Opskrifter » Forretter
Forretter
Underkategorier:
- Fisk & Skaldyr (46)
- Kolde Forretter (4)
- Kylling & Kalkun (8)
- Varme Forretter (6)
4 retter fundet i Forretter kategorien.
-
Oksecarpaccio med Estragon-Dressing
4 personer. Fordel de tyndtskårne skiver oksefilet på 4 tallerkner og krydr med salt og peber. I en skål røres æggeblommen med dijonsennep, hvorefter limejuicen piskes i. Så røres olivenolien i lidt efter lidt, og der smages ti...
-
Melonsalat
Skær kødet i mindre stykker. Rens selleristilkene og skær dem i små stykker. Bland hønsekød og selleri. Halvér melonerne og tag kernerne ud. Lav runde kugler af melonkødet. Pas på ikke at beskadige skallen. Fyld skallerne med...
-
Pikant Tunfisk
Hæld olien fra tunen. Hak agurkerne og høvl peberroden. Bland tun, agurker og peberrod i en skål. Smag til med salt og peber. Smør brødskiverne med smør og læg dem på 4 asietter. læg et salatblad på hver og fordel tunsalaten...