Opskrifter » Bagværk » Brød » Koldhævet Franskbrød


Print opskriften på Koldhævet Franskbrød Print opskrift

Del på Facebook

Koldhævet Franskbrød opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave koldhævet franskbrød:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Koldhævet Franskbrød:

Gæren røres ud i det kolde vand.

Olie, salt og honning tilsættes.

Herefter kommes havregryn og durummel i blandingen og til sidst røres hvedemelet i, lidt ad gangen til dejen er klistret uden at falde helt sammen.

Herefter kommes dejen i en rugbrødsform, dækkes med film og stilles i køleskabet natten over.

Næste morgen bages brødet ved 225°C i 40-45 minutter, og køles derefter af på en rist. Lad det gerne stå i minimum 30 minutter, inden du skærer i det.

Koldhævet Franskbrød opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Koldhævet Franskbrød Print opskrift

Andre spændende opskrifter i brød kategorien

Nemme Chokoladescones Varme Hveder Naans Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2) Flutes Hvedeknopper - Varme Hveder