Opskrifter » Pastaretter » Lasagne » Lasagne med hjemmelavet Bechamelsauce


Print opskriften på Lasagne med hjemmelavet Bechamelsauce Print opskrift

Del på Facebook

Lasagne med hjemmelavet Bechamelsauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave lasagne med hjemmelavet bechamelsauce:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Lasagne med hjemmelavet Bechamelsauce:

Kødsauce:
Svits kødet (uden brug af fedtstof) og tilsæt alle grøntsagerne (eks. løg, peberfrugt, gulerod). Lad det hele svitse i ca. 5 minutter.
Tilsæt de hakkede tomater, tomatkoncentrat og krydderierne og lad saucen simre med låg i ca. 10-15 minutter. Smag til.

Bechamelsauce:
Sæt 3 dl mælk over at koge mens du opløser Maizenamelet i den sidste dl. Tilsæt Maizenablandingen og kog, til du får en tyk sauce. Vær meget opmærksom på at røre i saucen, så mælken ikke brænder på.

Hæld et lag bechamelsauce nederst i et ildfast fad, kødsauce og lasagneplader skiftevis og slut af med et lag bechamelsauce.

Bag ved 180-200°c i 35-40 minutter.

Lasagne med hjemmelavet Bechamelsauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Lasagne med hjemmelavet Bechamelsauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i lasagne kategorien

Italiensk Lasagne Lasagne med Bechamelsauce