Madkampen.dk » Ingredienser » Porrer

Opskrifter på mad med Porrer

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor porrer indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Baconruller af Kylling

    Kom kødet i en skål med krydderierne og olivenolie og bland det sammen. Lad det stå i køleskabet natten over. Hak bacon og løg, og vend det i kødet sammen med æg og hvidløg. Bland det hele godt. Lad kødet hvile i køleskabet. ...


  2. Oksekødssuppe

    porrer

    Læg benene i en gryde og hæld vand på. Bring vandet i i kog og skum suppen. Tilsæt salt og peber. Tilsæt halvdelen af grøntsagerne (resten kommes i til sidst) samt suppevisken. Lad suppen koge ved svag varme i 2½-3 timer. Tag...



  3. Porre-Feta Dip

    Blend porrerne fint, og tilsæt fetaost, græsk yoghurt og presset hvidløg. Blend til ønsket konsistens. Smag evt. til med lidt salt og citronsaft. Hæld en smule olivenolie over inden servering....


  4. Torskefad med Karry

    Til 4 personer Skræl gulerødderne og skær dem i mindre tern. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Svits begge grøntsager i en smule olie. Tilsæt karry og svits ganske let. Tilsæ¦t fløde og mælk og kog let op. ...


  5. Porrestuvning

    porrer

    Smelt smørret i en gryde, og tilsæt karryen. Svits porreskiverne. Vend det hele godt rundt og lad det stege et par minutter. Tilsæt fløden og lad det simre i 3 minutter. Drys med mel, og lad det stå og jævne i 10-15 minutter ...



  6. Kinesisk Oksekødssuppe

    Porrerne renses og skæres i skiver. Gulerødderne skrælles og rives groft på et rivejern. Svits begge dele i en gryde med olie, hvorefter kødet tilsættes og der vendes rundt i gryden til det er brunet og skiller. Tilsæt bouil...


  7. Kogekonens Suppe

    Rengør og skær grøntsagerne i mindre stykker. Gem evt. lidt gulerødder og porrer. Svits karry i en gryde med smør, svits kødet og tag det op af gryden. Svits derefter grøntsagerne i gryden. Hæld vand og bouillon over og lad de...


  8. Porrer i Fad med Bacon

    porrer

    Rens porrerne og halvér dem. Kog dem i 8 minutter i bouillonvand. Lad dem køle af i 5-10 minutter. Halvér baconstrimlerne og svøb dem om midten af hver porre. Læg dem i et fad side om side. Pisk æggeblommer og mælk sammen. Drys...



  9. Fiskefad med Porrer & Fløde

    Til 4 personer. Rens porrerne og skær dem i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Fordel porrer og gulerødder i et smurt fad. Skær fisken i grove stykker og læg stykkerne ovenpå grøntsagerne. Rist bacont...


  10. Risret med Kylling & Porre

    Til 4 personer. Brun kyllingen på en pande med salt, peber og de krydderier du ønsker. Skær porrerne i tynde ringe, og tilsæt dem. Lad dem svitse med til porrerne er bløde. Hæld så fløden over og lad det koge op. Smør et i...


  11. Kyllinge- og Karrysuppe

    6-8 portioner. Snit gulerødder, blomkÃ¥l og løg i smÃ¥ stykker. Varm smørret i en gryde, hæld karryen i og steg den i smørret i 30 sekunder. Tilsæt de snittede grøntsager, og steg dem i karrysmørret i et par minutter. TilsÃ...


  12. Nemt Porrefad

    4 personer. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Smør et ildfast fad med smør og læg kartoffelskiverne i bunden af fadet. Brun kødet i lidt smør på en pande. Pil og pres hvidløgene og lad dem stege med. Rens porrerne...


  13. Spicy Oksesuppe

    Rens porrerne og skær dem i tynde ringe. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Snit hvidkålen fint og riv ingefæren på den fine side af rivejernet. Skræl kartoflen og skær den i små tern. Opvar...


  14. Cremet Pikant Grøntsagssuppe

    Rens grøntsagerne og snit dem fint. Riv gulerødderne. Svits porrer, løg og hvidløg til det bliver blankt i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt peberfrugt og gulerødder og lad det svitse med i 1-2 minutter - det må ikke tage farv...


  15. Mexikansk Bønnegryde

    Sæt bønnerne i blød i rigeligt koldt vand i mindst 8 timer. Lad dem dryppe af. Skræl kartofler, gulerødder, løg og selleri og skær dem i tern. Rens porrerne og skær dem i ringe. Flæk chilien, fjern kernerne og skær den ...


  16. Ovnbagt Porre-Pasta Fad

    Kog pastaskruerne som anvist på pakken. Pisk æg og madlavningsfløde med salt og peber. Rens og skær porrerne i skiver. Når pastaen er kogt færdig, tager du et ildfast fad. Start med et lag pasta, herefter porrer, så skink...


  17. Kalkunristaffel

    Skær kalkunbrystet i strimler. Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer. Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter ...


  18. Alt i Et Fad - Oksekød & Peberfrugt

    porrer

    Rens og skær peberfrugterne i tern, og læg dem i bunden af et ildfast fad. Steg baconternene, lad dem dryppe af på fedtsugende papir, og fordel dem derefter over peberfrugterne. Svits oksekødet og fordel det over peberfrugt og bac...



  19. Pikant Kylling i Fad

    Til 4 personer. Steg baconternene på en pande, lad fedtet dryppe af på et stykke køkkenrulle, og læg dem derefter i et ildfast fad. Rens porrerne godt, og skær dem i skiver. Svits dem på panden i baconfedtet. Hæld fløden over ...


  20. Koteletter i Fad med Kartoffellåg

    Tænd ovnen på 200°C (almindelig ovn). Skræl kartoflerne og læg dem i en skål med vand til senere. Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Rens porrerne godt og skær dem i skiver af ca. 1 cm tykkelse. Rens champignonerne og skæ...


  21. Vintersuppe med Broccoli & Bacon

    porrer

    Til 4 personer. Rengør grøntsagerne, og kom dem i en gryde med bouillon og lad dem koge i ca. 10-12 minutter. Steg baconen sprødt på panden imens suppen koger. Når suppen er kogt, pureres den i gryden med en stavblender og sma...



  22. Hurtig Kyllingetærte

    Til 4 personer. Rist pinjekernerne på en tør pande, og stil dem til side. Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker. Rens og snit porrer, løg, hvidløg og forårsløg. Steg kyllingestykkerne og grøntsagerne i smørret på ...


  23. Cremet Champignonsuppe

    Til 4 personer. Rens og snit champignon, peberfrugt, løg og porrer. Hæld det hele op i en gryde sammen med olien. Steg til grøntsagerne er bløde. Hæld bouillon ved, og lad det simre en halv time. Skru så ned for varmen, og...


  24. Laksehakkebøf med Rismix

    4 personer. Skær laksen i små tern og hak ternene igen med en skarp kniv, så det bliver en grov fars. Bland fisken med hakket purløg, salt og friskkværnet peber. Form farsen til bøffer. Varm olien op på en slip-let pande, og st...


  25. Fiskesuppe med Karry & Kokosmælk

    Til 4 personer. Rist karryen af i olien. Tilsæt porreskiver og peberfrugt i grove tern, og svits det lidt med. Tilsæt vand og bouillonterninger og lad suppen koge ca. 20 minutter. Tilsæt kokosmælken og torsken (skåret i gro...