Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fisk i Folie


Print opskriften på Fisk i Folie Print opskrift

Del på Facebook

Fisk i Folie opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fisk i folie:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Fisk i Folie:

Riv fire lige store stykker sølvpapir af, og smør dem med olie. Sæt ovnen på 200°C.

Lad tomaterne dryppe af. Rens porren og skær den i tynde ringe. Pil og hak hvidløget. Bland tomater, porre og hvidløg med kapers og creme fraiche. Smag til med salt og peber.

Skyl og tør fisken (filet af torsk, havkat eller sej). Skær det lille rygben væk på torskefiletten. Læg fisken på folien (ca. 120g per portion). krydr med salt og cayennepeber. Fordel massen med porre, kapers og creme fraiche ovenpå. Fold sølvpapiret til pakker.

Læg pakkerne på en plade, og placer den midt i ovnen. Steg ca. 20 minutter. Fiskekødet skal være hvidt og fast i konsistensen.

Anret på tallerkener og servér straks evt. med en bagt kartoffel til.

Fisk i Folie opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Fisk i Folie Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Lakselasagne Fiskefrikadeller Spaghetti med Tigerrejer Hannes Sejret Tunfrikadeller Roulade med Tunfyld