Madkampen.dk » Ingredienser » Natron

Opskrifter på mad med Natron

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor natron indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Bananmuffins med Blåbær & Chokolade

    Giver ca. 15 stk. Frosne blåbær skal IKKE tøes op inden brug. Blødgør fedtstoffet og rør det godt sammen med sukkeret. Tilsæt æggene, et ad gangen. Mos bananerne og kom dem i sammen med havregryn. Hæld mælken i. Bla...


  2. Buttermilk Bisquits

    Cirka 12 stk. Forvarm ovnen til 220°C. Si mel, sukker, bagepulver, salt og natron sammen i en røreskål. Hak det kolde smør i små stykker og brug det yderste af fingerspidserne til at nuldre det i melblandingen, til det ligner ...


  3. Cookies med Hvid Chokolade

    natron

    Bland farin, sukker, vanille og æg godt. Kom derefter blødt smør, mel, natron og salt i. Hak chokoladen (og nødderne) i små stykker og vend den i. Sæt dejen på en plade med bagepapir i klumper (ca. 65 g). Bag kagerne i en 19...



  4. Skildpadde Muffins

    18-20 stk. Alle ingredienserne skal have stuetemperatur. Hak chokoladen groft og smelt det over vandbad - når det er smeltet, tages det af varmen. Lad det køle lidt af. Bland sukker og smør godt sammen - det skal have lidt samme...


  5. Cookies på Glas

    Den perfekte værtindegave :-) Kom ingredienserne i glasset i den ovenstående rækkefølge, så de danner nogle fine lag (bland mel, natron, bagepulver og vanillesukker inden de hældes i). Luk glasset, og kom en lille sløjfe på. S...


  6. Gulerod-Fersken Kage

    Rør margarine og sukker sammen og rør æggene i et ad gangen. Tilsæt gulerødder, ferskner (som er blevet blendet sammen med saften), kokosmel, natron og vanillesukker. Rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet. Hæld deje...


  7. Chokolademuffins med Chokoladecreme

    Kom alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt alt det våde. Pisk dejen sammen (den bliver meget tynd). Hæld dejen i muffinsforme (ELLER i en smurt form med rasp eller mel). Muffins bages ved 175°C i almindelig ovn i 15-...


  8. Hjemmelavede Bastognekiks

    Ca. 36 stk. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. I en anden skål piskes smør og sukker cremet og derefter tilsættes æg, sirup og vanille. Pisk de tørre ingredienser i de våde og stil det i fryseren i et par minutter...


  9. Black Magic Chokoladekage

    natron

    Tænd ovnen pÃ¥ 175°C (almindelig ovn). Bland først de tørre ingredisner sammen og tilsæt derefter resten af ingredienserne. Pisk dejen pÃ¥ minimum hastighed i ca. 2 minutter (dejen er meget tynd). Kom bagepapir i en bradepande pÃ...



  10. Den Ultimative Chokoladekage

    Til dejen kommes de tørre ingredienser i en skål og røres sammen - undtagen chokoladen. Hæld de våde ingredienser i en skål, og rør dem sammen. Hæld nu de tørre ingredienser i, og rør dejen sammen. Rør kun lige til den er fin ...


  11. Vendsysselske Pebernødder

    natron

    Kør smør og sukker godt sammen på en røremaskine. Tilsæt fløden og derefter bagepulver, natron og krydderier. Til sidst tilsættes melet lidt ad gangen. Lad dejen hvile i køleskabet natten over. Læg pebernødder på pl...



  12. Kanelkage

    Smelt margarinen og rør den grundigt sammen med sukkeret. Hæld derefter kærnemælken i lidt efter lidt. Sigt derefter hvedemel, kanel og natron i lidt ad gangen under omrøring. Hæld dejen i en stor smurt bradepande og bag kagen ...


  13. Verdens Bedste Chocolate Chip Cookies

    Til 10 store cookies. Bland og sigt de tørre ingredienser i en skål. Pisk smør, sukker, farin og vanillesukker til du har en lys og luftig masse (ca. 5-7 minutter). Tilsæt ægget og pisk, til massen er godt blandet. Tilsæt ...


  14. Alletiders Mumse Chokoladekage

    Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk godt med en håndmixer. Hæld dejen i en bradepande (ca. 23x33 cm) og bag kagen på nederste rille i ca. 35 minutter ved 170°C (almindelig ovn). ...


  15. Pebernødder a la Lagkagehuset

    Smør og sukker piskes sammen med en håndmixer, til sukkeret er pisket godt ud. Piskefløden piskes i (laveste hastighed til at starte med). Bland krydderier, bagepulver og natron i melet, og rør det så i dejen, til du har en nogen...


  16. Nigellas Coca-Cola Kage

    For en springform med bagepapir. Forvarm ovnen til 180°C (almindelig ovn). Bland i en stor skål mel, sukker, natron og salt. Slå æggene ud i en lille skål og bland med kærnemælk og vanille. Smelt smør sammen med kakao o...


  17. Chokoladekage med Squash

    natron

    Tænd ovnen på 190°C Smør en form på ca. 20*30 c, eller beklæd den med bagepapir. Skær smørret i grove tern. Kom det i en røreskål sammen med sukker, vanille, natron og bagepulver. Pisk det sammen. Tilsæt æg og yoghurt, ...



  18. Chokoladekage uden Æg

    Rør alle ingredienserne til en klumpfri dej - du kan sagtens bare bruge en ske. Hæld dejen i en smurt bradepande, og bag kagen i ca. 35 minutter ved 200°C. Pynt med almindelig hvid glasur....


  19. Peanutbutter Cookies

    natron

    Ca. 40 stk. Tænd ovnen på 200°C Pisk peanubutter, smør, farin og sukker cremet. Tilsæt æg, mælk og vanillesukker og rør godt. Sigt mel, bagepulver og natron sammen og rør det i dejen sammen med de saltede peanuts. Form ...



  20. Bradepandekage med Æblemos

    Rør smørret med sukkeret. Tilsæt herefter de sidste ingredienser, og rør det hele sammen til en ensartet dej. Hæld dejen i en stor, smurt bradepande og bag den ved 200°C i ca. 35 minutter - prøv med en kødnål. Rør en glas...


  21. Oreo Cookies

    Pisk farin og smør sammen. Tilsæt ægget sammen med vanillesukkeret. Bland mel, natron og salt sammen, og bland det i. Hak kiksene og rør dem i. Tril dejen til ca. 30 kugler, som trykkes let flade. Bag dem ved 180°C i ca....


  22. Bastogne Småkager

    Bland mel, natron og sukker i en røreskål. Tilsæt ingefær, smør, citronsaft, revet citronskal og de resterende ingredienser i. Honningen skal være tyktflydende. Hvis den er fast, skal den først lunes i en gryde. Brug evt. akacieh...


  23. Chokolade Muffins med Peanutbutter

    Rør sukker, smør og vand sammen i en skål, der kan tåle at komme i mikroovnen. Sæt skålen i mikroovnen i ca. 45 sekunder eller til smørret er smeltet. Tilsæt chokoladestykkerne, og rør rundt, til de er smeltet. Hvis de ikke smel...


  24. Havregrødskage

    Grød lavet af 2 kopper gryn og 3 kopper vand - afkølet. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Ælt derefter farin, olie, mel, salt, natron, bagepulver og kanel i dejen. Vend til sidst den afkølede grød i. Hæld dejen i en pass...


  25. Cookies med Daim

    Pisk smør, vanillekorn, rørsukker og brun farin godt sammen. Tilsæt mel og natron. Derefter mælk. Ælt til sidst grofthakket Daim i dejen. Form dejen til 12-14 store kugler, som du giver et lille tryk med håndfladerne. Bag ...