Madkampen.dk » Ingredienser » Okseculotte

Opskrifter på mad med Okseculotte

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor okseculotte indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Intervalstegt Okseculotte

    Fjern senerne fra bagsiden af kødet. Rids oversiden - lav et ternet mønster, men pas på ikke at skære helt ned til kødet. Gnid hvidløg og salt over culotten, og stil den i et ovnfast fad. Vægt: 1-1,3 kg 1,3-1,5 kg 1,5-1,7 kg...


  2. Valnøddestegt Okseculotte

    Knus nøddekernerne og bland dem i en skål med honningen. Rids fedtet på culotten i tern og gnid den godt med salt og peber. Kom culotten i en 150°C varm ovn og steg den ca. 50 minutter til 1 time. Evt. kan fedtsiden først brunes af ...