MadKampen.dk » Mest Populære Madopskrifter

Mest Populære Madopskrifter

Liste over de 50 mest populære opskrifter lige nu. Listen er baseret på hvad vores brugere synes, og opdateres dagligt.

  1. Karolines Tunmousse

    Karolines Tunmousse

    8-10 personer. Hæld vandet eller olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller en gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag moussen til. Fyld moussen i en form eller...
    Kategori: Fisk & Skaldyr

  2. Lakseroulade med Spinat og Flødeost

    Lakseroulade med Spinat og Flødeost

    Den optøede spinat trykkes fri for væde. Æggeblommerne og fløden røres i spinaten med lidt salt og peber. Æggehviderne vendes forsigtigt i massen, som smøres på en bageplade med papir. (ca. 35x35 cm) Bages i ovn ved 200 grader...
    Kategori: Fisk & Skaldyr

  3. Bønnesalat med Bacon

    Bønnesalat med Bacon

    Steg baconternene sprøde på en pande. Læg dem på fedtsugende papir. Bring en gryde med letsaltet vand i kog og kog bønnerne uden låg (ellers mister de den flotte farve) ca. 3 minutter. De skal stadig være sprøde. Kom bønnerne i ...
    Kategori: Blandede Salater

  4. Karolines Citronfromage

    Karolines Citronfromage

    4 personer. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronsaft- og...
    Kategori: Fromager & Mousse

  5. Fasters Hønsesalat på ananasringe

    Fasters Hønsesalat på ananasringe

    Til 4 personer. Bland mayonnaise, creme fraiche, citronsaft, salt, peber og Fransk sennep til en dressing. (Tip: lidt mango chutney gør bestemt ikke salaten dårligere). Skær hønsekødet i tern. Skær champignonerne i skiver. ...
    Kategori: Kylling & Kalkun

  6. Tunlagkage

    Tunlagkage

    De første 10 ingredienser blandes sammen. Skær skorpen af brødet (du kan bruge almindeligt eller groft) og læg det på et fad/bakke (der skal være til tre lag). Halvdelen af tunmassen smøres på og derefter lægges et lag toastb...
    Kategori: Fisk & Skaldyr

  7. Onion Rings - Sprøde Løgringe

    Onion Rings - Sprøde Løgringe

    Opvarm olien i en stor gryde, eller en frituregryde (185°C) Skær løget i ringe. I en lille skål blandes mel, bagepulver og salt. Dyp løgringene i mel-blandingen til de er dækkede. Pisk æggene og mælken i melblandingen med e...
    Kategori: Diverse Tilbehør

  8. Dukanboller

    Dukanboller

    Rør alle ingredienserne godt sammen. Lad dejen stå og trække i 45 minutter. Tril dejen til 12 boller. Bag bollerne i 10-15 minutter ved 180°C i varmluftsovn. De er lette og gode og man må få 2 om dagen af dem (pga hvedekl...
    Kategori: Dukan

  9. Bananroulade (marengs)

    Bananroulade (marengs)

    Æggehviderne piskes stive sammen med halvdelen af sukkeret. Til sidst vendes det sidste sukker samt nødderne i. Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir (alternativt kan den kommes i 2 springforme, hvis man vil lave en l...
    Kategori: Kager

  10. Lækkert Guf til Is

    Lækkert Guf til Is

    Pisk æggehviderne helt stive. Tilsæt flormelis, og pisk indtil det har den helt rigtige konsistens - du har HELT sikkert smagt det før :-) Til sidst tilsætter du eddiken og pisker det i. Du kan lave skum med lige den smag, du ...
    Kategori: Tilbehør

  11. Bagte Mozzarella Kyllingeruller

    Bagte Mozzarella Kyllingeruller

    Skær kyllingen i 8 stykker og bank dem tynde og flade med en kødhammer. Hæld raspen i en dyb tallerken sammen med 2 spiseskefulde af den revne parmesanost. Hak spinaten og sautér den kort sammen med det pressede hvidløg og en smu...
    Kategori: Kylling

  12. Gulerods - Solsikke Boller

    Gulerods - Solsikke Boller

    Opløs gæren i vandet og tilsæt den smeltede margarine. Tilsæt de revne gulerødder og kernerne. Når det er æltet godt sammen, tilsættes salt, sukker og mel lidt efter lidt (når der er gulerødder i, skal der ofte bruges lidt m...
    Kategori: Boller

  13. Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt

    Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt

    Tænd ovnen på grill. Skær kartoflerne og peberfrugterne i tern og pølserne i skiver. Pisk æggene i en skål og tilsæt peberfrugt, pølser, ost og kartofler. Krydr med salt og peber. Opvarm olie og smør i en pande (uden plas...
    Kategori: Omeletter & Æggekage

  14. Kartoffelpandekage

    Kartoffelpandekage

    Skræl kartoflerne og riv dem på et groft råkostjern. Pisk æggene med mel og salt og bland kartofler og løg i. Hæld rigeligt med olie i stegepanden og kom massen på. Steg kartoffelpandekagen sprød og gylden på begge sider (...
    Kategori: Kartofler

  15. Kartoffelroulade

    Kartoffelroulade

    6-8 personer. Bedst, når den bages dagen før! Kartoflerne rives og vrides i et viskestykke. Bredes ud på bagepapir i en stor bradepande. Salt, peber og den hakkede persille fordeles over kartoflerne. Bacon svitses på panden (el...
    Kategori: Grøntsager

  16. Kyllingetærte med Porre & Bacon

    Kyllingetærte med Porre & Bacon

    Beklæd en tærteform med dejen, tænd ovnen på 180°C. Snit porren i fine ringe, skil ringene ad, så du får fine tynde strimler. Hak løget og peberfrugten fint. Blancher porre, løg, peberfrugt og kyllingetern kort på panden. De...
    Kategori: Madtærter

  17. Helstegt Kalvemørbrad med Kartoffel-Sellerimos

    Helstegt Kalvemørbrad med Kartoffel-Sellerimos

    4 personer. Brun mørbraden godt på alle sider på en pande i smør og olie. Krydr med salt og peber, tag den af panden og læg den i et ildfast fad. Sæt fadet i en 150°C varm ovn (ikke varmluft) i ca. 20 minutter - eller til den h...
    Kategori: Kalvekød

  18. Indisk Risret

    Indisk Risret

    Svits kødet sammen med krydderier og sukker (2-3 tsk). Tilsæt grøntsagerne og lad dem svitse et øjeblik. Tilsæt ris og dernæst vand. Kog til risene er færdige. Husk at røre i retten mens den koger, ellers brænder risene på....
    Kategori: Risretter

  19. Cornflakes Paneret Kyllingebryst

    Cornflakes Paneret Kyllingebryst

    Pisk æg, mel og krydderier sammen og lad dejen hvile 2-3 minutter. Knus cornflakes´ene let i en plastikpose og drys den over et spækbræt. Dyp først kyllingestykkerne i dejen og derefter i cornflakes så de er helt dækkede. Læg ...
    Kategori: Kylling

  20. Kakaosnitter

    Kakaosnitter

    Mel, sukker, æggeblommer og margarine røres sammen. Dejen rulles, og lægges i en form. Fordel et pænt lag hindbærmarmelade ovenpå den hvide dej. Pisk æggehvider og sukker stive. Tilsæt kokosmel og kakao. Fordel den brune de...
    Kategori: Kager

  21. Tykmælkskage (kanelkage)

    Tykmælkskage (kanelkage)

    Rør tykmælk og sukker sammen enten i hånden eller med maskine. Tilsæt det smeltede smør. Bland mel, kanel og natron, og sigt det i lidt ad gangen under omrøring. Smør en bradepande med margarine, hæld dejen i, og bag ved 20...
    Kategori: Bradepandekager

  22. Hjemmelavet Skildpaddeis

    Hjemmelavet Skildpaddeis

    Pisk fløden til skum, og hak skildpadderne. Pisk æggene sammen med sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps. Hæld æggesnapsen i fløden og vend med en dejskraber, til det har en dejlig cremet konsistens. Vend til sidst de ...
    Kategori: Is

  23. Gammeldags Øllebrød

    Gammeldags Øllebrød

    4-6 personer. Bræk rugbrødet i mindre stykker, og sæt det i blød i vand så det lige netop dækker. Er rugbrødet tørt, så gerne dagen før - ellers ½-1 time. Sæt gryden over ved svag varme og rør i gryden af og til for at f...
    Kategori: Grød

  24. Lynhurtigt Dukanbrød

    Lynhurtigt Dukanbrød

    Bland alle ingredienserne godt, og put dem i en form der kan gå i mikrobølgeovnen. "Bag" brødet ved højeste effekt i 5 minutter. Tag det ud og lad det køle lidt af inden du skærer det i skiver og rister det. Kan spises fra Fase ...
    Kategori: Dukan

  25. Pleskner

    Pleskner

    Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Rør forsigtigt melet i. Sæt 1 tsk dej på bageplade med bagepapir med god afstand (kagerne flyder ud). Bages 6 minutter ved 200°C (eller til kagerne har en lysebrun kant). Afkøles...
    Kategori: Småkager & Cookies

  26. Pastasalat med Olie-Eddike Marinade

    Bland eddike, vand, olie, sukker, løg, hvidløg, salt og peber til en marinade. Skær peberfrugten i små tern. Vend pastaskruerne og peberfrugten i marinaden. P.s. Du kan spise salaten med det samme, men hvis du lader den stå og...
    Kategori: Pastasalater

  27. Grønkålssalat med Æbler & Mandler

    Grønkålssalat med Æbler & Mandler

    Skyl grønkålen og hak den i en foodprocessor, til det er tilpas hakket uden at være for fint. Hak mandlerne fint med en kniv. Pres appelsinen og bland saften med hvidvinseddike og honning. Fjern kernehuset fra æblerne, og skær...
    Kategori: Blandede Salater

  28. Pastagratin med Skinke

    Pastagratin med Skinke

    Pastaen koges i vand med salt og dryppes af. Porrerne skæres i passende stykker og koges i lidt vand. Creme fraice og porrer blandes. Hvidløg, salt og peber tilsættes. Pasta og skinke vendes i sammen med revet ost. Det hele p...
    Kategori: Pasta

  29. Danskvandsboller

    Danskvandsboller

    Ca. 18 stk. Opløs gæren i danskvandet. Tilsæt æg, sukker, olie og salt og ælt til sidst meler i lidt ad gangen. Ælt, til dejen er glat og smidig. Stil den så tildækket et lunt sted og lad den hæve i ca. 1 time. Slå dejen ned p...
    Kategori: Boller

  30. Mandel Fragilité med Moccacreme

    Mandel Fragilité med Moccacreme

    Pisk æggehviderne stive med flormelis (100g). Mandlerne hakkes i en køkkenmaskine sammen med flormelis (100g) Æggehviderne og mandlerne vendes forsigtigt sammen. Varm ovnen op til 200°C Lav 2 runde ringe på bagepapir efter ...
    Kategori: Marengs

  31. Roulade med Skinkefyld

    Roulade med Skinkefyld

    Ingredienserne til dejen piskes sammen og hældes i en bradepande med bagepapir. Bages 30 minutter ved 200C°. Fyldet svitses let og iblandes 1 pakke pikantost. NB! Istedet for løg, kan der bruges 1 bundt forårsløg. Når fyldet er ...
    Kategori: Svinekød

  32. Alt i En Pande - Kylling Alfredo

    Alt i En Pande - Kylling Alfredo

    Til 4 personer. Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen i oliven i en sautérpande ved middel varme. Kyllingen behøver ikke være gennemstegt. Tilsæt de pressede hvidløgsfed, og sautér....
    Kategori: Pasta

  33. Sense - Blomkålstoast

    Riv blomkålen på den grove side af et rivejern. Bland det med æg og salt. Form farsen på størrelse med toastbrød, og læg dem på en bageplade med bagepapir (der bliver cirka 8). Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter. ...
    Kategori: Sense

  34. Fyldte Bagte Kartofler med Bacon & Ost

    Fyldte Bagte Kartofler med Bacon & Ost

    Prik huller i kartoflerne og bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 1 time. Steg baconternene sprøde, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Tag kartoflerne uf ad ovnen, og halvér dem på langs. Skrab indholdet ud af kartoflerne (lad...
    Kategori: Kartofler

  35. Laksewraps

    Laksewraps

    Rør flødeosten med wasabi eller peberrod og hvidløg. Smør med en dejskraber tortillaerne med osten - Bred salat over, og derefter et lag af laks. Rul tortillaerne sammen, og pak dem ind i film. Læg dem køligt indtil servering. ...
    Kategori: Fisk & Skaldyr

  36. Ninas Frugtkage

    Ninas Frugtkage

    Bund: Margarine og sukker piskes lyst og luftigt. Derefter tilsættes æggeblommerne, som piskes med. Til sidst tilsættes mælk, mel og bagepulver. Hæld dejen i en smurt bradepande (til en stor bradepande bruges 1½ portion). Maren...
    Kategori: Kager

  37. Lagkage med Frisk Frugt

    Lagkage med Frisk Frugt

    Rør margarine, sukker og æggeblommer sammen til det bliver let og luftigt. Tilsæt fløde, mel og bagepulver, og rør det hele sammen til en flydende dej. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Pisk æggehviderne sti...
    Kategori: Lagkager

  38. Hindbærsauce

    Kom bærrene i en gryde sammen med vand og 1 dl sukker. Læg låg på gryden og varm op til kogepunktet. Rør rundt i gryden så alle bærrene bliver most og sukkeret opløses. Læg en si oveni en stor skål og hæld blandingen op i s...
    Kategori: Tilbehør

  39. Pastasalat med Ærter & Pesto

    Pastasalat med Ærter & Pesto

    Hæld basilikum, hvidløg, parmesanost, valnødder og citronsaft i en foodprocessor og blend det godt. Imens foodprocessoren kører, hældes olivenolien nu i - lidt ad gangen til pestoen har en konsistens som en tyk sauce. Smag til med s...
    Kategori: Pastasalater

  40. Varm Kartoffelroulade med Spinat

    Varm Kartoffelroulade med Spinat

    Skræl kartoflerne, og riv dem groft. Bland kartoflerne med æggeblommer, revet ost, salt og peber. Smør kartoffelmassen på bagepapir på en bageplade, og tryk det hårdt sammen. Bag rouladen i ovnen i 20-25 minutter ved 200°C ...
    Kategori: Kartofler

  41. Brun Lagkage med Smørcreme

    Brun Lagkage med Smørcreme

    Sukker og margarine røres lyst og luftigt. Ægget tilsættes under omrøring. Sigt kakao, mel og natron i skiftevis med mælken. Bages ca. 20 minutter ved 200°C Nok til 4 bunde. Smørcreme: Smørret røres blødt med en hå...
    Kategori: Lagkager

  42. Brasede Kartofler

    Brasede Kartofler

    Skær kartoflerne i ½cm tykke skiver. Varm fedtstoffet på en pande, til det er gyldent. Rist kartoflerne ved ret kraftig varme, til de er gyldne og sprøde. Drys salt og peber over under stegningen. Vend kartoflerne forsigtigt...
    Kategori: Kartofler

  43. Kage med Gulerod

    Kage med Gulerod

    Makroner og Daim knuses/hakkes og lægges i bunden af et tærtefad. Fløden piskes, og heri vendes flormelis, vanillesukker og den græske yoghurt. Massen lægges ovenpå makronerne. Til sidst dækkes det hele med den revne gulerod. ...
    Kategori: Kager

  44. Hindbærkage med Kokosmarengs

    Hindbærkage med Kokosmarengs

    Pisk smør, æggeblommer og sukker sammen. Rør derefter mel og bagepulver i. Spred dejen ud i en lille bradepande eller en foliebakke beklædt med bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen ovenpå dejen. Pisk æggehviderne halvsti...
    Kategori: Bradepandekager

  45. Nem Butter Chicken

    Nem Butter Chicken

    Sæt et kryds i tomatskrællen med en kniv. Læg tomaterne i et ovnfast fad, hæld kogende vand over, og lad det stå et øjeblik. Tag tomaten op med en hulske. Skræl så skrællen af med en kniv. Kom tomaterne i en blender, og blend ti...
    Kategori: Kylling

  46. Coca-Cola Kage

    Coca-Cola Kage

    Bland mel, sukker, natron og vanillesukker i en skål. Smelt margarinen og kom den i melblandingen. Kakao og Coca-Cola varmes op til kogepunktet, køler lidt af og tilsættes derefter. Rør derefter kærnemælk og æg i. Tils...
    Kategori: Bradepandekager

  47. Farseret Blomkål

    Farseret Blomkål

    Til 4-6 personer. Fjern blade og stokken fra blomkålen. Lad det spilkoge 3-5 minutter. Tag det op, og lad det dryppe af i et dørslag. Rør alle ingredienser til farsen godt sammen (du kan selvfølgelig altid tilføje diverse rester fra ...
    Kategori: Svinekød

  48. Pølse Risotto

    Pølse Risotto

    Hak løg og bacon og svits det med karry i lidt fedtstof. Tilsæt tomatpuré og paprika. Kom risene i og svits dem med et øjeblik. Hæld bouillon ved samt salt og peber og lad risene koge ved svag varme under låg ca. 20 minutter. ...
    Kategori: Pølser

  49. Mandel-Marengs Roulade med Jordbær

    Mandel-Marengs Roulade med Jordbær

    Pisk hviderne til de bliver tætte, men stadig bløde. Drys sukkeret i lidt efter lidt, og pisk på mellem hastighed til sukkeret er opløst. Vend de hakkede mandler blandet med maizena i marengsen, og spred marengsen ud på et stykke ba...
    Kategori: Kager

  50. Børnenes Chokoladekage

    Børnenes Chokoladekage

    Bland fedtstof, vand og kakao i en gryde og lad det koge i ca. 5 minutter. Lad det køle af. Rør derefter sukker, mel, bagepulver, salt, vanillesukker, creme fraiche (eller ymer) og æg i. Hæld dejen i en velsmurt bradepande. Bages ...
    Kategori: Bradepandekager