Opskrifter » Salater
Salater
Underkategorier:
- Blandede Salater (113)
- Kartoffelsalater (8)
- Pastasalater (25)
8 retter fundet i Salater kategorien.
-
Kold Kartoffelsalat med Karry
Kog kartoflerne med skræl i 3 dl vand med lidt salt ca. 20 minutter under låg. Pil kartoflerne. Lad dem køle af. Skær kartoflerne i skiver. Rør dressingen sammen, og hæld den over de kolde kartofler. Pynt med klippet pur...
-
Kold Kartoffelsalat med Rygeost
Kog kartoflerne med skræl og pil dem, så bliver de mere faste. Skær dem i tern. Skær agurk og radiser i tern. Bland alle ingredienserne til dressingen, og vend de kolde kartofler deri. Pynt med agurk, radiser og purløg og stil...
-
Lun Kartoffelsalat med Æg & Oliven
Til 4 personer. Halvér kartoflerne. Kom dem i en gryde med kogende vand. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i 3 minutter. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Tilsæt olie og vend dem godt rundt. Fordel kartoflerne ...
-
Kartoffelsalat med Rejer & Dild
4 personer. Rør dressingen sammen og del den i 2 portioner. Vend kartofler skåret i tern og rødløg i dressingen og anret på et fad med skyllede, slyngede salatblade. Drys de afdryppede rejer over salaten og dryp lidt mere dres...
-
Krydret Kartoffelsalat
Kartoflerne dampes med skræl. Imens blandes de resterende ingredienser grundigt og smages til med salt og peber. Hvis du ønsker salaten varm, blandes kartoflerne i med det samme. Hvis du ønsker den kold, sætter du både kartof...
-
Kartoffelsalat med Tunfisk
Læg kartoflerne i en gryde og hæld vand på så de lige er dækket. Bring i kog ved jævn varme. Læg bønnerne i en dampindsats eller kurv og placer den ovenpå kartoflerne. Læg låg på og damp bønnerne i 5 minutter. Tag bønnerne ...
-
Kartoffelsalat med Røde Kartofler
Skrub kartoflerne godt og skær dem i tern (skræl dem ikke). Kog dem i letsaltet vand til de er knapt møre. Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle af. Det går hurtigt hvis du sætter hele gryden i et koldt vandbad. Hæld yoghurten ...
-
Kold Kartoffelsalat
Bland de "våde"ingredienser, purløg, løg og krydderier. Vær forsigtig med sennep og løg, da for meget kan ødelægge hele salaten. Kartoflerne skal være HELT afkølede og helst ikke fugtige, når de vendes i. Salaten bliver bedst,...