Opskrifter » Mad til Højtider » Jul » Juleskumfiduser


Print opskriften p Juleskumfiduser Print opskrift

Del på Facebook

Juleskumfiduser opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave juleskumfiduser:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Juleskumfiduser:

Hæld sukker, glukosesirup og vand i en tykbundet gryde, og lad massen koge, til den har nået 100°C.

Læg husblasen i blød i rigeligt vand i 5 minutter. Hæld vandet fra, og smelt husblasen.

Pisk æggehvider, flormelis og farve i en skål med en elpisker, til massen er stiv.

Når massen i gryden har nået en temperatur på 127°C, hældes den under fortsat piskning ned i æggehvidemassen.

Tilsæt den smeltede husblas og fortsæt med at piske, til massen er fast og skinnende og er begyndt at køle af.

Bland flormelis og kartoffelmel, og hæld det ud i en bradepande.

Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt stænger ud i bradepanden. Lad dem køle af ved stuetemperatur. Klip stængerne i stykker af ønsket størrelse og rul stykkerne i flormelisblandingen. Opbevar skumfiduserne i et glas med låg ved stuetemperatur.

Juleskumfiduser opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Juleskumfiduser Print opskrift

Andre spændende opskrifter i jul kategorien

Brunkager Brændte Mandler Julefrikadeller med Grønlangkål & Ristet Rugbrød Jødekager Stegt And Vendsysselske Pebernødder