MadKampen.dk » Mest Populære Madopskrifter

Mest Populære Madopskrifter

Liste over de 50 mest populære opskrifter lige nu. Listen er baseret på hvad vores brugere synes, og opdateres dagligt.

  1. Karolines Tunmousse

    Karolines Tunmousse

    8-10 personer. Hæld vandet eller olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller en gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag moussen til. Fyld moussen i en form eller...
    Kategori: Fisk & Skaldyr

  2. Lakseroulade med Spinat og Flødeost

    Lakseroulade med Spinat og Flødeost

    Den optøede spinat trykkes fri for væde. Æggeblommerne og fløden røres i spinaten med lidt salt og peber. Æggehviderne vendes forsigtigt i massen, som smøres på en bageplade med papir. (ca. 35x35 cm) Bages i ovn ved 200 grader...
    Kategori: Fisk & Skaldyr

  3. Karolines Citronfromage

    Karolines Citronfromage

    4 personer. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronsaft- og...
    Kategori: Fromager & Mousse

  4. Bønnesalat med Bacon

    Bønnesalat med Bacon

    Steg baconternene sprøde på en pande. Læg dem på fedtsugende papir. Bring en gryde med letsaltet vand i kog og kog bønnerne uden låg (ellers mister de den flotte farve) ca. 3 minutter. De skal stadig være sprøde. Kom bønnerne i ...
    Kategori: Blandede Salater

  5. Tunlagkage

    Tunlagkage

    Bland alle ingredienserne til tunmassen: tun, æg, creme fraiche, mayonnaise, dild, persille, purløg, peber og salt. Skær skorpen af brødet (du kan bruge almindeligt eller groft) og læg det på et fad/bakke (der skal være til tre la...
    Kategori: Fisk & Skaldyr

  6. Bananroulade (marengs)

    Bananroulade (marengs)

    Æggehviderne piskes stive sammen med halvdelen af sukkeret. Til sidst vendes det sidste sukker samt nødderne i. Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir (alternativt kan den kommes i 2 springforme, hvis man vil lave en l...
    Kategori: Kager

  7. Dukanboller

    Dukanboller

    Rør alle ingredienserne godt sammen. Lad dejen stå og trække i 45 minutter. Tril dejen til 12 boller. Bag bollerne i 10-15 minutter ved 180°C i varmluftsovn. De er lette og gode og man må få 2 om dagen af dem (pga hvedekl...
    Kategori: Dukan

  8. Fasters Hønsesalat på ananasringe

    Fasters Hønsesalat på ananasringe

    Til 4 personer. Bland mayonnaise, creme fraiche, citronsaft, salt, peber og Fransk sennep til en dressing. (Tip: lidt mango chutney gør bestemt ikke salaten dårligere). Skær hønsekødet i tern. Skær champignonerne i skiver. ...
    Kategori: Kylling & Kalkun

  9. Bagte Mozzarella Kyllingeruller

    Bagte Mozzarella Kyllingeruller

    Skær kyllingen i 8 stykker og bank dem tynde og flade med en kødhammer. Hæld raspen i en dyb tallerken sammen med 2 spiseskefulde af den revne parmesanost. Hak spinaten og sautér den kort sammen med det pressede hvidløg og en smu...
    Kategori: Kylling

  10. Lækkert Guf til Is

    Lækkert Guf til Is

    Pisk æggehviderne helt stive. Tilsæt flormelis, og pisk indtil det har den helt rigtige konsistens - du har HELT sikkert smagt det før :-) Til sidst tilsætter du eddiken og pisker det i. Du kan lave skum med lige den smag, du Ã...
    Kategori: Tilbehør

  11. Tykmælkskage (kanelkage)

    Tykmælkskage (kanelkage)

    Rør tykmælk og sukker sammen enten i hånden eller med maskine. Tilsæt det smeltede smør. Bland mel, kanel og natron, og sigt det i lidt ad gangen under omrøring. Smør en bradepande med margarine, hæld dejen i, og bag ved 20...
    Kategori: Bradepandekager

  12. Onion Rings - Sprøde Løgringe

    Onion Rings - Sprøde Løgringe

    Opvarm olien i en stor gryde, eller en frituregryde (185°C) Skær løget i ringe. I en lille skål blandes mel, bagepulver og salt. Dyp løgringene i mel-blandingen til de er dækkede. Pisk æggene og mælken i melblandingen med e...
    Kategori: Diverse Tilbehør

  13. Hjemmelavet Skildpaddeis

    Hjemmelavet Skildpaddeis

    Pisk fløden til skum, og hak skildpadderne. Pisk æggene sammen med sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps. Hæld æggesnapsen i fløden og vend med en dejskraber, til det har en dejlig cremet konsistens. Vend til sidst de ...
    Kategori: Is

  14. Danskvandsboller

    Danskvandsboller

    Ca. 18 stk. Opløs gæren i danskvandet. Tilsæt æg, sukker, olie og salt og ælt til sidst meler i lidt ad gangen. Ælt, til dejen er glat og smidig. Stil den så tildækket et lunt sted og lad den hæve i ca. 1 time. Slå dejen ned p...
    Kategori: Boller

  15. Kartoffelroulade

    Kartoffelroulade

    6-8 personer. Bedst, når den bages dagen før! Kartoflerne rives og vrides i et viskestykke. Bredes ud på bagepapir i en stor bradepande. Salt, peber og den hakkede persille fordeles over kartoflerne. Bacon svitses på panden (el...
    Kategori: Grøntsager

  16. Indisk Risret

    Indisk Risret

    Svits kødet sammen med krydderier og sukker (2-3 tsk). Tilsæt grøntsagerne og lad dem svitse et øjeblik. Tilsæt ris og dernæst vand. Kog til risene er færdige. Husk at røre i retten mens den koger, ellers brænder risene på....
    Kategori: Risretter

  17. Nissepis

    Lad Ribena simre 20 minutter med kanel og ingefærrod skåret i skiver. Lad det trække et døgn, og bland det derefter med vodkaen. Det kan drikkes med det samme, men vinder ved lagring. Nissepis er sødt som likør, og smager godt ...
    Kategori: Jul

  18. Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt

    Nem Æggekage med Kartofler, Pølser & Peberfrugt

    Tænd ovnen på grill. Skær kartoflerne og peberfrugterne i tern og pølserne i skiver. Pisk æggene i en skål og tilsæt peberfrugt, pølser, ost og kartofler. Krydr med salt og peber. Opvarm olie og smør i en pande (uden plas...
    Kategori: Omeletter & Æggekage

  19. Lynhurtigt Dukanbrød

    Lynhurtigt Dukanbrød

    Bland alle ingredienserne godt, og put dem i en form der kan gå i mikrobølgeovnen. "Bag" brødet ved højeste effekt i 5 minutter. Tag det ud og lad det køle lidt af inden du skærer det i skiver og rister det. Kan spises fra Fase ...
    Kategori: Dukan

  20. Pastagratin med Skinke

    Pastagratin med Skinke

    Pastaen koges i vand med salt og dryppes af. Porrerne skæres i passende stykker og koges i lidt vand. Creme fraice og porrer blandes. Hvidløg, salt og peber tilsættes. Pasta og skinke vendes i sammen med revet ost. Det hele p...
    Kategori: Pasta

  21. Gammeldags Øllebrød

    Gammeldags Øllebrød

    4-6 personer. Bræk rugbrødet i mindre stykker, og sæt det i blød i vand så det lige netop dækker. Er rugbrødet tørt, så gerne dagen før - ellers ½-1 time. Sæt gryden over ved svag varme og rør i gryden af og til for at f...
    Kategori: Grød

  22. Gulerods - Solsikke Boller

    Gulerods - Solsikke Boller

    Opløs gæren i vandet og tilsæt den smeltede margarine. Tilsæt de revne gulerødder og kernerne. Når det er æltet godt sammen, tilsættes salt, sukker og mel lidt efter lidt (når der er gulerødder i, skal der ofte bruges lidt m...
    Kategori: Boller

  23. Mandel Fragilité med Moccacreme

    Mandel Fragilité med Moccacreme

    Pisk æggehviderne stive med flormelis (100g). Mandlerne hakkes i en køkkenmaskine sammen med flormelis (100g) Æggehviderne og mandlerne vendes forsigtigt sammen. Varm ovnen op til 200°C Lav 2 runde ringe på bagepapir efter ...
    Kategori: Marengs

  24. Kakaosnitter

    Kakaosnitter

    Mel, sukker, æggeblommer og margarine røres sammen. Dejen rulles, og lægges i en form. Fordel et pænt lag hindbærmarmelade ovenpå den hvide dej. Pisk æggehvider og sukker stive. Tilsæt kokosmel og kakao. Fordel den brune de...
    Kategori: Kager

  25. Kartoffelpandekage

    Kartoffelpandekage

    Skræl kartoflerne og riv dem på et groft råkostjern. Pisk æggene med mel og salt og bland kartofler og løg i. Hæld rigeligt med olie i stegepanden og kom massen på. Steg kartoffelpandekagen sprød og gylden på begge sider (...
    Kategori: Kartofler

  26. Sense - Blomkålstoast

    Riv blomkålen på den grove side af et rivejern. Bland det med æg og salt. Form farsen på størrelse med toastbrød, og læg dem på en bageplade med bagepapir (der bliver cirka 8). Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter. ...
    Kategori: Sense

  27. Helstegt Kalvemørbrad med Kartoffel-Sellerimos

    Helstegt Kalvemørbrad med Kartoffel-Sellerimos

    4 personer. Brun mørbraden godt på alle sider på en pande i smør og olie. Krydr med salt og peber, tag den af panden og læg den i et ildfast fad. Sæt fadet i en 150°C varm ovn (ikke varmluft) i ca. 20 minutter - eller til den h...
    Kategori: Kalvekød

  28. Cornflakes Paneret Kyllingebryst

    Cornflakes Paneret Kyllingebryst

    Pisk æg, mel og krydderier sammen og lad dejen hvile 2-3 minutter. Knus cornflakes´ene let i en plastikpose og drys den over et spækbræt. Dyp først kyllingestykkerne i dejen og derefter i cornflakes så de er helt dækkede. Læg ...
    Kategori: Kylling

  29. Pleskner

    Pleskner

    Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Rør forsigtigt melet i. Sæt 1 tsk dej på bageplade med bagepapir med god afstand (kagerne flyder ud). Bages 6 minutter ved 200°C (eller til kagerne har en lysebrun kant). Afkøles...
    Kategori: Småkager & Cookies

  30. Kyllingetærte med Porre & Bacon

    Kyllingetærte med Porre & Bacon

    Beklæd en tærteform med dejen, tænd ovnen på 180°C. Snit porren i fine ringe, skil ringene ad, så du får fine tynde strimler. Hak løget og peberfrugten fint. Blancher porre, løg, peberfrugt og kyllingetern kort på panden. De...
    Kategori: Madtærter

  31. Nachos Dip af Flødeost

    Nachos Dip af Flødeost

    Bland flødeosten med hvidløg, og smør det ud på et fad. Ovenpå smøres salsasaucen. Revet ost drysses over. Hak peberfrugt, tomat og forårsløg fint, og læg dem ovenpå. Lad det hele trække i 2 timer, og servér med nach...
    Kategori: Dips

  32. Roulade med Skinkefyld

    Roulade med Skinkefyld

    Ingredienserne til dejen piskes sammen og hældes i en bradepande med bagepapir. Bages 30 minutter ved 200C°. Fyldet svitses let og iblandes 1 pakke pikantost. NB! Istedet for løg, kan der bruges 1 bundt forårsløg. Når fyldet er ...
    Kategori: Svinekød

  33. Grønkålssalat med Æbler & Mandler

    Grønkålssalat med Æbler & Mandler

    Skyl grønkålen og hak den i en foodprocessor, til det er tilpas hakket uden at være for fint. Hak mandlerne fint med en kniv. Pres appelsinen og bland saften med hvidvinseddike og honning. Fjern kernehuset fra æblerne, og skær...
    Kategori: Blandede Salater

  34. Pølse Risotto

    Pølse Risotto

    Hak løg og bacon og svits det med karry i lidt fedtstof. Tilsæt tomatpuré og paprika. Kom risene i og svits dem med et øjeblik. Hæld bouillon ved samt salt og peber og lad risene koge ved svag varme under låg ca. 20 minutter. ...
    Kategori: Pølser

  35. Lagkage med Frisk Frugt

    Lagkage med Frisk Frugt

    Rør margarine, sukker og æggeblommer sammen til det bliver let og luftigt. Tilsæt fløde, mel og bagepulver, og rør det hele sammen til en flydende dej. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Pisk æggehviderne sti...
    Kategori: Lagkager

  36. Alt i En Pande - Kylling Alfredo

    Alt i En Pande - Kylling Alfredo

    Til 4 personer. Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen i oliven i en sautérpande ved middel varme. Kyllingen behøver ikke være gennemstegt. Tilsæt de pressede hvidløgsfed, og sautér....
    Kategori: Pasta

  37. Nøddetrekanter

    Nøddetrekanter

    Giver 10 stk. Til bunden æltes alle ingredienserne sammen til en fast dej, som trykkes ud i en bradepande (ca. 23x33cm). Til mazarinmassen æltes marcipan og sukker sammen med halvdelen af margarinen til der ikke er flere klumper. He...
    Kategori: Kager

  38. Mandel-Marengs Roulade med Jordbær

    Mandel-Marengs Roulade med Jordbær

    Pisk hviderne til de bliver tætte, men stadig bløde. Drys sukkeret i lidt efter lidt, og pisk på mellem hastighed til sukkeret er opløst. Vend de hakkede mandler blandet med maizena i marengsen, og spred marengsen ud på et stykke ba...
    Kategori: Kager

  39. Smelter-på-tungen Kylling

    Smelter-på-tungen Kylling

    Bland alle ingredienserne godt. Læg kyllingefileterne i et fad, og hæld krydderiblandingen over. Bag kyllingen ved 200°C (ikke varmluft) i 35-45 minutter, eller til kyllingen er mør. Servér med en frisk salat til - nem i somme...
    Kategori: Kylling

  40. Færøsk Æblelagkage

    Færøsk Æblelagkage

    Pisk æggehviderne stive, og derefter hældes sukkeret i lidt efter lidt under konstant omrøring. Smør massen ud pÃ¥ 2 bageplader i den form du ønsker og bages i 1-2 timer ved 125°C almindelig ovn (alt efter om du ønsker den helt hÃ...
    Kategori: Lagkager

  41. Pastasalat med Olie-Eddike Marinade

    Bland eddike, vand, olie, sukker, løg, hvidløg, salt og peber til en marinade. Skær peberfrugten i små tern. Vend pastaskruerne og peberfrugten i marinaden. P.s. Du kan spise salaten med det samme, men hvis du lader den stå og...
    Kategori: Pastasalater

  42. Fyldte Bagte Kartofler med Bacon & Ost

    Fyldte Bagte Kartofler med Bacon & Ost

    Prik huller i kartoflerne og bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 1 time. Steg baconternene sprøde, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Tag kartoflerne uf ad ovnen, og halvér dem på langs. Skrab indholdet ud af kartoflerne (lad...
    Kategori: Kartofler

  43. Laksewraps

    Laksewraps

    Rør flødeosten med wasabi eller peberrod og hvidløg. Smør med en dejskraber tortillaerne med osten - Bred salat over, og derefter et lag af laks. Rul tortillaerne sammen, og pak dem ind i film. Læg dem køligt indtil servering. ...
    Kategori: Fisk & Skaldyr

  44. Tarteletter med Skinke & Ost

    Tarteletter med Skinke & Ost

    6 personer. Tarteletterne fyldes med hakket skinke. Æg, revet ost, fløde og salt røres sammen og hældes over skinken. Tarteletterne bages i ovn ved 180°C i 15-20 minutter. Æggemassen hældes først i, lige før tartelette...
    Kategori: Varme Forretter

  45. Brun Lagkage med Smørcreme

    Brun Lagkage med Smørcreme

    Sukker og margarine røres lyst og luftigt. Ægget tilsættes under omrøring. Sigt kakao, mel og natron i skiftevis med mælken. Bages ca. 20 minutter ved 200°C Nok til 4 bunde. Smørcreme: Smørret røres blødt med en hå...
    Kategori: Lagkager

  46. Drengerøvsgryde

    Drengerøvsgryde

    Snit løgene fra top til bund Skræl og skær gulerødderne i skiver Rens champignonerne og skær dem i kvarte Skær peberfrugten i store tern Skær tomaterne i både Varm en gryde med olie godt op. Tilsæt kødet (ungkvæg) og lad d...
    Kategori: Oksekød

  47. Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2)

    Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2)

    Hæld vandet i en stor skål, og rør gæren ud i vandet ved at "nuldre" den imellem to fingre. Tilsæt saltet og melet. Bland det hele sammen med håndtaget af en grydeske. Det skal ikke æltes fint, kun lige indtil melet er vådt. Lad ...
    Kategori: Brød

  48. Pastasalat med Pikantost

    Pastasalat med Pikantost

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Tag 1½ dl af kogevandet fra. Steg baconternene sprøde på en pande. Rør pikantosten op med kogevandet fra pastaen. Når pastaen er kølet af, blandes den med grøntsagerne, ostesaucen og...
    Kategori: Pastasalater

  49. Svinemørbrad med Bacon & Pikantost

    Svinemørbrad med Bacon & Pikantost

    Puds mørbraden af for de værste sener og fedt. Læg bacon/skinke i et rektangel side om side, så mørbraden kan rulles ind heri. Drys med salt og peber. Læg mørbraden på bacon/skinkestykket, og giv den et godt lag pikantost. For...
    Kategori: Svinekød

  50. Farseret Blomkål

    Farseret Blomkål

    Til 4-6 personer. Fjern blade og stokken fra blomkålen. Lad det spilkoge 3-5 minutter. Tag det op, og lad det dryppe af i et dørslag. Rør alle ingredienser til farsen godt sammen (du kan selvfølgelig altid tilføje diverse rester fra ...
    Kategori: Svinekød