Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Klassisk Chokoladekage med Kokospynt


Print opskriften p Klassisk Chokoladekage med Kokospynt Print opskrift

Del på Facebook

Klassisk Chokoladekage med Kokospynt opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave klassisk chokoladekage med kokospynt:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Klassisk Chokoladekage med Kokospynt:

Smelt smørret.

Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt det smeltede smør, olie og mælk.

Bland de tørre ingredienser, sigt dem i æggemassen og rør det sammen til en jævn dej.

Fordel dejen i en beklædt form på ca. 30x40cm. Bag kagen midt i ovnen ved 175°C i ca. 25 minutter.

Lad kagen afkøle helt.

Smelt smørret til glasuren. Bland de tørre ingredienser og pisk det smeltede smør i lidt ad gangen med en håndmixer til en jævn glasur.

Fordel glasuren i et tykt lag på den afkølede kage.

Bland kokosmel med nogle dråber rød frugtfarve og gnid farven ind i kokosen med håndfladerne. Strø kokossen over kagen, inden glasuren stivner.

Stil kagen køligt, til glasuren er stivnet.

Klassisk Chokoladekage med Kokospynt opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Klassisk Chokoladekage med Kokospynt Print opskrift

Andre spændende opskrifter i bradepandekager kategorien

Hindbærkage med Kokosmarengs Frugtkage Orangekage Squashkage Bøfkage Svampet Hindbærkage med Kokostopping