Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fishermans Lunch


Print opskriften på Fishermans Lunch Print opskrift

Del på Facebook

Fishermans Lunch opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fishermans lunch:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Fishermans Lunch:

Til 4 personer.

Kog kartoflerne, hæld vandet fra og lav kartoffelmos (smør, mælk, salt og peber). Lad den stå imens du fortsætter.

Skær fisken i mundrette stykker, og læg dem i bunden af et ildfast fad sammen med ærter, hakket løg og majs.

Hæld mornay saucen over, dæk med kartoffelmosen og revet ost på toppen.

Bages ved 200°C (varmluft) i ca. 35 minutter eller til den er gylden og sprød.

Serveres med salat eller grøntsager.

Fishermans Lunch opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Fishermans Lunch Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Stegt Ã…l Varm Lakseret med Mornay Sauce Hannes Sejret Tunfrikadeller Tunfrikadeller med Kartoffelmos Indbagt Laks med Spinat