Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Baconruller pÃ¥ Porre-Kartoffelbund


Print opskriften på Baconruller pÃ¥ Porre-Kartoffelbund Print opskrift

Del på Facebook

Baconruller på Porre-Kartoffelbund opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave baconruller på porre-kartoffelbund:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Baconruller på Porre-Kartoffelbund:

Til 4 personer.

Rør en frikadellefars sammen.

Halvér baconskiverne på midten, og læg 2 halve skiver bacon side om side, så de danner en firkant.

Tag ca. 1/8 af farsen og form det til et lille aflangt farsbrød. Læg farsen på baconstykkerne, fold baconstykkerne op omkring farsen, og læg derefter rullen med sammenføjningen nedad. Fortsæt til alt bacon og alt fars er brugt op.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Kom dem i et stort ildfast fad. Skyl porren og skær den i tynde ringe. Sautér porren i lidt olie på en varm pande i et par minutter, så de mister lidt af vandet, og falder sammen.

Hæld herefter porrestykkerne i fadet sammen med kartoflerne. Drys med salt og peber og hæld fløde ved.

Læg baconrullerne på toppen og sæt fadet i ovnen ved 200°C i 1 time eller til baconrullerne er færdige og kartoflerne møre og gyldne.

Baconruller på Porre-Kartoffelbund opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Baconruller pÃ¥ Porre-Kartoffelbund Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Farsbrød Frikadeller i Ovn Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Koteletter med Spinat Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw Paprikagryde