Opskrifter » Bagværk » Topping & Frosting til Cupcakes/Muffins » Skildpaddefrosting


Print opskriften på Skildpaddefrosting Print opskrift

Del på Facebook

Skildpaddefrosting opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave skildpaddefrosting:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Skildpaddefrosting:

Hak skildpadderne godt.

Varm fløden op - den må ikke koge - og smelt de hakkede skildpadder heri.

Når chokoladen er smeltet lægges der film over, helt nede ved fløden, så der ikke dannes kondens. Stil cremen på køl i mindst 8 timer, gerne natten over.

Pisk cremen op, så er den klar til brug. Kan også bruges som fyld i lagkager.

Skildpaddefrosting opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Skildpaddefrosting Print opskrift

Andre spændende opskrifter i topping & frosting til cupcakes/muffins kategorien

Chokoladefrosting Frugtfrosting