Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Pikant Laks med Timiangulerødder & Krydret Kartoffelmos


Print opskriften på Pikant Laks med Timiangulerødder & Krydret Kartoffelmos Print opskrift

Del på Facebook

Pikant Laks med Timiangulerødder & Krydret Kartoffelmos opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pikant laks med timiangulerødder & krydret kartoffelmos:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Pikant Laks med Timiangulerødder & Krydret Kartoffelmos:

Skræl kartofler, gulerødder og pastinak.

Skær kartoflerne og pastinak i små stykker, og kog dem møre i vand uden salt.

Imens gøres laksen klar. Læg laksestykkerne i et ildfast fad, og krydr dem godt med salt og peber. Smør et generøst lag pikantost på hver filet. Bag laksen i en forvarmet ovn ved 175°C i 15-20 minutter.

Skær gulerødderne i nogle fine stykker/både, og kom dem i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt timian, og ryst gryden lidt, så det hele bliver godt blandet. Lad det dampe/stege under låg i 10-15 minutter. Rør i gryden undervejs, så de ikke brænder på.

Når kartofler og pastinak er kogt møre, hældes vandet fra, og de kommes i en skål. Pisk/mos dem sammen, og tilsæt lidt mælk ad gangen. Tilsæt en smule smør, frisk knust hvidløg, lidt timian, salt og peber. Rør det hele godt sammen, og server sammen med laks og gulerødder.

Pikant Laks med Timiangulerødder & Krydret Kartoffelmos opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pikant Laks med Timiangulerødder & Krydret Kartoffelmos Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Varm Lakseret med Mornay Sauce Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Spaghetti med Tigerrejer Roulade med Tunfyld Tunfrikadeller med Kartoffelmos Tunfrikadeller