MadKampen » Artikler » Test af Osuma.dk

Print artikel om Test af Osuma.dk Print denne side

Test af Osuma.dk

Skrevet d. 06-29-2013
I sidste uge skulle vi holde fest for nogle venner om lørdagen, men dårlig planlægning gjorde at ugen blev rigtig travl for os begge, så der var ikke meget tid til indkøb.

En aften for noget tid siden så jeg en reklame i fjernsynet for Osuma.dk - et online supermarked, og tænkte at det var helt vildt smart, så jeg bestemte mig for at nu skulle det da afprøves.

Jeg blev meget positivt overrasket - det er nemt, hurtigt og smart at bruge. Du kan sidde ganske mageligt derhjemme foran computeren - ja sågar i sofaen (de har lavet en app) og bestille de ting du skal bruge.

Du kan bestille 24 timer i døgner, og vælge mellem 2 forskellige leveringstidspunkter. Når varerne kommer, er det eneste du skal gøre at lukke op for buddet, så kommer han ind og stiller dine varer på køkkenbordet (medmindre du er lidt magelig, og har betalt ham for at sætte dem i køleskabet for dig).

Er du ikke hjemme, kan han sætte dem udenfor din dør. Desuden koster det kun 29 kroner at få leveret - skal man selv starte bilen og køre for det, er det begrænset hvor langt man når til den pris, især ikke hvis man ikke bor i ummidelbar nærhed af indkøbsmuligheder.

Varerne er fra Kvickly eller Super Brugsen, så det er gode, friske kvalitetsvarer, og du har endda muligheden for at vælge fra deres discountsortiment, X-tra.

Dagligvarer fra Osuma

Først tænkte jeg at det kunne godt gå hen og blive dyrere end mine normale indkøb, som oftest bliver foretaget i et af discount-supermarkederne. Men på denne måde undgår man alle impulskøbene, og kan nøjes med det, der står på indkøbssedlen. Og du får selvfølgelig stadig alle de gode tilbud, du ville få ved at handle i butikken.

Vi kender vist alle til det med at have været på ferie, komme sent hjem og vågne op til et gabende tomt køleskab.
Med Osuma behøver det ikke at ske, for du kan inden du tager på ferie bestille mælk, boller, havregryn osv. til levering - så slipper du også for unger, der skriger på deres havregrød.

Rabat og gratis levering fra Osuma

Som en lille ekstra bonus, fik jeg en rabatkupon med 100 kroners rabat og fri levering på min næste bestilling ved et minimumskøb på 300.

Det er da smart! :-)


Flere artikler

 1. At Stege i Wok

  http://www.madkampen.dk/p/at-stege-i-wok
  Når du steger i wok bevarer du råvarernes smag og næringsindhold. Resultatet bliver en mager og meget lækker ret. ...

 2. Hjemmelavet Italiensk mad der får en restaurant i Toscana til at blegne

  http://www.madkampen.dk/p/hjemmelavet-italiensk-mad-toscana
  ...

 3. Eksotiske Frugter

  http://www.madkampen.dk/p/eksotiske-frugter
  Udforsk det brede udbud af eksotiske frugter i dit supermarked. Her lærer du hvad nogle af dem kan anvendes til. De fleste tropiske frugter...