Opskrifter » Supper » Fond » Grøntsagsfond


Print opskriften på Grøntsagsfond Print opskrift

Del på Facebook

Grøntsagsfond opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave grøntsagsfond:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Grøntsagsfond:

Kom alle ingredienserne i en stor gryde, og dæk med vand. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand, så det står 2½ cm over grøntsagerne.

Bring vandet i kog, skru ned, og lad det simre. Fjern eventuelle urenheder med en skummeske, og lad det simre 1 times tid.

Lad fonden køle lidt af. Passér den gennem en finmasket si.

TIP! Brug altid velduftende grøntsager og ikke stivelsesholdige grøntsager (kartofler, græskar etc.). Grøntsagsskræller og -stængler er et glimrende tilskud i en grøntsagsfond, og kan sagtens ryge med i gryden.

Grøntsagsfond opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Grøntsagsfond Print opskrift