Opskrifter » Forretter » Varme Forretter
Varme Forretter
6 retter fundet i Varme Forretter kategorien.
-
Tarteletter med Skinke & Ost
6 personer. Tarteletterne fyldes med hakket skinke. Æg, revet ost, fløde og salt røres sammen og hældes over skinken. Tarteletterne bages i ovn ved 180°C i 15-20 minutter. Æggemassen hældes først i, lige før tartelette...
-
Samosaer med Hakket Oksekød
Brun kødet sammen med løg og hvidløg i olien. Tilsæt gurkemeje, garam masala og limesaft. Skær kartoflerne i tern, tilsæt dem sammen med ærterne og smag til med salt og peber. Bland melet med salt og smuldr smørret deri. ...
-
Fyldte Tomater
Bland porre, peberfrugt og pålæg. Smag til med 1 spsk olivenolie, salt og peber. Skær toppen af tomaten, og skrab kernerne ud. Fyld tomaten ½ op med fyld, og kom et æg i toppen af hver tomat til sidst. Drys med lidt salt og peber...
-
Hvide Asparges i Parmaskinkewrap
Skræl aspargesene fra hoved mod rod, og knæk den træede ende af. Blanchér aspargesene i kogende vand i ca. 3 minutter. Lad dem dryppe af i en sigte. Skær aspargesene over i halve. Lav pakker med 4-6 stykker asparges pakket ind i ...
-
Bruschetta
Til 2 personer. Flutes skæres midt over og flækkes på langs til 4 stykker. Hvidløgene presses, og der smøres lidt af det hen over brødene. Derefter pensles de med olie. Tomater og løg hakkes og fordeles over brødene, som dr...
-
Ristet Brød med Krydret Champignonstuvning
Halvdelen af fedtstoffet røres med lidt hvidløg og smøres på brødet. Rens champignonerne og pil løget. Hak begge dele og svits det i resten af fedtstoffet. Fordel blandingen på brødskiverne. Bland persille og ost og drys det ...