Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Pangasius med Fetaost & Spinat


Print opskriften på Pangasius med Fetaost & Spinat Print opskrift

Del på Facebook

Pangasius med Fetaost & Spinat opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pangasius med fetaost & spinat:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Pangasius med Fetaost & Spinat:

Til 4 personer.

Vask kartoflerne grundigt, skær dem i både og læg dem i en bradepande.

Hæld olivenolie over, drys med salt og bag dem i ca. 45 minutter ved 200°C.

Bland fetaost med spinat, løg, citronsaft, salt og peber.

De optøede fileter tørres, og fetablandingen rulles ind i fisken. Bind med et stykke kødsnor, en kødnål eller en tandstik.

Pak fisken ind i bagepapir og sæt den i en 200°C varm ovn i ca. 15-20 minutter.

Kog broccolien "al dente", og anret fisk, broccoli og kartofler.

Pangasius med Fetaost & Spinat opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pangasius med Fetaost & Spinat Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Fiskefrikadeller Rød Karryret med Rejer & Mango Spaghetti med Tigerrejer Tunfrikadeller Varm Lakseret med Mornay Sauce Indbagt Laks med Spinat