MadKampen » Artikler » Suppekuren

Print artikel om Suppekuren Print denne side

Suppekuren

Skrevet d. 01-06-2016
Opskrift på suppen:

1 hvidkål
2-3 løg
2 grønne peberfrugter
1 bundt bladselleri
1 dåse hakkede tomater
Gulerødder
5 bouillonterninger
Cirka 3 liter vand

Krydderier: evt. salt, peber, karry, chili, persille o.s.v.

Forløbet for kuren:

Dag 1
Du må spise suppe + så meget frugt du har lyst til. Undgå bananer.
Tip! Især vandmeloner er kaloriefattige.

Dag 2
Du må spise suppe + grøntsager (friske eller kogte). Prøv især at spise salat. Til aften må du spise en stor bagt kartoffel med lidt smør eller olie. Undgå ærter, majs og bønner.

Dag 3
Du må spise suppe + frugt og grøntsager. Du spiser som en kombination af de første 2 dage, dog uden kartoflen.

Dag 4
Du må spise suppe + op til 3 bananer og drikke så meget skummetmælk som du har lyst til.

Dag 5
Du må spise suppe + op til 350 g oksekød (uden fedt)/kylling (uden skind)/kalkun (uden skind) og op til 6 tomater. Du SKAL spise suppen mindst 1 gang.

Dag 6
Du må spise suppe + så meget oksekød (uden fedt)/kylling (uden skind)/kalkun (uden skind) og grøntsager (undtagen kartofler, ærter, majs og bønner) som du ønsker. Du SKAL spise suppen mindst 1 gang.

Dag 7
Du må spise suppe + brune ris, grøntsager (undtagen kartofler, ærter, majs og bønner) og usødet frugtsaft.

Reglerne:
- Drik masser af vand hver dag
- Ingen alkohol under forløbet
- Drik ikke sodavand eller andre kulsyreholdige drikke (heller ikke light eller danskvand)
- Drik kun vand, skummetmælk, usødet frugtjuice og te/kaffe uden tilsætninger
- Spis ikke mad der indeholder mel, sukker eller sødemidler
- Spis ikke mad der er tilberedt i smør eller olie
- Du må spise alt den suppe du har lyst til.






Flere artikler

  1. Vægt & Mål

    http://www.madkampen.dk/p/vaegt-og-maal
    Kan du heller aldrig huske hvad en dl sukker vejer. I denne oversigt får du hurtigt et overblik over vægt og mål af råvarer...

  2. Grundregler for kogning af fisk

    http://www.madkampen.dk/p/grundregler-for-kogning-af-fisk
    Hemmeligheden ved god kogt fisk afhænger i allerhøjeste grad af suppen fisken koges i. Tager man sig tid til at forberede en god kogelage,...

  3. 5 kosttilskud du bør overveje til din madlavning

    http://www.madkampen.dk/p/5-kosttilskud-du-boer-overveje-til-din-madlavning
    ...