Opskrifter » Supper » Fond » Grøntsagsfond


Print opskriften på Grøntsagsfond Print opskrift

Del på Facebook

Grøntsagsfond opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave grøntsagsfond:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Grøntsagsfond:

Kom alle ingredienserne i en stor gryde, og dæk med vand. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand, så det står 2½ cm over grøntsagerne.

Bring vandet i kog, skru ned, og lad det simre. Fjern eventuelle urenheder med en skummeske, og lad det simre 1 times tid.

Lad fonden køle lidt af. Passér den gennem en finmasket si.

TIP! Brug altid velduftende grøntsager og ikke stivelsesholdige grøntsager (kartofler, græskar etc.). Grøntsagsskræller og -stængler er et glimrende tilskud i en grøntsagsfond, og kan sagtens ryge med i gryden.

Grøntsagsfond opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.