Opskrifter » Mad til Højtider » Sommer » Klassisk Hjemmelavet KoldskÃ¥l
Klassisk Hjemmelavet Koldskål opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave klassisk hjemmelavet koldskål:
- 1 liter kærnemælk
- 2 æggeblommer
- 2 spsk sukker
- 2 tsk vanillesukker
- Vanillepulver
- 4 spsk creme fraiche
- Revet citronskal
- Evt. 2-4 spsk piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Klassisk Hjemmelavet Koldskål:
Pisk æggeblommer, sukker og vanille sammen til en æggesnaps.
Pisk herefter kærnemælken i sammen med creme fraichen og lidt revet citronskal.
Til luksusudgaven tilsættes også en sjat piskefløde.
Serveres straks eller stilles på køl indtil servering. Server med kammerjunkere og evt. sæsonens bær.
![Klassisk Hjemmelavet Koldskål opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.