Opskrifter » Alt Det Andet » Snacks » Chokoladebrosten
Chokoladebrosten opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokoladebrosten:
Smelt smør, chokolade og lys sirup i en tykbundet kasserolle. Tag 1 1/4 dl af denne tykke sirup fra til senere.
Kom kiksene i en frysepose og knus dem i både store og små stykker med en kagerulle.
Vend kiksestykker og krummer i chokoladeblandingen i gryden sammen med skumfiduser.
Hæld det hele i en foliebakke og glat ud med en dejskraber. Hæld siruppen, du har taget fra, henover og glat igen ud med dejskraberen.
Afkøl i mindst 2 timer, men gerne natten over i køleskab.
Skær ´kagen´ ud i 24 stykker og sigt flormelis ud over dem.
![Chokoladebrosten opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.