Madkampen.dk » Ingredienser » Anisolie

Opskrifter på mad med Anisolie

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor anisolie indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Dameskrå

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud pÃ¥ et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. NÃ¥r massen har nÃ¥et en temperatur, hvor man kan arbejde med den i hÃ...


  2. Grønne Grise

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud pÃ¥ et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. NÃ¥r massen har nÃ¥et en temperatur, hvor man kan arbejde med den i hÃ...


  3. Kongen af Danmark

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...


  4. Gammeldags Lakridsbolcher

    Fremstil bolche grundmassen. Massen hældes ud pÃ¥ et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. NÃ¥r massen har nÃ¥et en temperatur, hvor man kan arbejde med den i hÃ...


  5. Lakrids-Salmiakbolcher

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...


  6. Persisk Peber

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...


  7. Spejderhagl

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Når massen har nået en temperatur, hvor man k...


  8. Sælunger

    Den engelske lakrids pakkes i en pose, kommes i fryser og knuses med en hammer. Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og dereft...


  9. Sølvræve

    Fremstil grundmassen (find opskrift her på siden). Massen hældes ud på et smurt teflon-væv, hvor den køles lidt af, tilsættes farve/pulver og derefter æltes med en plastik-spatel. Bolchemassen trækkes lysegrå. Når massen ...