Opskrifter » Bagværk

Bagværk

Underkategorier:

582 retter fundet i Bagværk kategorien.

Ugens Opskrifter:

Flutes Kransekage Koldskål Cheesecake


  1. Bananroulade (marengs)

    Bananroulade (marengs)

    Æggehviderne piskes stive sammen med halvdelen af sukkeret. Til sidst vendes det sidste sukker samt nødderne i. Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir (alternativt kan den kommes i 2 springforme, hvis man vil lave en l...

  2. Gulerods - Solsikke Boller

    Gulerods - Solsikke Boller

    Opløs gæren i vandet og tilsæt den smeltede margarine. Tilsæt de revne gulerødder og kernerne. Når det er æltet godt sammen, tilsættes salt, sukker og mel lidt efter lidt (når der er gulerødder i, skal der ofte bruges lidt m...

  3. Kakaosnitter

    Kakaosnitter

    Mel, sukker, æggeblommer og margarine røres sammen. Dejen rulles, og lægges i en form. Fordel et pænt lag hindbærmarmelade ovenpå den hvide dej. Pisk æggehvider og sukker stive. Tilsæt kokosmel og kakao. Fordel den brune de...

  4. Tykmælkskage (kanelkage)

    Tykmælkskage (kanelkage)

    Rør tykmælk og sukker sammen enten i hånden eller med maskine. Tilsæt det smeltede smør. Bland mel, kanel og natron, og sigt det i lidt ad gangen under omrøring. Smør en bradepande med margarine, hæld dejen i, og bag ved 20...

  5. Pleskner

    Pleskner

    Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Rør forsigtigt melet i. Sæt 1 tsk dej på bageplade med bagepapir med god afstand (kagerne flyder ud). Bages 6 minutter ved 200°C (eller til kagerne har en lysebrun kant). Afkøles...

  6. Danskvandsboller

    Danskvandsboller

    Ca. 18 stk. Opløs gæren i danskvandet. Tilsæt æg, sukker, olie og salt og ælt til sidst meler i lidt ad gangen. Ælt, til dejen er glat og smidig. Stil den så tildækket et lunt sted og lad den hæve i ca. 1 time. Slå dejen ned p...

  7. Ninas Frugtkage

    Ninas Frugtkage

    Bund: Margarine og sukker piskes lyst og luftigt. Derefter tilsættes æggeblommerne, som piskes med. Til sidst tilsættes mælk, mel og bagepulver. Hæld dejen i en smurt bradepande (til en stor bradepande bruges 1½ portion). Maren...

  8. Lagkage med Frisk Frugt

    Lagkage med Frisk Frugt

    Rør margarine, sukker og æggeblommer sammen til det bliver let og luftigt. Tilsæt fløde, mel og bagepulver, og rør det hele sammen til en flydende dej. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Pisk æggehviderne sti...

  9. Brun Lagkage med Smørcreme

    Brun Lagkage med Smørcreme

    Sukker og margarine røres lyst og luftigt. Ægget tilsættes under omrøring. Sigt kakao, mel og natron i skiftevis med mælken. Bages ca. 20 minutter ved 200°C Nok til 4 bunde. Smørcreme: Smørret røres blødt med en hå...

  10. Hindbærkage med Kokosmarengs

    Hindbærkage med Kokosmarengs

    Pisk smør, æggeblommer og sukker sammen. Rør derefter mel og bagepulver i. Spred dejen ud i en lille bradepande eller en foliebakke beklædt med bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen ovenpå dejen. Pisk æggehviderne halvsti...

  11. Coca-Cola Kage

    Coca-Cola Kage

    Bland mel, sukker, natron og vanillesukker i en skål. Smelt margarinen og kom den i melblandingen. Kakao og Coca-Cola varmes op til kogepunktet, køler lidt af og tilsættes derefter. Rør derefter kærnemælk og æg i. Tils...

  12. Mandel-Marengs Roulade med Jordbær

    Mandel-Marengs Roulade med Jordbær

    Pisk hviderne til de bliver tætte, men stadig bløde. Drys sukkeret i lidt efter lidt, og pisk på mellem hastighed til sukkeret er opløst. Vend de hakkede mandler blandet med maizena i marengsen, og spred marengsen ud på et stykke ba...

  13. Børnenes Chokoladekage

    Børnenes Chokoladekage

    Bland fedtstof, vand og kakao i en gryde og lad det koge i ca. 5 minutter. Lad det køle af. Rør derefter sukker, mel, bagepulver, salt, vanillesukker, creme fraiche (eller ymer) og æg i. Hæld dejen i en velsmurt bradepande. Bages ...

  14. Sunde Boller

    Sunde Boller

    Hæld havregryn og kerner i en gryde med vandet og kog det ca. 1 min. Tag det af varmen. Smuldr gæren i et stort fad. "Kernegrøden" tilsættes koldt mælk, salt og honning (du kan også bruge sukker eller sirup) samt æg og olie. ...

  15. Rutebilslagkage

    Rutebilslagkage

    Smør lagkagebundene med et tyndt lag hindbærmarmelade. Put rutebilerne (gem 4-5 stykker) i en stor frysepose, og knus dem. Pisk fløden stiv, og vend rutebil-smulderet i. Fordel fyldet mellem lagkagebundene. Læg dem sammen. Knu...

  16. Amerikanske Brownies

    Amerikanske Brownies

    Tænd ovnen og stil den på 190°C Smelt smøret i en gryde. Det må ikke blive brunt. Pisk sukker og vanillesukker i den afkølede margarine med en elpisker. Rør ægene i. Sigt mel, bagepulver og kakao, og vend det i dejen. Hv...

  17. Chokolademuffins Ala McDonald´s

    Chokolademuffins Ala McDonald´s

    Tænd ovnen på 200°C Hak chokoladen groft. Bland alle de tørre ingredienser i en skål sammen med 2/3 af den hakkede chokolade. Bland alle de våde ingredienser i en anden skål, og pisk med et piskeris, til du har en ensartet m...

  18. Black Magic Chokoladekage

    Black Magic Chokoladekage

    Tænd ovnen på 175°C (almindelig ovn). Bland først de tørre ingredisner sammen og tilsæt derefter resten af ingredienserne. Pisk dejen på minimum hastighed i ca. 2 minutter (dejen er meget tynd). Kom bagepapir i en bradepande p...

  19. Nøddetrekanter

    Nøddetrekanter

    Giver 10 stk. Til bunden æltes alle ingredienserne sammen til en fast dej, som trykkes ud i en bradepande (ca. 23x33cm). Til mazarinmassen æltes marcipan og sukker sammen med halvdelen af margarinen til der ikke er flere klumper. He...

  20. Svampet Hindbærkage med Kokostopping

    Svampet Hindbærkage med Kokostopping

    Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt vand, mel og bagepulver og pisk dejen glat. Hæld dejen i en bradepande på 25*30cm beklædt med bagepapir og bag den ved 200°C i 20 minutter. Lad kagen afkøle lidt og fordel h...

  21. Havregrynskager

    Havregrynskager

    Margarine, sukker, farin og æg piskes sammen med mixer. De sidste ingredienser kommes i. Kommes på pladen i suppekødbollestore kugler, ikke mere end ca. 4 i hver række - de flyder ud. Bages ved 190°C i ca. 15 minutter på næs...

  22. Flødebolle Lagkage

    Flødebolle Lagkage

    Pisk fløden stiv, og vend de øvrige ingredienser heri. Bland smørret og kiksene, og fordel det i bunden af en form. Fordel til sidst flødebollemassen ovenpå. Stilles koldt indtil servering. Kan evt. pyntes med striber af smeltet ...

  23. Mosters Triple Heart Attack

    Mosters Triple Heart Attack

    Ca. 12 personer. Forvarm ovnen til 170°C Knus kiksene. Bland dem med smør, til det bliver en smuldrene og blød masse. Fordel kiksefyldet i bunden af en springform. Tryk fyldet sammen med en ske. Smelt chokoladen over vandbad....

  24. Bedstefars Skæg

    Bedstefars Skæg

    Fedtstoffet blødgøres og røres godt med sukkeret. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Bagepulver og mel sigtes sammen og tilsættes sammen med mælken og der røres, til dejen er ensartet. Dejen kommes i en smurt bradepande ...

  25. Den Du Ved Nok - Kage

    Den Du Ved Nok - Kage

    Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Mel, vanille, kakao og bagepulver sigtes og blandes i dejen skiftevis med mælken. Til sidst røres smeltet, afkølet margarine i. Hæld dejen i en smurt bradepande og bag den ved 190°C i ca. 25...

  26. Chokoladekage med Smørcreme

    Chokoladekage med Smørcreme

    Rør sukker og smør lyst og luftigt. Tilsæt æggene - et ad gangen og rør godt imellem. Bland mel, kakao og natron sammen, sigt det i dejen og vend forsigtigt rundt. Hæld kærnemælken i, og rør det til en ensartet dej. Hæ...

  27. Havregrynskage med Nougat Overtræk

    Havregrynskage med Nougat Overtræk

    Alle ingredienserne puttes i en skål og blandes. Til sidst tilsættes det smeltede smør, og det hele blandes godt. Bages ved 200°C i KUN 10 minutter. Nougaten smeltes i mikrobølgeovn og smøres ud over kagen, som skal stå koldt i...

  28. Mors Nemme Kærnemælkshorn

    Mors Nemme Kærnemælkshorn

    Smuldr smørret sammen med melet til det føles som rasp. Tilsæt kærnemælken, og ælt hurtigt dejen sammen. Pak dejen ind i film, og læg den koldt i mindst 1 time. Rør smør og sukker sammen til remonce. Rul dejen ud, og skær...

  29. Brownie med Chokoladecreme

    Brownie med Chokoladecreme

    Giver ca. 12 stykker Forvarm ovnen til 170°C (ikke varmluft). Pisk æg og sukker let og luftigt i en stor skål. Tilsæt mel og kakaopulver, og pisk, til alle ingredienserne er godt blandet. Hæld det smeltede smør i, og rør det...

  30. Orangekage

    Orangekage

    Æg, sukker og vanille piskes. Mel, kakao og natron røres i. Til sidst tilsættes margarine og juice. Kagen bages ca. 35 minutter ved 175°C - kan evt. pyntes med hvid glasur og hakkede nødder....

  31. Langtidshævede Havregrynsboller

    Langtidshævede Havregrynsboller

    Kom gær og vand i en stor skål og rør, til gæren er opløst. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen til en grødagtig dej. Dæk skålen med plastikfilm og lad den hæve ved stuetemperatur til næste dag. ...

  32. Mariannes Banankage

    Mariannes Banankage

    Sukker og smør røres godt sammen, og derefter tilsættes et æg ad gangen. Rør godt ind ind imellem. Resten af ingredienserne blandes i dejen. Dejen hældes i en passende smurt kageform, og bages i ca. 45 minutter ved 200°C. De...

  33. Kanel-Chokoladekage

    Kanel-Chokoladekage

    Tænd ovnen på 175°C. Hak chokoladen groft. Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål og vend hakket chokolade i. Pisk æggene sammen med de to slags sukker og vanille. Tilsæt mælk og smeltet smør. Vend de tørre ingredien...

  34. Havregrødsboller

    Havregrødsboller

    Vand, havregryn og salt koges i ca. 2 minutter, eller til blandingen er blevet til havregrød. Grøden afkøles. Mælken lunes, og gæren udrøres heri. Havregrød, olie, sukker, fuldkornshvedemel og hvedemel tilsættes. Hold lidt ...

  35. Lagkage med Nutella & Frugt

    Lagkage med Nutella & Frugt

    Havregryn, smør og brun farin smeltes sammen i en gryde. Det hældes i en tærteform og bages i 10-15 minutter ved 180°C. Bunden smøres med Nutella, dernæst ligges et lag frugt og så flødeskum (NB! Kagen kan gøres mere frisk, ...

  36. Færøsk Æblelagkage

    Færøsk Æblelagkage

    Pisk æggehviderne stive, og derefter hældes sukkeret i lidt efter lidt under konstant omrøring. Smør massen ud på 2 bageplader i den form du ønsker og bages i 1-2 timer ved 125°C almindelig ovn (alt efter om du ønsker den helt h...

  37. Lækre Kakaomuffins

    Lækre Kakaomuffins

    Rør æg og sukker sammen til en luftig masse. Tilsæt vanillesukker, salt og kakao. Rør mel i - når det er en ensartet masse, røres den smeltede margarine i. Dejen fyldes i muffinsforme og bages ved 160°C i ca. 20 minutter...

  38. Frugtkage

    Frugtkage

    Blend frugten med saften. Bland mel, sukker, natron og salt. Rør melblandingen med frugten, rør æggene i og hæld dejen i en 25x35cm bradepande beklædt med bagepapir. Bland farin, kanel og nødder og drys det over dejen. Bag...

  39. Bøfkage

    Bøfkage

    Pisk sukker og æg godt. Bland melet med de øvrige tørre ingredienser og bland det i skiftevis med mælken. Vend til sidst det smeltede smør i. Hæld dejen i ovnens bradepande og bag den i en 200°C varm ovn i 20-25 minutter. La...

  40. Vandmelon Småkager

    Vandmelon Småkager

    Rør smør og sukker til det er let og luftigt. Pisk æg og vanillekorn i. Bland mel, salt og bagepulver og bland det i æggeblandingen. Tag 2 kopper dej, og læg til side. Put rød frugtfarve i resten af dejen. Rul den til en tyk ...

  41. Franskbrød Uden Hævning

    Franskbrød Uden Hævning

    Smelt margarinen. Lad mælken blive håndvarm, og rør derefter gæren ud i den lune mælk. Tilsæt margarinen. Tilsæt til sidst salt og mel af et par gange. Slå dejen godt sammen og hæld den i en smurt form - dejen skal være b...

  42. Svampet Luksus Chokoladekage

    Svampet Luksus Chokoladekage

    Forvarm ovnen til 160°C. Smør en dyb, rund 22 cm kageform med smeltet smør eller olie. Beklæd bund og side med bagepapir, og lad det gå mindst 2 cm op over kanten. Rør smør, chokolade og kaffe i en gryde med godt 1 3/4 dl varmt va...

  43. Kagemand af Vandbakkelse

    Kagemand af Vandbakkelse

    Tænd ovnen på 180°C. Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet på én gang og rør godt, til dejen er blank og slipper ske og gryde. Tag gryden af varmen. Lad dejen afkøle lidt. Pisk æggene let sammen et ad gangen og pisk dem...

  44. Bananmuffins med Chokoladestykker

    Bananmuffins med Chokoladestykker

    Tænd ovnen på 200°C og kom papirforme i en muffinform med 12 huller. Mos bananerne og sæt dem til side. Kom olie i en kande og pisk æggene i. Kom mel, sukker, natron og bagepulver i en stor skål og bland det sammen med æggeb...

  45. Squashkage

    Squashkage

    Æg og sukker piskes tykt og skummende. Margarinen smeltes over svag varme og afkøles. Resten af ingredienserne vendes forsigtigt i dejen. Margarinen røres i til sidst. Dejen hældes i en smurt bradepande (28x22 cm). Bages...

  46. Tusindfryds Chokoladekage

    Tusindfryds Chokoladekage

    Ovnen tændes på 170°C Æggene deles. Margarine og sukker piskes hvidt. Æggeblommerne tilsættes sammen med hvedemel, kokosmel, bagepulver og kakao. Fløden tilsættes og der røres godt. Æggehviderne piskes stive og vend...

  47. P-tærte Kage med Chokoladeovertræk

    P-tærte Kage med Chokoladeovertræk

    Pisk æg og sukker sammen. Smelt smørret og hak chokoladen. Bland mel, vanillesukker, bagepulver, kakao og den hakkede chokolade og rør det i æggemassen sammen med smørret. Kom dejen i en springform eller sekskantet form, der e...

  48. Sandwichboller

    Sandwichboller

    Vand og gær blandes, olie tilsættes. Derefter tilsættes havregryn, mel og salt. (dejen SKAL være meget fugtig). Stil dejen til hævning i køleskab i 24 timer. Efter de 24 timer, slåes dejen ud - evt. tilsættes der lidt ekstr...

  49. Flødebollelagkage

    Flødebollelagkage

    Tag bundene af flødebollerne - læg dem til side. Bland flødebolleskummet med creme fraichen og vanillesukkeret. Læg lagkagen sammen - fordel fyldet mellem bundene. Pisk fløde, og pynt toppen af kagen. Tag bundene og stil dem p...

  50. Koldthævede Boller med Havregryn

    Koldthævede Boller med Havregryn

    Gæren røres ud i koldt vand, og de øvrige ingredienser tilsættes. Der røres godt, til man har en glat, klistret dej. Sæt film på skålen, og stil den på køl til næste dag. Sæt klatter af dej med 2 skeer på en bageplade ...

  51. De Bedste Boller

    De Bedste Boller

    Smelt margarinen, og tilsæt mælken. Opløs gæren heri, og tilsæt æggene (4 stk.), når gæren er helt opløst. Bland mel, salt og sukker, og bland det i under omrøring. Slå dejen ud på et meldrysset bord, og ælt godt. Sti...

  52. Hurtig Jordbærtærte

    Hurtig Jordbærtærte

    6-8 personer. Smuldr mazarintærterne med chokolade ned i et tærtefad. Pres dem sammen. Bag bunden i ca. 12 minutter i en 200°C varm ovn til den er gylden. Riv chokoladen over kagen, og sæt kagen i ovnen i cirka 1 minut, så cho...

  53. Pæretærte

    Pæretærte

    Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Bland sukker, vanillesukker og ingefær i. Saml dejen hurtigt med æg og vand. Læg dejen koldt i 1 time. Smør en tærteform eller springform (ca. 23cm i diameter). Del dej...

  54. Grøn Giftkage med Squash

    Grøn Giftkage med Squash

    Riv squashen på et rivejern. For en springform med bagepapir. Pisk æggeblommer, sukker, vanillesukker, olie og mælk sammen med en håndmixer til en luftig masse. Bland bagepulver, men og revet squash i æggemassen. Herefter tils...

  55. Æbletærte med Mandellåg

    Æbletærte med Mandellåg

    6-8 pers. Skræl æblerne, skær dem i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblerne i både, og læg dem i et fladt, ovnfast fad eller en tærteform. Drys lidt sukker over æblerne. Rør smør og sukker godt. Tilsæt hele æg, mel...

  56. Kyskager med Lakrids

    Kyskager med Lakrids

    Pisk æggehviderne næsten stive. Hæld så sukkeret i, og pisk det rigtig godt til en tyk og luftig marengs. Vend 1 tsk lakridspulver i. Sæt små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 100°C i 80-90 minutte...

  57. Suppehorn

    Suppehorn

    Mælken lunes og heri opløses gæren, der dog ikke må varmes med. Alle ingredienser æltes til en ensartet dej. Dejen formes til en lang pølse, som derefter deles i 20 lige store stykker. Dejstykkerne formes i gulerodsform, som rulles...

  58. Lagkage med Jordbær & Rabarber

    Lagkage med Jordbær & Rabarber

    Rens og skær rabarberne i ca. 3 cm lange stykker (jo flere rabarber, des mere syrligt rabarber-flødeskum). Vend rabarberne sammen med sukker, kartoffelmel og vanillesukker, og bag det i et ovnfast fad i ca. 35 minutter ved 175°C. Når...

  59. Tuc Kage

    Tuc Kage

    Til 8 personer. Pisk æggehviderne luftige. Blend nødderne helt finthakkede, så de bliver som mel. Put kiksene i en pose og bank på den med en kagerulle, til de er helt fint knust. Bland begge dele i æggehvidemassen. Hæl...

  60. Svenske Chokoladebrød

    Svenske Chokoladebrød

    Ca. 125 stk. Bagetid ca. 10 min. ved 175˚. Bland alle tørre dele i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Saml dejen let med det sammenpiskede æg (den bliver ret tynd). Rul dejen ud i 3 stænger p...

  61. Fedtebrød

    Fedtebrød

    Bland mel og hjortetakssalt. Skær det kolde smør i mindre stykker, og smuldr det i melet. Ælt kokosmel og sukker i, og saml hurtigt dejen. Tril dejen i 2 cm tykke stænger i bagepladens længde. Læg dem på bagepapir med lidt pla...

  62. Jordbærtærte

    Jordbærtærte

    Rør ingredienserne til mørdejen sammen - du må ikke arbejde for meget med den - stilles på køl i 1 time. Dejen rulles og lægges i et tærtefad. Ingredienserne til marcipanfyldet blandes sammen, og lægges ovenpå mørdejen. Bage...

  63. Mors Lækre Chokoladesmåkager

    Mors Lækre Chokoladesmåkager

    Blødgør margarinen. Tilsæt farin, sukker og æg og pisk det til en luftig masse. Bland vanillesukker, mel, salt og bagepulver i en skål. Si det i margarinemassen lidt ad gangen. Skær chokoladen i stykker, og vend de malede ...

  64. Gulerodsbrud

    Gulerodsbrud

    Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og sukker. Hæld den afkølede margarine og æggene i, og rør godt. Tilsæt nu gulerødder og solsikkekerner. Til sidst tilsættes så meget mel som dejen kan klare uden at være for klistr...

  65. Amerikansk Squashkage

    Amerikansk Squashkage

    Bland alle de tørre ingredienser i en skål, tilsæt olien og de letsammenpiskede æg samt de revne squash. Rør dejen til den er jævn. Hæld den i en smurt form. Bag kagen ved 190°C i (springform) 90 minutter, (sandkageform) 60 mi...

  66. Ananaskage

    Ananaskage

    Rør først sukkeret sammen med margarinen enten med en håndmixer eller køkkenmaskine. Derefter tilsættes et æg ad gangen, og der røres godt ind imellem. De resterende ingredienser tilsætte, og der røres til dejen har en jævn ...

  67. Brownie med Nutella

    Brownie med Nutella

    Pisk æggene luftige. Lun nutellaen i mikroovnen i 1 minut - rør rundt efter 30 sekunder. Rør derefter nutellaen i æggemassen. Bland mandelmel med salt og bagepulver og rør det i. Hæld dejen i en smurt form (lille bradepande e...

  68. Brownies

    Brownies

    Smelt chokolade, sukker, vand og smør sammen i en lille gryde. Lad massen køle lidt af. Rør æggene i. Bland de tørre ingredienser i. Fyld dejen i en lille smurt bradepande. Bages 20 minutter ved 180°C. Afkøles og sk...

  69. Finskbrød

    Finskbrød

    Mel og sukker blandes. Margarine snittes fint og æltes sammen med mel og sukker. Dejen trilles til tommelfingertykke pølser, der rulles let med kagerullen. Stængerne snittes i smalle brød og pensles med sammenpisket æg. Te...

  70. Whoopie Pies med Banan & Nødder

    Whoopie Pies med Banan & Nødder

    12 stk. Forvarm ovnen til 180°C. Beklæd 2-3 bageplader med bagepapir. Sigt mel, natron og salt sammen. Kom smør og sukker i en stor skål og pisk med en elpisker, til blandingen er lys og luftig. Pisk ægget i, efterfulgt a...

  71. Hindbærsnitter

    Hindbærsnitter

    Mel, margarine, flormelis og æg blandes sammen. Dejen rulles ud i pladens størrelse, lægges på og deles på langs i fire dele. Bages derefter i ca. 15 minutter i en godt varm ovn (ca. 220°C). Lægges sammen med hindbærmarmelade og...

  72. Grahamsboller

    Grahamsboller

    Rør gæren ud i vandet og tilsæt æg, salt, sukker og grahamsmel. Tilsæt herefter så meget hvedemel dejen kan tage uden at blive tør. Skær smøret i små klumper, og slå dem ind i dejen, til den er glat og blank. Stil dejen til...

  73. Brownies med Saltkaramel

    Brownies med Saltkaramel

    Smelt smør og chokolade i en stor skål over vandbad. Tag skålen af vandbadet, tilsæt farinen og pisk til alt er godt indarbejdet. Tilsæt mel, kakao og pisk det godt. Tilsæt til sidst æggene og pisk godt. Kom halvdelen af dej...

  74. Karamelcroissant Kage

    Karamelcroissant Kage

    Tænd ovnen på 180°C Riv croissanterne i stykker og læg dem i et lille ildfast fad. Opløs sukkeret i vand i en kasserolle ved at røre rundt i det, inden gryden sættes over middel varme. Karamellisér sukkerblandingen ved at l...

  75. Flødebollemuffins

    Flødebollemuffins

    Chokolademuffins (12-15 små): Sørg for at skummetmælk, æg og smør har stuetemperatur. Tænd ovnen på 170°C (almindelig ovn). Pisk mælk, æg og vanillesukker godt sammen i en skål. I en anden skål røres blødt smør, sukk...

  76. Cheesecake

    Cheesecake

    Knus kiksene fint med kagerulle mellem to stykker bagepapir. Bland denne rasp med sukker, kanel og smeltet smør. Pres 2/3 af blandingen ud i et jævnt lag i formen og 4-5 cm op ad siden. Fyld: Pisk alle ingredienserne sammen. Hæld ...

  77. Saftige Muffins med Æbler

    Saftige Muffins med Æbler

    Rør alle delene godt sammen og kom dem i smurte papirsforme. Bag dem i ovn ved 225°C. i ca. 15 minutter....

  78. Squash Muffins

    Squash Muffins

    Æg og sukker piskes lyst og luftigt. Derefter piskes olien i De øvrige ingredienser røres i dejen, som herefter fordeles i formene og bages 20-25 minutter ved 200°C på nederste rille. Når kagerne er afkølede, blandes ingrediens...

  79. Weekend Fristelser med Karamel

    Weekend Fristelser med Karamel

    20-24 stykker. Bland alle ingredienserne til bunden godt sammen. Tryk blandingen ned i en bradepande (ca. 17x27) beklædt med bagepapir og bag bunden i en forvarmet ovn ved 180°C i 10 minutter. Alle ingredienserne til fyldet komme...

  80. Højhastigheds Boller

    Højhastigheds Boller

    Ca. 16 stk. Smelt smørret i en gryde. Hæld mælken i og vent, til blandingen er håndvarm. Rør så gæren ud i blandingen og tilsæt salt, æg og sukker. Tilsæt til sidst mel og kardemomme og ælt dejen godt, til den er dejligt b...

  81. Chokolade-Valnødde Cookies

    Chokolade-Valnødde Cookies

    Rør blødt smør med sukker, farin og æg. Tilsæt derefter vanillesukker, salt og natron. Skrab siderne af skålen og tilsæt bagepulver og mel. Rør til det er en ensformig dej, tilsæt derefter valnødder og chokoladestykker. ...

  82. Amerikanske Scones

    Amerikanske Scones

    Bland hvede- og grahamsmel, bagepulver, sukker og salt i en skål. Hak fedtstoffet ud i melblandingen. Tilsæt æg og mælk. Ælt dejen hurtigt sammen. Læg dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til en plade, 2 cm tyk. S...

  83. Gammeldags Æblekage med Rasp

    Gammeldags Æblekage med Rasp

    4-5 pers. Skræl æblerne, skær dem i kvarte og fjern kernehuset. Skær derefter æblestykkerne i både og kog dem møre i vand under låg. Smag æblegrøden til med sukker. Bland rasp og sukker. Smelt smørret i en pande og rist r...

  84. Mississippi Mud Pie

    Mississippi Mud Pie

    8 personer. Start med dejen: Sigt mel og kako sammen i en skål. Gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, til det ligner smuldret brødkrumme. Tilsæt flormelissen og tilstrækkeligt med vand, til at det hurtigt kan samles til en f...

  85. Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2)

    Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2)

    Hæld vandet i en stor skål, og rør gæren ud i vandet ved at "nuldre" den imellem to fingre. Tilsæt saltet og melet. Bland det hele sammen med håndtaget af en grydeske. Det skal ikke æltes fint, kun lige indtil melet er vådt. Lad ...

  86. Chokolade Cookies med Nutella

    Chokolade Cookies med Nutella

    Ca. 12 cookies. Forvarm ovnen til 240°C Bland de tørre ingredienser sammen og sæt dem til side. Smelt smør og Nutella over vandbad og hæld blandingen ned til de tørre ingredienser. Tilsæt ægget og bland det godt sammen. ...

  87. Focaccia (opskrift fra Føtex)

    Focaccia (opskrift fra Føtex)

    3 stk. Opløs gæren i vandet, tilsæt olie, havsalt, hvedemel og durumhvedemel. Da durummel er en meget hård og grov melsort, er det meget vigtigt, at dejen æltes godt og længe. Dæk skålen med et viskestykke og lad dejen hvile ...

  88. Sprøde Langtidshævede Morgenboller

    Sprøde Langtidshævede Morgenboller

    Udblød gæren i vandet, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser. Stil dejen i køleskabet i 10 timer tildækket med et fugtigt viskestykke. Næste morgen tages dejen ud på et let meldrysset bord, og rulles til en pølse. Skæ...

  89. Lette Boller med Æble & Sesamfrø

    Lette Boller med Æble & Sesamfrø

    Smuldr gæren i en skål. Hæld mælken over og rør, til gæren er opløst. Bland salt, sukker og sesam og rør det i sammen med æblerne. Rør smørret i sammen med det let sammenpiskede æg og vend de 275 g mel i, til det bliver en...

  90. Tærte med Chokolade & Makrontop

    Tærte med Chokolade & Makrontop

    Tænd ovnen på 175°C. Smør et tærtefad grundigt (28 cm i diameter) Bund: Bland mel, bagepulver og rørsukker. Skær smørret i tern og smuldr det ind i melblandingen enten med håndkraft eller i en køkkenmaskine. Tilsæt æggeblo...

  91. Muffins med Skinke & Champignon

    Muffins med Skinke & Champignon

    Forvarm ovnen til 170°C Smelt smørret i en gryde ved middel varme, og steg løg og champignon møre deri. Krydr med salt og peber. Kom mel, bagepulver og ost i en stor skål. Rør mælk og æg sammen i en anden skål, og hæld de...

  92. Stenalderboller

    Stenalderboller

    Bland alle ingredienserne godt sammen. Sæt boller på en plade med 2 skeer, drys med græskarkerner. Bag bollerne ved 175°C i ca. 25 minutter....

  93. Gulerodsboller med Havregryn

    Gulerodsboller med Havregryn

    Havregrynene overhældes med kogende vand og afkøles til det er fingervarmt. Rør gæren ud i mælken og tilsæt havregrynsblandingen. Tilsæt halvdelen af melet og dernæst æg, sukker, salt, olie og gulerødder (du kan også bruge ...

  94. Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is

    Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is

    Nødderne males. Æggehviderne piskes stive og sukkeret piskes i. Heri blandes de malede nøddekerner helt ind i dejen. Smør en spring- eller randform (24cm) . Massen kommes i og sættes i en 150-160°C varm ovn i ca. 50 minutter....

  95. Chokolademuffins

    Chokolademuffins

    Smørret smeltes. Æg og sukker piskes i en skål, tilsæt smørret og pisk igen. Bland mel, bagepulver, chokolade og kakao og rør i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i 30 forme og bag ved 180°C i ca. 15 minutter...

  96. Fedtfattige Banan-Æble Muffins

    Fedtfattige Banan-Æble Muffins

    Til 8 små muffins. Pisk æggene luftige. Tilsæt kornene fra vanillestangen, bagepulver og havregryn, og rør godt rundt. Tilsæt de mosede bananer og mel. Hæld derefter dejen i muffinsforme med små stykker æble og et drys b...

  97. Regnbuemuffins

    Regnbuemuffins

    Ca. 12 stk. Bland alle ingredienserne til en ret tynd dej. Fordel dejen i 4-6 skåle, og tilsæt de ønskede farver. Rør godt rundt. Fordel skiftevis de forskellige farver dej i muffinsforme. Bag de fine muffins ved 185°C i 15...

  98. Chokoladekage med Squash

    Chokoladekage med Squash

    Tænd ovnen på 190°C Smør en form på ca. 20*30 c, eller beklæd den med bagepapir. Skær smørret i grove tern. Kom det i en røreskål sammen med sukker, vanille, natron og bagepulver. Pisk det sammen. Tilsæt æg og yoghurt, ...

  99. Chokoladefrosting

    Chokoladefrosting

    Det hele kommes i en skål og piskes til en luftig creme. (hvis du vil have en frosting der er stiv, skal du tilsætte lidt mælk ad gangen, og ikke nødvendigvis det hele). TIP! Undlader du kakaoen har du vanillefrosting, og skifter du ...

  100. Bagels

    Bagels

    Gæren smuldres i et dejfad og røres ud i vandet. Tilsæt olie, salt og æg, og ælt så meget mel i, at dejen bliver smidig. Dæk fadet med film eller et klæde, og lad dejen hæve i 30 minutter på et lunt sted. Ælt dejen på ...

  101. Yorkshire Puddings

    Forvam ovnen til °C Smør til olie i alle 12 forme af en cupcake form. Silicone eller non-stick. Sæt formen i ovnen i 10-12 minutter, så olien bliver virkelig varm. Pisk æg, mel, mælk og lidt salt sammen til en ensartet masse. H...

  102. Koldthævede Morgenboller med Durum

    Bland gæren i vandet og tilsæt salt, olie og durummel. Tilsæt hvedemel til røreskeen kan stå selv. Tilsæt gerne lidt havregryn også. Dæk skålen med et låg eller film, og stil dejen i køleskabet. Næste morgen tændes ovn...

  103. Bananbrød

    Mos bananerne. Smelt kokosolien. Bland alle ingredienserne sammen og hæld dejen i en rugbrødsform. Bages ved 200°C i 30 minutter og afkøles ...

  104. Amerikansk Æblekage med Flødeskum

    Skræl æblerne, skær dem i både og læg dem i et ildfast fad. Drys dem med lidt kanel. Smelt smørret og lad det køle af. Bland mel, sukker og bagepulver. Rør sammenpisket æg heri sammen med smørret. Bred dejen ud over æble...

  105. Jettes Gulerodsbrud

    Giver ca. 12 stk. Smelt margarine og lidt af mælken i en gryde. Hæld det sidste mælk i. Mærk efter, det må kun være lunt. Hæld det i en skål. Smuldr gæren i margarine/mælkeblandingen. Tilsæt sukker, salt og æg. Rør rundt....

  106. Pandekagemuffins

    Pisk alle ingredienserne godt sammen et par minutter. Hæld dejen i silikone muffinsforme og bag dem i ovnen i 15 minutter ved 225°C og efterfølgende 10 minutter ved 175°C. Serveres med syltetøj og flormelis...

  107. Christianshavnertærte (ala Lagkagehuset)

    Knus mariekiksene, og vend derefter alle ingredienserne sammen. Kom dejen i en smurt bageform. Bag den i 20-25 minutter ved 200°C i en forvarmet ovn. Til jordbærskummet opvarmes jordbærrene med flormelis og vanillesukker. Udb...

  108. Bountykage med Friske Jordbær

    Kom alle ingredienserne op i en skål og ælt det sammen til en ensartet masse. Kom bagepapir i en springform og kom dejen i bunden med en ske og jævn den ud. Sæt den på køl i ½ time. Tænd ovnen på 200°C og bag bunden midt i o...

  109. De Lækreste Grove Boller

    Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt ved højeste hastighed på en røremaskine i næsten 15 minutter (indtil den løfter sig fra bunden af skålen). Træk dejen af krogen og lad den hæve tildækket i 1-2 ti...

  110. Bananmuffins med Blåbær & Chokolade

    Giver ca. 15 stk. Frosne blåbær skal IKKE tøes op inden brug. Blødgør fedtstoffet og rør det godt sammen med sukkeret. Tilsæt æggene, et ad gangen. Mos bananerne og kom dem i sammen med havregryn. Hæld mælken i. Bla...

  111. Koldhævet Franskbrød

    Gæren røres ud i det kolde vand. Olie, salt og honning tilsættes. Herefter kommes havregryn og durummel i blandingen og til sidst røres hvedemelet i, lidt ad gangen til dejen er klistret uden at falde helt sammen. Herefter komm...

  112. Buttermilk Bisquits

    Cirka 12 stk. Forvarm ovnen til 220°C. Si mel, sukker, bagepulver, salt og natron sammen i en røreskål. Hak det kolde smør i små stykker og brug det yderste af fingerspidserne til at nuldre det i melblandingen, til det ligner ...

  113. Roulade med Marcipan & Hasselnødder

    Ælt marcipanen med 50 g æggehvide. Pisk de resterende æggehvider stive. Vend forsigtigt sukkeret heri. Vend det i marcipanmassen. Smør dejen ud på et stykke bagepapir. Drys med hasselnøddeflager. Bag bunden ca. 15 minutter ved 1...

  114. Dumlekage

    Smelt smør, chokolade og Dumle i en tykbundet gryde ved lav varme. Rør, til blandingen er jævn. Tag gryden af varmen, og lad blandingen køle lidt af. Kom æg og sukker i en seperat skål, og rør det sammen. Tilsæt den lune choko...

  115. Cookies med Hvid Chokolade

    Bland farin, sukker, vanille og æg godt. Kom derefter blødt smør, mel, natron og salt i. Hak chokoladen (og nødderne) i små stykker og vend den i. Sæt dejen på en plade med bagepapir i klumper (ca. 65 g). Bag kagerne i en 19...

  116. Chipas (argentinske ostebrød)

    Opvarm ovnen til 175°C. Smør olie på et stykke bagepapir og lad det stå. Rør æg, mælk, ost og smør sammen i en stor skål. Drys tapioca melet i sammen med det almindelige mel. Rør det sammen og ælt i 2 minutter på et mel...

  117. Kærnemælkshorn med Æbler & Kanel

    * der kan bruges hakkede mandler, frysetørrede hindbær eller hakkede pistacienødder. Lun kærnemælken i en gryde. Opløs gæren heri. Rør rundt. Skrab kornene ud af vanillestangen, og bland dem med sukkeret i en skål. Tilsæt...

  118. Chokoladekage uden Sukker & Mel

    Til ca. 8 personer. Skær dadlerne ud i små stykker, kom dem i en blender/foodprocessor og blend dem indtil de har konsistens som puré. Tilsæt banan og blend igen - kom blandingen i en skål og tilsæt æg, kokosolie og kaffe, og p...

  119. Groft Grydebrød

    Rør gæren ud i vandet. Tilsæt honning og salt. Tilsæt derefter melet - lidt ad gangen, og ælt godt. Lad dejen hæve i 30 minutter, og rul det så sammen til en stor bolle i en gryde foret med bagepapir. Sæt det i køleskabet ...

  120. Muffins med Banan & Peanutbutter (uden sukker)

    Ca. 12 stk. Tænd ovnen på 175°C Pisk æggene sammen. Bland mel og bagepulver i, og rør det sammen. Mos bananerne og rør dem i, skiftevis med smør. Tilsæt peanutbutter og rør dejen godt sammen. Fyld muffinsforme 3...

  121. Skildpadde Muffins

    18-20 stk. Alle ingredienserne skal have stuetemperatur. Hak chokoladen groft og smelt det over vandbad - når det er smeltet, tages det af varmen. Lad det køle lidt af. Bland sukker og smør godt sammen - det skal have lidt samme...

  122. Nutella - Bidder

    Ca. 20 stk. Bland sukker, mel og salt i en skål og kom smørret i. Smuldr smørret i og tryk dejen sammen. Tilsæt evt. ½ spsk vand, hvis dejen er svær at samle. For en lille bradepande med bagepapir og tryk dejen ud heri. Den s...

  123. Cookies på Glas

    Den perfekte værtindegave :-) Kom ingredienserne i glasset i den ovenstående rækkefølge, så de danner nogle fine lag (bland mel, natron, bagepulver og vanillesukker inden de hældes i). Luk glasset, og kom en lille sløjfe på. S...

  124. Gammeldags Kiksekage

    Smelt palminen over svag varme, og lad den så køle af. Pisk æg, flormelis og kakao godt sammen - der må ikke være klumper. Når palminen er afkølet, skal den piskes sammen med kakaomassen. For en rugbrødsform med et stykke b...

  125. Græskarbradepandekage med Osteglasur

    Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Rør olie, mel, bagepulver og krydderier heri. Vend til sidst groftrevet græskar og hakkede græskarkerner i. Hæld dejen i en lille bradepande med bagepapir ved 175°C (almindelig ovn) i 30 mi...

  126. Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar

    Til 8 stk. Opløs gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser (undtagen chili og cheddar) og ælt dejen godt, til den slipper siderne i skålen. Tag kernerne ud af chilierne og hak dem fint. Kom dem i skålen sammen med revet ...

  127. Birkes

    Ca. 10 stk. Opløs gæren i mælken og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem. Rul dejen ud (ca. 20*60) og pensl med æggestrygelse (1 æg, 2 spsk vand og en smule salt). Siderne lægges herefter ind, så dejen...

  128. Bananmuffins med Nutella

    8 store eller 12 små. Mos bananerne. Pisk smør, æg, vanillesukker og sukker lyst og luftigt. Rør mel og salt i dejen. Bland det godt sammen. Rør til sidst mælk og bananmos i dejen. Fordel dejen i muffinforme. Varm Nu...

  129. Gulerod-Fersken Kage

    Rør margarine og sukker sammen og rør æggene i et ad gangen. Tilsæt gulerødder, ferskner (som er blevet blendet sammen med saften), kokosmel, natron og vanillesukker. Rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet. Hæld deje...

  130. Valnøddeboller

    Opløs gæren i vandet. Rør salt, tykmælk, havregryn og valnødder i. Tilsæt melet lidt efter lidt, indtil dejen er lind og slipper. Lad dejen hæve ca. 1 time ved stuetemperatur. Form ca. 20 boller og lad dem hæve 30 minutter...

  131. Valnøddemuffins

    Pisk æg og flormelis skummende. Tilsæt smør, 3 dl mælk, revet skal og citronsaft, vanillesukker, stødt ingefær, stødt nellike, valnødder og chokolade. Vend bagepulver i mel og vend det i dejen til sidst. Hæld dejen i muffins...

  132. Bløde, Luftige & Grove Pitabrød

    Smuldr gæren i vandet. Lad det stå i ca. 2 minutter. Tilsæt salt og mel. Ælt til en smidig dej og lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse i ca. 30 minutter. Slå dejen sammen og del den i 12 lige store boller. Brug en k...

  133. Kartoffelkage med Citronglasur

    Rør margarine og sukker sammen. Rør æg i, lidt ad gangen. Riv citronen og pres saften ud. Put mel, bagepulver og citronsaft i æggemassen. Mos kartoflerne og kom dem i dejen. Hæld dejen i en bradepande, og bag kagen ved 1...

  134. Nøddekage med Chokoladeovertræk

    Blend nødderne. Smelt smørret og lad det afkøle. Pisk æggehviderne stive, pisk langsomt sukkeret i til en sej masse. Fold de blendede nødder og det afkølede smør i nødderne. Kom dejen i en smurt og sukkerdrysset springform....

  135. Kokosdrømme

    Ca. 20 stk. Smelt smørret og lad det afkøle. Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps og kom smørret i. Riv æblet og kom det i sammen med citronsaft og skal. Bland hvedemel, kokos og bagepulver og vend det forsigtigt i æ...

  136. Drømmekage med Nøddetop

    Tænd ovnen på 175°C. Lun smør og mælk op - lad det køle lidt af. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Pisk æg, sukker og vanillekorn til en meget tyk snaps. Bland mel og bagepulver og vend det i æggesnapsen skiftevi...

  137. Chokolademuffins med Chokoladecreme

    Kom alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt alt det våde. Pisk dejen sammen (den bliver meget tynd). Hæld dejen i muffinsforme (ELLER i en smurt form med rasp eller mel). Muffins bages ved 175°C i almindelig ovn i 15-...

  138. Nemme Ciabattaboller

    14 stk. Bland gær, vand og salt og tilsæt durummelet. Bliv ved med at røre rundt, til melet er opløst. Tilsæt derefter hvedemelet, og rør, til dejen er ensartet. Den skal stadig være våd. Dæk dejen til, og sæt den i køl...

  139. Skinkeboller med Purløg

    Ca. 50 boller. Opløs gæren i den lunkne mælk. Tilsæt smeltet margarine. Tilsæt salt, purløg og skinketern. Tilsæt melet lidt ad gangen, til dejen får den rigtige konsistens. Lad dejen hæve tildækket i 20 minutter og ba...

  140. Ananas Bradepandekage

    Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen. Skær det afdryppede ananaskød i små stykker og rør det forsigtigt i dejen sammen med vanillesukkeret. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i. Bred dejen ud i e...

  141. Grissini af Brødrester

    Smid alle ingredienserne i en blender. Rul dejen ud til stænger, og bag dem ved 200°C i 20-25 minutter. De er lækre at bruge til tapasbord og med hummus til. Tip! Drys evt. med lidt krydderier inden de bages....

  142. Chokoladebrownie med Karamelcrunch

    Ca. 10 stykker. Tænd ovnen på 180°C varmluft. Hak chokoladen og kom den i en gryde sammen med smørret. Smelt blandingen ved svag varme, og tag gryden af varmen. Kom farin, æg, hvedemel og kakaopulver i en skål, og rør det sa...

  143. Store Bløde Chokoladeboller

    Giver 14-16 stk. Smelt smørret og rør det sammen med kærnemælken. Smuldr gæren heri, og rør til det er opløst. Rør sukker, salt og æg i massen. Ælt ca. halvdelen af melet i, til det bliver en grød. Ælt så chokoladestyk...

  144. Himmelsk Lagkage med Mars

    8-10 personer. Skær marsbarene i stykker. Smelt chokoladen sammen med smør og sirup i en gryde ved svag/middel varme. Når det er helt smeltet, tages gryden af varmen og rice crispies blandes i. Hæld massen ud på et stykke b...

  145. Rabarber Crumble med Mandler

    Rabarber Crumble med Mandler

    Skær margarinen i tern, og hæld dem i en skål sammen med resten af ingredienserne til dejen. Smuldr dejen sammen til små klumper. Skær rabarber i 1 cm stykker og vend dem med sukker, vanille og Maizena. Kom stykkerne i et smurt ildf...

  146. Grydebrød med Øl

    Opløs gæren i vandet og tilsæt øl, honning og salt. Rør godt rundt og bland de 2 slags mel i. Rør rundt til dejen er ensartet. Den skal være meget klistret. Lav dejen hæve varmt og tildækket i minimum 12 timer. Tag dejen u...

  147. Marengs med Rabarberskum & Jordbær

    Til 12-16 personer. Tænd ovnen på 175°C. Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker og pisk, til de er helt stive. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form, som du har foret med bagepapir. Bag bunden i ov...

  148. Muffins med Havregryn & Bananer

    Put alle ingredienserne i en blender, og blend til en ensartet masse. Hæld dejen i smurte muffinsforme (12 stk.). Pynt med chokolade. Bag dem i ovnen ved 200°C i 15 minutter. Lad dem køle af i 10 minutter inden de serveres. ...

  149. Lynhurtig Cheesecake med Havregrynsbund

    5-8 personer. Tænd ovnen på 175°C varmluft. Smelt smørret i en gryde. Bland havregryn, sukker, vanillesukker, mel og bagepulver i en skål, og hæld det smeltede smør og siruppen i. Rør det hele godt sammen. Fordel massen ...

  150. Nøddemarengs (til roulade)

    Pisk æggehviderne til skum og pisk derefter flormelisen i, lidt ad gangen. Bland ca. halvdelen af de hakkede nødder med majsstivelsen. Vend det i marengsmassen. Dæk en bageplade med bagepapir og bred marengsmassen ud herpå til...

  151. Burgerboller lavet med Bløddej

    Kom mælk/vand og gær i en skål eller køkkenmaskine, og opløs gæren. Tilsæt sukker, salt og smør. Tilsæt melet, hold lidt tilbage til at justere konsistensen med. Æltes dejen i en køkkenskål, tages den op når den er sam...

  152. Makronmuffins med Chokolade

    Pisk æg og sukker godt. Tilsæt mandelessens og smeltet smør. Bland mel og bagepulver og vend det i. Knus makronerne groft - der må gerne være lidt store stykker. Hak chokoladen groft og vend dej i dejen sammen med de knuste...

  153. Boller til Sliders

    Boller til Sliders

    Opløs gæren i vandet. Tilsæt surmælksprodukt, sukker, salt og smør. Tilsæt melet lidt ad gangen, og ælt godt. Lad dejen hvile i 15 minutter. Form boller a 40 g. Tryk dem lidt flade, pensl med æg og drys med sesam. Lad...

  154. Små nemme Ostekiks

    Bland ingredienserne sammen, og ælt godt. Rul dejen ud og tryk kiksene ud (brug snapseglas eller udstikkere). Sæt kiksene på en bageplade med bagepapir og prik dem med en gaffel. Bag dem i 8-10 minutter ved 200°C...

  155. Tærte med Chokolade & Valnødder

    Smør tærteformen. Knus kiksene fint i en frysepose med en kagerulle eller kødhammer. Smelt 75 g af smørret, og rør det sammen med de knuste kiks. Pres kikseblandingen ud i bunden af tærteformen, og glat overfladen med bagside...

  156. Hindbærsnittekage

    Pisk æg og sukker let og luftigt. Smelt margarinen og pisk den i, når den er kold. Tilsæt vanillesukker. Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken. Læg bagepapir i en bradepande (ca. 38x28) og bred dejen ud...

  157. Mandelbund med Hindbærskum

    Til 5-6 personer. Tænd ovnen på 175°C (ikke varmluft). Pisk æg og sukker til det er lyst og luftigt. Lav mandlerne til mandelmel (eksempelvis i en minihakker). Vend mandlerne i æggemassen, og vend det sammen. Hæld masse...

  158. Rugbrødsboller med Chokolade

    Ca. 18-20 stk. Hæld øllen i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør dejen godt sammen. Hak chokoladen groft, og vend den i dejen. Dæk skålen med film og stil den koldt i 8-24 timer. Sæt d...

  159. Koldhævede Boller med Surmælk

    12 stk. Kom vand, gær og salt i en skål, og rør med en ske, til gæren er opløst. Rør derefter surmælksprodukt i, hvis du har en rest. Rør de 2 meltyper og havregryn i dejen (nøjes med 600 g, hvis du har blandet surmælksprodu...

  160. Rugbrødsmuffins med Æble & Chokolade

    Rør rugbrødsblandingen sammen efter anvisningen på pakken. Vask æblerne, fjern kernehuset og riv dem groft. Hak chokoladen groft. Rør æbler, chokolade og honning i dejen og tilsæt så meget ekstra vand, at dejen får konsist...

  161. Boller med Ramsløg & Spinat

    Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt spinat, hytteost, salt, sukker, græskarkerner og grahamsmel. Rør hvedemelet i lidt ad gangen, og ælt dejen til den er glat og smidig. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 45 minutter. ...

  162. Mazarinkage med Hyldeblomst & Bær

    Skær smøret i tern. Rør marcipanen sammen med smør. Tilsæt æggene, et ad gangen. Pisk godt. Vend hvedemelet i dejen. Smør en springform på 20 cm og drys den med mandelflager. Fordel dejen i formen. Bag kagen i 20-25 minutte...

  163. Walesstang

    Walesstang

    Tænd ovnen på 200°C (almindelig ovn) Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske. Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde. Lad dejen afkøle lidt. Pisk æggene i et ad gangen. Rør godt med elp...

  164. Sandwichbrød

    Opløs gæren i vandet. Tilsæt grahamsmel (eller andet groft mel), salt og hvedemel og ælt eller rør dejen godt, til den er glat og sej. Den skal være meget klæg, så kom ikke mere mel i. Kom dejen i en smurt rugbrødsform og gla...

  165. Pif Paf Puf Kage

    Skær Mars´ene i stykker og smelt dem sammen med sirup og smør i en lille gryde. Det skal være helt flydende. Hæld Rice Crispies i, og rør det godt sammen. Kom det hele i en kageform (27x20) med bagepapir. Drys chokoladen over...

  166. Kernefyldte Kiks

    Bland alle ingredienserne sammen, og rul dejen ud i ca. en centimeters højde. Stik kiksene ud med en udstikker (eller et glas) med en diameter på ca. 8 cm. Sæt kiksene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 20 minutter ved...

  167. Lynhurtig Cheesecake

    Knus kiksene og bland dem med smørret. Pres kiksemassen ned i en springform. Pisk fløden. Bland flødeosten med vanillesukker og flormelis. Rør osten og fløden godt sammen og fordel det på kiksebunden. Sæt kagen i køleskabe...

  168. Lette Havregrynskiks

    15-25 stk. Kom havregryn, sesamfrø, salt og olie i en skål og hæld kogende vand over. Rør det hele sammen med en ske til du har en klistret masse. Kom massen på et stykke bagepapir og kom endnu et stykke bagepapir over og rul dej...

  169. Chokolade-Appelsinkage

    Rør smørret med melet. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør godt imellem hvert. Bland i en anden skål sukker, bagepulver og muskat. Vend dette i dejen. Tilsæt vanilleessens, appelsinskal og chokoladespåner. Hæld dejen i ...

  170. Langtidshævede Safranboller

    Ca. 16 stk. Smelt smørret i en gryde og rø mælken ud heri. Hæld blandingen over i en skål og rør gæren ud i den. Tilsæt yoghurt naturel, safran, sukker, salt og mel. Ælt dejen godt igennem, dæk skålen over med folie e...

  171. Hjemmelavede Bastognekiks

    Ca. 36 stk. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. I en anden skål piskes smør og sukker cremet og derefter tilsættes æg, sirup og vanille. Pisk de tørre ingredienser i de våde og stil det i fryseren i et par minutter...

  172. Snickers Bradepandekage

    Smelt smør, chokolade og brun farin ved svag varme, til en ensartet masse. Lad det køle ned. Pisk æg og sukker godt. Sigt kakao, vanillesukker og bagepulver i, og vend det sammen. Rør chokoladeblandingen i dejen, og sigt til sidst...

  173. Rugfler med Kærnemælk

    Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt kærnemælk, olie, salt, farin og rugmel. Kom hvedemel i - først halvdelen og derefter resten lidt efter lidt. Ælt til det er en glat dej. Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time. Rul d...

  174. Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade

    Dag 1: 1. Rør surdejen sammen, og kom den i et glas. Dæk med plastfilm, prik et par små huller i plasten. 2. Lad blandingen stå 2 dage ved køkkentemperatur. De skal dufte syrligt. Dag 3: 1. Rør surdej, hørfrø, solsikkekerner, ...

  175. Rugbrødsmuffins med Chokolade

    15-20 stk. Opløs gæren i det lunkne vand. Rør rugbrødsblandingen og hvedemelet i, og rør det godt sammen, gerne i 10 minutter og på maskine, hvis du har. Hak chokoladen grodt, og vend den i sammen med rosinerne. Kom bagepa...

  176. Nem Flødebollelagkage

    Pisk kagecremen med den mængde mælk der står på pakken. Kog hindbær med 2 spsk flormelis i minimum 2 minutter og lad det køle af. Pisk fløden let stiv og hæld bærrene i. Pisk igen til en ensartet masse. Læg 1 lagkagebund ...

  177. Havregrynsboller med Hytteost

    Bland 5 dl vand og havregryn og lad det trække i 10 minutter. Opløs gæren i de sidste 2 dl vand. Rør alle ingredienserne sammen med en grydeske - det skal ikke æltes. Lad dejen hæve lunt i 1 time. Læg klatter af dej på e...

  178. Verdens Bedste Brownies

    Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft, hvis de skal i. Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskine. Rør mel, kakao, vanillesukker og samt sammen i en anden skål. Si den tørre blanding ned i...

  179. Grove Gulerodsboller

    Skræl gulerødderne og riv dem groft. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt gulerødder, honning og salt og rør det hele godt igennem. Tilsæt begge slags mel og ælt dejen godt og grundigt. Lad dejen hæve tildækket i en time. Fo...

  180. Æbleboller med Kanel & Kardemomme

    Skræl æblerne og skær dem i små tern. Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt rørsukker, kardemomme, ingefær og kanel. Tilsæt speltmelet og ælt det til en ensartet dej. Du kan sagtens bruge en røremaskine. Ælt æbletern...

  181. Chokolade- & karamelsnitte

    Smelt smørret, bland det med farin, kokos og mel og ælt det grundigt sammen. Tryk dejen ud i et fad på ca. 20x20 cm. Bag bunden 12-15 minutter ved 175°C indtil den er lysebrun. Bland den kondenserede mælk, salt, smør og ahorn...

  182. Nem Hindbærtærte

    Rør margarine og sukker sammen. Pisk ægget i og til sidst mel og bagepulver. Læg dejen ud i bunden af en tærteform, og læg derpå bærrene. Rør ingredienserne til fyldet sammen, og hæld det over bærrene. Bag tærten ved 200°...

  183. Bløde Luftige Kanelsnegle

    Rør gæren ud i mælken. Tilsæt sukker, salt, æg og olie. Tilsæt melet lidt ad gangen, og rør til dejen er blød og smidig (ca. 5 minutter). Lad dejen hæve 20 minutter. Rør ingredienserne til fyldet sammen. Rul dejen ud til ...

  184. OMG Kage

    Tænd ovnen på 170°C varmluft. Hak nødder og chokolade groft. Smelt smørret og lad det køle let af. Pisk æg og sukker sammen til en lys og luftig masse. Bland hvedemel og kakao og vend det i dejen. Tilsæt smeltet smør...

  185. Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt

    Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt

    Rist solsikkekernerne på en tør pande, og hak dem groft. Rør gæren ud i æblejuicen. Kom surmælksprodukter, olie og honning ved og rør det til en jævn masse. Bland mel og salt og rør det i dejen sammen med solsikkekernerne. ...

  186. Snickerskage med Chokoladeganache

    Pisk det bløde smør med sukkeret til det er luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen, pisk godt imellem hvert. Pisk peanutbutter i. Bland mel og bagepulver og kom det i smørblandingen. Fordel dejen i en mellemstor bradepande bekl...

  187. Valnøddebrød med Øl & Honning

    Bland vand og øl og rør gæren ud heri. Tilsæt honning, salt, citronsaft, olie og valnødder. Tilsæt speltflager og rør melet i lidt ad gangen, til dejen er tung, men stadig klistret. Den skal ikke kunne æltes med fingrene, me...

  188. Lime Cupcakes med Vanille Frosting

    Bland mel, salt og bagepulver i en skål. I skålen til din røremaskine med kagespaden sat i, rør du sukker og smør let og luftigt. Det tager 3-4 minutter på medium volumen. Tilføj æggene et ad gangen, og rør godt efter hvert. ...

  189. Appelsinsandkage

    Rør sukker og margarine grundigt. Pisk æggene i, et ad gangen. Rør mel, bagepulver, appelsinsaft og revet appelsinskal i. Hæld dejen i en aflang, smurt form og bag den ved 175°C i ca. 45 minutter. Hæld glasur rørt med app...

  190. Kartoffeltærte

    Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre uden salt. Rør margarine og sukker grundigt og rør derefter et æg i ad gangen. Kom de afkølede, mosede kartofler i sammen med salt, appelsinskal og appelsinsaft. H...

  191. Osteboller a la Lidl

    Opløs gæren i vandet, og rør sukker og mel i. Når dejen er samlet, tilsættes salt, og den æltes videre i 5-6 minutter. Dejen skal gerne hænge fast i bunden af skålen. Hvis den ikke gør det, kan du tilsætte en smule lunkent vand...

  192. Simpel Japansk Cheesecake

    Tænd ovnen på 170°C Del æggene i blommer og hvider og pisk hviderne stive. Smelt chokoladen over vandbad. Når den er helt smeltet, tilsættes smøreosten imens den stadig er over vandbad. Tag skålen op af vandbadet, og rør ...

  193. Banan Cookies

    Skræl bananerne og mos dem. Bland havregrynene i de mosede bananer. Vend chokoladen og vanille i bananmassen. Læg klatter af bananmasse på et stykke bagepapir med 2 skeer og bag dem i 13 minutter ved 180°C. Lad dem køle helt af i...

  194. Havregrynskager

    Smelt smørret. Lad det køle af. Pisk æggene godt sammen. Bland alle de tørre ingredienser. Rør æg og smør i de tørre ingredienser. Sæt dejen på en plade i klatter på størrelse med valnødder (de flyder meget ud, når...

  195. Den Ultimative Chokoladekage

    Til dejen kommes de tørre ingredienser i en skål og røres sammen - undtagen chokoladen. Hæld de våde ingredienser i en skål, og rør dem sammen. Hæld nu de tørre ingredienser i, og rør dejen sammen. Rør kun lige til den er fin ...

  196. Pære-Banan Kage med Nutellaglasur

    Mos pære og banan i en skål. Bland i en anden skål mel, sukker, vanillesukker, bagepulver og havregryn. Kom den moste frugt i. Pisk æg, mælk, yoghurt og olie til en ensartet masse i en skål. Bland de 2 skåle - det flydende m...

  197. Nemme Koldhævede Boller

    Rør alle ingredienserne hurtigt sammen og stil dejen på køl med en badehætte eller pose over natten over. Sæt dejen på en bageplade med bagepapir med 2 skeer. Bag bollerne i en 200°C varm ovn i ca. 15-20 minutter....

  198. Marcipanruder med Jordbærmousse

    Kør smør og marcipan i en foodprocessor. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter mælken. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen. Læg bagepapir i en form på ca. 22-30cm og hæld dejen i. Bag kagen på nederste rille ca. 30 m...

  199. Hindbær & Mandel Muffins

    Opvarm ovnen til 200°C Klargør en muffinplade med papirsmuffinsforme. Bland mel, sukker og bagepulver i en skål og 2/3 af mandlerne i en skål. I en anden skål blandes æg, smeltet smør, kærnemælk og mandelessens. Hæld d...

  200. Sønderjysk Rugbrødslagkage

    Sønderjysk Rugbrødslagkage

    Hak hasselnødderne groft. Bland rugbrød med mel, majsstivelse, kakao, bagepulver og hakkede hasselnødder. Pisk æggehviderne stive med sukker. Og rør forsigtigt æggeblommerne i, lidt ad gangen. Vend forsigtigt rugbrødblanding...