Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Valnøddestegt Okseculotte


Print opskriften på Valnøddestegt Okseculotte Print opskrift

Del på Facebook

Valnøddestegt Okseculotte opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave valnøddestegt okseculotte:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Valnøddestegt Okseculotte:

Knus nøddekernerne og bland dem i en skål med honningen. Rids fedtet på culotten i tern og gnid den godt med salt og peber.

Kom culotten i en 150°C varm ovn og steg den ca. 50 minutter til 1 time. Evt. kan fedtsiden først brunes af på en pande. Efter de første 40 minutter tages stegen ud og valnøddeblandingen smøres på. Stegen sættes i ovnen igen og steger færdig. Når stegetermometret viser 58°C er den medium rød. Herefter skal den hvile i 30 minutter, inden der skæres skiver af den.

Creme fraiche og peberrod røres stift med håndmixer eller piskeris og smages til med salt og peber.

Rødbederne vaskes og koges i 30 minutter. Skrælles og skæres i grove tern. Herefter marineres de i en blanding af balsamico og valnøddeolie og krydres med salt og peber.

Valnøddestegt Okseculotte opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Valnøddestegt Okseculotte Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Bøffer i Fad med Fløde-Paprikasauce Lasagne Bolognese Forloren Hare II Jamie Olivers Spaghetti Bolognese Sorte Gryde Chili Con Carne