Opskrifter » Søde Sager » Slik

Slik

13 retter fundet i Slik kategorien.

Ugens Opskrifter:

Rice Crispies Kugler med Peanut Butter Daim Skumfiduser med Vanillesmag


  1. Daim

    Daim

    Smelt siruppen ved svag varme i en 2 liters gryde. Tilsæt sukkeret og skru op til middelvarme. Rør indtil sukkeret er helt smeltet. Kog under omrøring til massen er 160°C. Flyt gryden og afkøl massen til 120°C. Tilsæt de hak...

  2. Rice Crispies Kugler med Peanut Butter

    Rice Crispies Kugler med Peanut Butter

    Smelt smørret i en stor gryde. Hæld skumfiduserne i, og rør til de er smeltede. Tilsæt halvdelen af peanutbutteret, og rør til det en cremet konsistens. Sluk for varmen, og tilsæt nu rice crispies. Rør godt rundt, til de all...

  3. Kiks, Chokolade & Banan Kugler

    Knus kiksene til pulver. Mos bananerne. Bland kiks, banan og karamel godt sammen. Det skal have en konsistens, så det ikke hænger fast på hænderne, men det må heller ikke være tørt. Justér med mere/mindre kiks. Tril kugler...

  4. Hjemmelavede P-Tærter med Nougat

    Skær den franske nougat i skiver. Hvis du selv laver den, så undgå nødderne. Hæld peanuts på nougatskiverne, og tryk dem fast. Dyp tærtene i smeltet chokolade, og stil dem køligt, til chokoladen er stivnet....

  5. Snickers

    Smelt peanutbutteren med smørret og rør de hakkede peanuts i. Vær opmærksom, når det er i gryden for det brænder nemt på. Smag til med sukker og vanillesukker. For en form med Vitavrap, hæld massen i, og smid den i fryseren no...

  6. Flødekarameller a la Daim

    Hæld alle ingredienserne (undtagen chokoladen) i en gryde, og lad det koge 20-30 minutter ved svag varme og under konstant omrøring. Når boblerne begynder at blive sene, og massen karamelbrun, så prøv at hælde lidt karamel over i e...

  7. Supernemme Karameller i Mikroovn

    Bland alle ingredienserne i en skål, som kan tåle at komme i mikroovnen. Blandingen koger meget op, så skålen skal være stor. Sæt skålen i mikroovnen på fuld effekt (700w) i 5 minutter. Rør rundt i skålen og giv det yderl...

  8. Hjemmelavet Snickers-bar

    Klargør en lille bradepande med bagepapir. Smelt de 150 g chokolade over vandbad og hæld det i formen. Smør det ud, så det fylder det hele. Sæt det i køleskabet et par minutter. Smelt marshmellows over vandbad og tilsæt smørre...

  9. Hjemmelavede Marsbarer

    Temperer ca. 300 g chokolade (halvt af hver) over vandbad eller i mikroovn. Hæld chokoladen ud i et jævnt lag i en form (ca. 30x25) beklædt med bagepapir. Stil på køl, til chokoladen er størknet. Hæld vand, sukker og glukose i en ...

  10. Hjemmelavede Skumfiduser

    Kog vand, sukker og vanillekorn i ca. 20 minutter. Læg de 20 blade husblas i blød i koldt vand. Og smelt dem herefter i sukkersiruppen. Pisk siruppen godt i cirka 15 minutter til den når stuetemperatur. Fyld en sprøjtepose med...

  11. Hjemmelavede P-Tærter

    Smelt chokoladen, og bland peanuts og skumfiduser/nougat heri. Sæt det på bagepapir i små klatter, og derefter i køleskabet til chokoladen er blevet hård.....

  12. Daim

    Daim

    Smelt siruppen ved svag varme i en 2 liters gryde. Tilsæt sukkeret og skru op til middelvarme. Rør indtil sukkeret er helt smeltet. Kog under omrøring til massen er 160°C. Flyt gryden og afkøl massen til 120°C. Tilsæt de hak...

  13. Flødekarameller

    Alle ingredienser undtaget smør blandes i en gryde og koger - boblekoger - i 20-25 minutter under omrøring. Tag en tsk af massen op i en kop med koldt vand. Hvis du kan samle massen til en lille kugle uden at den hænger ved fingrene, ...

  14. Skumfiduser med Vanillesmag

    Skumfiduser med Vanillesmag

    Husblassen lægges i blød i koldt vand. Vand og sukker varmes op, må ikke koge. Husblas og vanillesukker kommes i, og småkoger i ca. 20 minutter. Massen køles lidt ned. Massen piskes godt med en håndmixer til den bliver til...