Madkampen.dk » Ingredienser » Frugtfarve

Opskrifter på mad med Frugtfarve

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor frugtfarve indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Juleskumfiduser

    Hæld sukker, glukosesirup og vand i en tykbundet gryde, og lad massen koge, til den har nået 100°C. Læg husblasen i blød i rigeligt vand i 5 minutter. Hæld vandet fra, og smelt husblasen. Pisk æggehvider, flormelis og farve i e...


  2. Dukan - Skumfiduser

    Læg husblasen i blød i koldt vand. Kog sødemiddel og vand til en sirup. Pisk æggehviderne stive, og tilsæt den kogende sirup under piskning. Smelt husblasen over vandbad. Tilsæt massen aroma og den udblødte husblas til m...


  3. Klassisk Chokoladekage med Kokospynt

    Smelt smørret. Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt det smeltede smør, olie og mælk. Bland de tørre ingredienser, sigt dem i æggemassen og rør det sammen til en jævn dej. Fordel dejen i en beklædt form på ca. 30x40cm. Bag k...


  4. Creamcheese Icing

    Rør smøret med flormelis. Tilsæt citronsaft og flødeost. Rør rigtig grundigt, så den bliver luftig. Tilsæt evt. frugtfarve....


  5. Studenterbrød

    Nok til ca. 10 stk. Kagerester kan f.eks være chokoladekage, sandkage, digestive kiks, wienerbrød. Til bunden blandes mel, flormelis og salt. Det kolde smør skæres i terninger og smuldres sammen med melet, til det minder om rasp i...


  6. Chokolade Macarons

    frugtfarve

    Bland kakao, sukker og mandelmel. Si det ned på et stort stykke bagepapir. Pisk halvdelen af æggehviderne til de er stive - så snart piskeriset trækker spor, tilsættes en spiseskefuld flormelis. Herefter tilsættes de sidste æggehv...



  7. Harlekin Is

    Til 6-8 personer. Forvarm ovnen til 150°C. Dæk 2 bageplader med bagepapir, og tegn 6 rektangler på 25x7 cm. Til kokosmarengsen piskes æggehviderne til stift skum med elpisker i en lille skål. Tilsæt gradvist sukkeret, og pisk go...


  8. Pink Champagne Kage

    Dej: Sigt mel, bagepulver og salt sammen. Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Rør melblandingen og champagne i, lidt ad gangen, til en glat masse. Marengs: Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret...