Opskrifter » Drikke » Forfriskninger
Forfriskninger
21 retter fundet i Forfriskninger kategorien.
-
Nem Slush-Ice med Ananassmag
Hæld alle ingredienserne i en blender, og kør til isterningerne er blevet til meget små stykker. Hæld slush-icen i et glas, og servér med det samme. Tip! Hvis du har nogle frosne ananasstykker kan de også sagtens køres med....
-
Hyldeblomstsaft
Kom skærmene i en stor gryde eller lignende beholder med låg. Skyl citronerne godt og skær dem i skiver. Læg citronskiverne i gryden ovenpå skærmene. Bland citronsyren med sukkeret (evt. rørsukker), og opløs sukkeret i kogend...
-
Rabarbershake
Hæld godt med isterninger i en kande. Hæld rabarbersirup, danskvand, mælk og fløde i og rør det hele godt. Lækker forfriskning på en varm sommerdag, smager lidt som milkshake...
-
Boblende Hindbærlimonade
Kog hindbær op med 2 spsk vand. Sigt herefter kernerne fra, og stil saften på køl. Opløs sukkeret i vandet og citronsaften. Bland hindbærsaften med sukkervandet. Fyld en kande godt med isterninger, citronskiver og mynte. ...
-
Hyldeblomstsaft med Jordbær
Kog sukker og citronsyre op i vandet til sukkeret er opløst. Ryst hyldeblomstskærmene godt for snavs og insekter. Skyl hvis det er nødvendigt. Skyl citronerne og skær dem i skiver. Fordel blomster og citronskiver i en gryde med...
-
Detox-Vand
Vask citron og agurk og skær dem i tynde skiver. Hæld citronskiver, agurk og mynteblade i en kande og fyld op med vand. Stil vandet på køl i mindst 4 timer, men gerne natten over inden det drikkes....
-
Lækker Iskaffe
Blend alle ingredienserne og server i et glas med sugerør. Hvis du vil lave den ekstra lækker, topper du lige med en klat flødeskum....
-
Gammeldags Citronlimonade
Kog sukker og vand til sukkeret er opløst. Afkøl sukkerlagen lidt. Skær citronerne i skiver, kom dem i en skål og hæld citronsaft og sukkerlagen over. Lad det trække 4 timer inden det serveres med knust is og evt. lidt mynte som...
-
Jordbær-hyldeblomstsaft
Giver næsten 2 liter saft. Skyl blomsterne og bærrene godt. Mos bærrene. Kom de mosede bær, blomsterne, citronskiverne og citronsyren i en skål. Kog vand og sukker op og rør atamon i. Hæld den varme lage over blandingen i skålen....
-
Rabarberlimonade
Giver ca. 2 liter. Ingredisnerne koges langsomt op - kun lige til det ser kogepunktet, ellers mistes den dejlige farve fra rabarberne. Sigt rabarberkødet fra, og hæld limonaden på atamon/spiritusskyllede flasker. Servér med mas...
-
Hjemmelavet Iste
Kog vandet. Skræl med en kartoffelskræller citronen i lange strimler, og pres saften uf af den. Bland vandet med citronsaften, tilsæt sukker (alternativt lidt flydende sødemiddel), smag til, og læg derefter de 3 tebreve derned. ...
-
Nem Slush-Ice med Ananassmag
Hæld alle ingredienserne i en blender, og kør til isterningerne er blevet til meget små stykker. Hæld slush-icen i et glas, og servér med det samme. Tip! Hvis du har nogle frosne ananasstykker kan de også sagtens køres med....
-
Sommerbowle
Bland juice og frugt i en stor bowle. Kom isterninger og ginger ale i. Lige inden serveringen kan man tilsætte lidt gin (eller vodka eller hvidvin). Det er en festlig optakt til en hyggelig aften....
-
Limedrink
I et højt glas kommes isterningerne og citronskiver. Hæld limejuicen og den kolde hvidvin på. Fyld op med dansk vand og servér med sugerør....
-
Rosédrink
I et højt glas kommes is og appelsinskiver. Rosévinen hældes over. Fyld glasset op med tonic (eller dansk vand) og servér straks....
-
Ischokolade
I et glas kommes et par skefulde vanilleis. Der fyldes op med kold kaffe og kakaomælk. Pynt med en top flødeskum. Lad glasset stå et øjeblik, så ingredienserne bliver let blandede....
-
Jordbærbowle
Skyl bærrene og fjern stilkene. Halvér dem. Kom bærrene i en stor glasskål og drys flormelis over. Sæt skålen i køleskabet en times tid. Hæld halvdelen af hvidvinen over og lad det trække endnu en times tid i køleskabet. ...
-
Sangria
Bland rødvin, cognac og sukker i en kande. Rør til sukkeret er helt opløst. Skyl frugten omhyggeligt og skær den i skiver eller terninger. Kom frugt og kanelstang i kanden. Dæk kanden til og sæt den i køleskabet ca. 2 timer. Ti...
-
Hyldeblomstdrik
Skyl skærmene meget grundigt i flere hold vand. Kom dem i en stor gryde eller lignende beholder med låg. Skyl citronerne og skær dem i skiver. Læg citronskiverne i gryden. Bland citronsyren med sukkeret, og opløs sukkeret (evt. r...
-
Litchibrus med Hindbær & Rosenvand
Skræl og udsten litchi. Kør litchi og hindbær gennem juicepresseren. Mix med rosenvand, hæld i glas og top op med danskvand og server straks. Opskriften er til 1 person...
-
Ananasbrus
Kør ananas gennem en juicepresser. Hæld i glas, top op med danskvand og isterninger, og drik med det samme. Opskriften er til 1 person...
-
Jordbær & Nektarinbrus
Halvér og udsten nektarinerne og pil stilkene af jordbærrene. Kør frugten gennem en juicepresser, hæld i glas og top op med danskvand og isterninger. Opskriften er til 1 person....