Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Spinat Fettuccini med Laks & Citron


Print opskriften på Spinat Fettuccini med Laks & Citron Print opskrift

Del på Facebook

Spinat Fettuccini med Laks & Citron opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave spinat fettuccini med laks & citron:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Spinat Fettuccini med Laks & Citron:

Til 4 personer.

Skær laksen ud i store tern (ca. 3x3 cm).

Rens asparges og skær dem i mindre stykker. Skær forårsløgene i mindre stykker.

Opvarm olie og citronskal i en pande. Læg laksen på panden og steg den ved jævn varme i ca. 6 minutter. Vend forsigtigt stykkerne indimellem.

Tilsæt salt og peber - tag laksen af panden, hold den varm. Steg aspargesstykker og forårsløg i panden et minuts tid.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og gem lidt af kogevandet.

Tilsæt laksen og lidt af pastavandet. Drys med persille, og server straks.

Spinat Fettuccini med Laks & Citron opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Spinat Fettuccini med Laks & Citron Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Roulade med Tunfyld Varm Lakseret med Mornay Sauce Rød Karryret med Rejer & Mango Spaghetti med Tigerrejer Hannes Sejret Fiskefrikadeller