Opskrifter » Mad til Højtider » Fastelavn » Fastelavns Muffinboller med Nougat & Marcipan
Fastelavns Muffinboller med Nougat & Marcipan opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fastelavns Muffinboller med Nougat & Marcipan:
Rør gæren ud i lun mælk, og rør æggene i et ad gangen.
Tilsæt sukker, salt, honning, smør og halvdelen af melet og rør det godt sammen. Drys resten af melet i lidt ad gangen, mens der røres og lad så dejen hvile 1 time.
Fordel dejen med skeer i smurte muffinsforme. Lav en god fordybning i hver med fingeren og fyld den med nougat og kransekagemasse.
Fold dejen hen over og vend bollen i formen, så lukningen vender nedad. Lad dem hæve lunt i 45 minutter og pensl dem med æg.
Bag bollerne i 20-25 minutter ved 180°C. Afkøl bollerne på en rist og pynt med glasur eller smeltet chokolade.
![Fastelavns Muffinboller med Nougat & Marcipan opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.