Madkampen.dk » Ingredienser » Pastinakker

Opskrifter på mad med Pastinakker

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor pastinakker indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Rodfrugtchips med Parmigiano Reggiano

    Skræl grøntsagerne og skær dem i tynde skiver på et mandolinjern. Har du ikke et mandolinjern så brug i stedet en grøntsagskræller. Kom grøntsagerne i hver sin skål. Varm olien op til knap 140°C i en stor gryde. Temperaturen m...


  2. Rodfrugt Ratatouille

    Blend alle ingredienserne til pestoen. Skræl og skær rodfrugterne i ultratynde skiver. Sæt 2 skiver af hver sammen i hånden, og stil det i et fad. Fortsæt til alle rodfrugterne er brugt (de kan også laves som tern, hvis det ska...


  3. Kyllinge-Karrysuppe

    Skræl og skær gulerødderne, persillerødder/pastinakker og kartoffel i tern. Skær bladselleri i små stykker. Svits i en stor gryde løg, hvidløg, gulerødder, persillerødder, kartoffel og bladselleri. Drys karry og mel over de ...


  4. Pikant Laks med Timiangulerødder & Krydret Kartoffelmos

    Skræl kartofler, gulerødder og pastinak. Skær kartoflerne og pastinak i små stykker, og kog dem møre i vand uden salt. Imens gøres laksen klar. Læg laksestykkerne i et ildfast fad, og krydr dem godt med salt og peber. Smør et ...


  5. Nemt Laksefad

    Til 6 personer. Skræl grøntsagerne. Riv pastinak og gulerod groft, og svits dem hurtigt på en varm pande. Krydr med lidt salt, og læg det i et ildfast fad. Skær kartoflerne i tynde skiver, og kom dem ovenpå sammen med ærter og ...


  6. Rodfrugtgratin med Hamburgerryg

    4 portioner. Skræl rodfrugter og porre, og skær dem i strimler. Kog mælk og fløde op under omrøring. Kom rodfrugter, porre, hvidløg, salt og peber ved. Lad det simre i 5-10 minutter. Vend timian og ost i. Anret det i et ov...


  7. Grøntsagssuppe med Oksekød

    4-6 personer. Læg skankerne i en stor gryde, og dæk med koldt vand. Lad det simre 2 timer. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre videre under jævnlig omrøring, til grøntsagerne er møre (ca. 45 minutter). Tag skan...


  8. Bagte Rodfrugter

    Skræl kartofler, pastinakker, gulerødder og rødbeder og skær dem i 2cm terninger - skær løgene i både. Læg det hele i et ovnfast fad. Hæld bouillon og smør over og krydr med salt, peber og muskat. Sæt fadet i kold ovn p...