Opskrifter » Supper » Kolde Supper » Gazpacho


Print opskriften p Gazpacho Print opskrift

Del på Facebook

Gazpacho opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave gazpacho:



Opskrift indsendt af


Gazpacho opskrift

Sådan laver du Gazpacho:

Skold og flå tomaterne. Skær dem i mindre stykker.

Skær agurkerne i kvarte og fjern kernerne. Skær dem derefter i mindre stykker.

Rens peberfrugten og skær den i mindre stykker.

Hak løg og hvidløg groft.

Hæld alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor. Tilsæt eventuelt lidt frisk mynte. Pas på med ikke at køre grøntsagerne for længe - der skal være lidt at tygge i.

Hæld suppen i en skål, og rør olie, eddike og krydderier i og rør rundt. Sæt skålen i køleskabet i mindst et par timer. Ca. 20 minutter før servering, tilsættes den knuste is. Smag suppen til og servér med hakket æg, ristet hvidløgsbrød og evt. lidt gode oliven.

Print opskriften p Gazpacho Print opskrift