Madkampen.dk » Ingredienser » Kommen

Opskrifter på mad med Kommen

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kommen indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Marokkansk Kyllingestuvning

    Til 4 personer. Smelt smørret i en pande ved middel varme. Tilsæt hakket løg, presset hvidløg, safran, gurkemeje, kommen, koriander, paprika, peber, cayennepeber og sautér i ca. 10 minutter til løgene er møre. Tilsæt kyllin...


  2. Alt i Én Gryde - Chili Macaroni & Cheese

    kommen

    Til 4 personer. Opvarm olien i en stor sautergryde. Svits hvidløg, løg og hakket oksekød til kødet har skiftet farve. Hæld fedtet fra. Tilsæt bouillon, hakkede tomater, bønner, chilipulver, kommen, salt og peber. Bring det i...



  3. Fyldig Gullaschsuppe

    4-5 personer. Brun stykker af kød og løg i fedtstoffet i en gryde. Tilsæt hvidløg, tomatpuré og krydderier. Hæld vand på, så det dækker, og lad suppen småkoge i 1 time, til kødet er næsten mørt. Tilsæt peberfrugt o...


  4. Gullaschsuppe

    Skær kødet i terninger og svits dem i halvdelen af olien. Svits derefter løg og peberfrugt, som er skåret i terninger. Husk at tage kernerne ud af peberfrugterne. Tilsæt krydderier, ituskårne tomater og kraftbenene. Hæld suppen...


  5. Kærnemælksfranskbrød

    Rør gæren ud i det lunkne vand. Kog sirup og kommen op. Sval af inden det blandes med kærnemælken. Tilsæt den opløste gær. Bland mel og salt sammen, og ælt det i væsken. Arbejd dejen godt sammen til den er blank og smidig....


  6. Paprikakartofler

    Skrub kartoflerne og kog dem ca. 10 minutter i letsaltet vand. Pil løgene og hak dem. Svits dem i fedtstof i en tykbundet gryde. Drys med paprika når løgene er gyldne. Hæld bouillon ved og kog op. Pil kartoflerne og skær dem i...


  7. Løgtærte

    Beklæd et stort tærtefad med dejen. Pil løgene og hak dem fint. Kog dem klare i fedtstoffet, sval af. Pisk mel, æg og fløde sammen. Tilsæt kommen, salt og peber. Kom løgene i. Fordel fyldet over dejen og drys skinkestrimler ove...


  8. Mexicansk Kødgryde

    Pil løget og hak det. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær den i strimler. Brun kødet i fedtstoffet i en stegegryde. Tilsæt løget og lad det stege med nogle minutter. Krydr med salt, kommen og chilipulver. Rør melet i. Tils...


  9. Saucer til Nye Kartofler

    Tomatsauce: Skyl og tern tomaterne. Bland med hytteost, creme fraiche og purløg. Smag til med salt og cayennepeber. Olivensauce: Lad olivenerne dryppe af. Pil hvidløget. Kør oliven og hvidløg til en puré i en blender. Rør det med m...


  10. Hjemmelavede Brødpinde

    Opløs gæren i lidt af det lunkne vand. Tilsæt resten af vandet sammen med olie, salt, sukker og halvdelen af det sammenpiskede æg. Tilsæt melet og ælt det til en fast dej. Drys lidt mel over og lad dejen hæve under et klæde ca. 30 m...


  11. Hjemmebagt Knækbrød med Hvidtøl

    Varm øllet til 37°C og opløs gæren i væsken. Tilsæt margarine, salt og let stødt kommen. Bland rugflagerne med de 2 slags mel, rør det i væsken og ælt det sammen til en smidig, ret fast dej. Gem lidt mel til udrulningen. Lad...


  12. Familiens Pilafris

    Opvarm olien på en pande eller i en gryde ved jævn varme. Hak hvidløg og løg og steg det under omrøring i ca. 2 minutter. Tilsæt risene og rør rundt så de bliver blanke af olien. Steg under omrøring i 2 minutter. Tilsæt bou...


  13. Trekornsflutes

    Gæren røres ud i 1 dl lunkent vand. Hæld resten af vandet i, og tilsæt alle ingredienserne (dog ikke alt hvedemelet). Lad dejen hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse. Ælt dejen let igennem, del den i 3 lige store sty...