personer. Varm smørret i en gryde og drys melet i. Varm igennem under piskning i nogle minutter. Tilsæt tomatpuré og derefter bouillon og kog i nogle minutter. Smag til med salt og peber. Fiskeboller: Skær fisken i stykke...


  20. Ristaffel

    Brun svinekødet i olien i en stor gryde. Herefter tilsættes karry, hvidløg, løg og peberfrugt. Bambusskuddene skæres i tynde strimler, og tilsættes. Det steger i 3-5 minutter, hvorefter soya og bouillon tilsættes. Herefter skal...


  21. Hokkaidosuppe med Kokosmælk

    grøntsagsbouillon

    Skræl græskarret. Flæk græskarret og fjern kernerne, skær græskarkødet i terninger. Hak løget groft og sautér det sammen med græskarternene i lidt olie i en stor gryde gryde. Krydr med salt og peber. Hæld bouillon ved,...



  22. Cremet Hokkaidosuppe

    grøntsagsbouillon

    Til 2 personer. Skrab kernerne ud af græskarret, og skær kødet i mundrette tern. Vend dem i en smule olivenolie, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys timian over og bag dem i ovnen i 30 minutter. Skær imens løget i ty...



  23. Paprikagryde

    grøntsagsbouillon

    Til 4 personer. Vend skinkekødet i en blanding af hvedemel, paprika, salt og peber. Opvarm halvdelen af olien op på en slip-let pande, brun de skivede løg og champignon samt peberfrugt og tomat. Tag grøntsagerne af panden og st...



  24. Grønkålssuppe med Kartofler

    Skær de grove stilke og ribber af grønkÃ¥lsbladene. Skyl dem grundigt og skær bladene i mindre stykker. Bring kartofler, løg og bouillon i kog i en gryde. Kog blandingen ved svag varme under lÃ¥g i ca. 20 minutter. Tilsæt grønkÃ...


  25. Stegte Kyllingelår med Tomatris

    Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kyllingelårene ca. 1 minut på hver side. Drys dem med salt og peber. Steg kyllingelårene ved svag varme og under låg ca. 10 minutter på hver side. Flæk chilierne på langs. Fjern ...