Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Klassisk Chokoladekage med Kokospynt
Klassisk Chokoladekage med Kokospynt opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Klassisk Chokoladekage med Kokospynt:
Smelt smørret.
Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt det smeltede smør, olie og mælk.
Bland de tørre ingredienser, sigt dem i æggemassen og rør det sammen til en jævn dej.
Fordel dejen i en beklædt form på ca. 30x40cm. Bag kagen midt i ovnen ved 175°C i ca. 25 minutter.
Lad kagen afkøle helt.
Smelt smørret til glasuren. Bland de tørre ingredienser og pisk det smeltede smør i lidt ad gangen med en håndmixer til en jævn glasur.
Fordel glasuren i et tykt lag på den afkølede kage.
Bland kokosmel med nogle dråber rød frugtfarve og gnid farven ind i kokosen med håndfladerne. Strø kokossen over kagen, inden glasuren stivner.
Stil kagen køligt, til glasuren er stivnet.
![Klassisk Chokoladekage med Kokospynt opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.