Opskrifter » Salater » Blandede Salater » Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner
Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner:
Bønnesalat:
1. Sæt en gryde med vand over at koge. Tilsæt 2 tsk salt til vandet og læg låg på. Når vandet koger, lægges bønnerne i.
2. Bønnerne skal koge ca. 10 minutter, til de er møre. Hæld bønnerne over i en sigte, og skyl dem med koldt vand.
3. Hak bønnerne groft, og skær tomaterne i tern.
4. Bland skinke, bønner og tomater med marinaden i en skål. Bland karse i.
5. Snit salaten groft og fordel den i en salatskål. Fordel bønneblandingen over.
Marinade:
Ingredienserne kommes i en jævningsryster og rystes godt sammen. Hold godt fast på låget, så det ikke ryger af.
Brødcrutoner:
1. Tænd ovnen på 225°C.
2. Skær skorpen af brødet.
3. Knus hvidløget og bland det med olien.
4. Pensl brødskiverne med hvidløgsolien og skær brødet i tern.
5. Læg brødternene på en bageplade med bagepapir og rist dem øverst i ovnen i 5-10 minutter. Hold godt øje med at de ikke bliver brændte.
6. Servér brødcrutonerne til bønnesalaten.
![Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.