Madkampen.dk » Ingredienser » Grødris

Opskrifter på mad med Grødris

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor grødris indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Risengrød (der ikke brænder på)

    4 personer. Tag 1 liter kogende vand fra din elkedel, og hæld i en stor gryde (alternativt kan vandet bringes i kog i gryden). Tilsæt ris og bring det i kog. Når det koger, hældes 2½ dl vand ved, og der skrues ned på laveste blu...


  2. Ris a la Mande

    4-6 pers. Bring vandet i kog i en tykbundet gryde. Drys risene i det kogende vand under omrøring, og kog dem 2 min. Tilsæt mælk og vanille. Bring det i kog under omrøring. Kog grøden ved svag varme, under låg, ca. 35 min. Rør ...


  3. Ris a la Mande

    grødris

    Kog ris, mælk og vanille ved svag varme under låg ca. 50 minutter. Rør sukker i. Afkøl grøden. Smut mandlerne og hak dem. Rør dem i grøden. Pisk fløden. Vend den i grøden. Sæt desserten koldt, indtil den skal spises....



  4. Risengrød

    grødris

    Smør en tykbundet gryde med smør eller margarine. Hæld mælken i og bring den i kog. Pas på - det koger nemt over. Drys risene i under omrøring. Dæmp varmen og læg låg på gryden. Kog grøden ved svag varme i ca. 50 minutter. ...